fbpx

Siguria e të dhënave 99.9%.

Të gjithë skedarët dhe faqja juaj e internetit rezervohen çdo ditë me certifikatë SSL, të dhënat tuaja janë të sigurta

Qasje e pandërprerë

Të gjithë skedarët dhe faqja juaj e internetit janë të garantuara akses 7/24 në serverët fizikë realë

Mbështetje Teknike 7/24

Mbështetje Teknike dhe Shërbimi i Orientuar në Zgjidhje 7/24 me Stafin Ekspertë të Biznesit My
Me Përparësi të Çmimeve Shumë të Arsyeshme

Me Shërbimet e Pritjes së Uebit të Korporatës My Business, Ekipi ynë i Mbështetjes është gjithmonë me ju për biznesin tuaj

Bandwidth i pakufizuar
Të gjitha paketat e pritjes së uebit të korporatave të biznesit tim kanë veçori me gjerësi bande të pakufizuar dhe është një shërbim standard për adresën dhe aplikacionet në ueb të biznesit tuaj që të mos ngecin në barrierat e trafikut.
Kapacitet i lartë i hapësirës në disk
Biznesi im mban hapësirën në disk të faqes suaj të internetit, që është identiteti korporativ i biznesit tuaj në ueb, me kapacitet të lartë. Kështu, nuk keni pse të blini vazhdimisht hapësirë ​​shtesë për kërkesat dhe nevojat e biznesit tuaj.
Skanim anti-spam dhe antivirus
Ne kujdesemi për sigurinë e të dhënave tuaja, kështu që skanimi i menjëhershëm i anti-spam dhe antivirus është një shërbim standard në shërbimet e pritjes së korporatave të biznesit tim
Nga E-Mail i Microsoft Exchange
Opsionet fleksibël të mbajtjes së uebit për biznesin tim të korporatës Ka opsionin e postës elektronike të korporatës Microsoft Exchange me shërbimin e postës elektronike të vërtetë të korporatës.
Rezervimi automatik
Të gjitha të dhënat dhe faqja juaj e internetit rezervohen automatikisht, kështu që të gjithë skedarët dhe dosjet tuaja nuk humbasin kurrë, shërbimi i rezervimit automatik të biznesit tim është standard.
Mjetet e ndërtimit të faqeve të internetit
Shërbimet e pritjes së korporatave të mia të biznesit u ofrojnë klientëve të saj Mjete Automatike për Ndërtimin e Uebfaqeve, Instalimin dhe Mjetet e Menaxhimit të Wordpress.
HOSTIMI I WEBIT DHE FILEVE TË KORPORATËS

Paketa e gjerë e ndërmarrjes

Me Opsione Pritja profesionale

Web Hosting: Me Shërbimet e Pritjes së Uebit të Korporatës My Business, të gjitha kërkesat dhe nevojat tuaja të pritjes plotësohen në mënyrë profesionale. Biznesi im u ofron klientëve të tij (aktorëve) të gjitha veçoritë dhe mbështetjen teknike për faqen tuaj të internetit, e cila është gjithmonë fleksibël dhe identiteti i korporatës në internet i biznesit tuaj. Me Biznesin tim, nuk jeni kurrë vetëm.

Kapaciteti i lartë i diskut

Skanim antivirus antispam

Mbështetje Teknike 7/24

Koha e funksionimit 99.9%.

Qasje e pandërprerë

Bandwidth i pakufizuar i ndërmarrjes

Paketat standarde të pritjes së uebit të korporatës sime të biznesit

Çmimet e mëposhtme të hostimit në ueb janë paketa standarde. Për planet speciale të mbajtjes në ueb që dëshironi të krijoni në përputhje me nevojat e biznesit tuaj, ju lutemi identifikohuni në panelin e administrimit dhe krijoni plane speciale të mbajtjes në ueb për biznesin tuaj ose hapni një kërkesë për mbështetje nëpërmjet Paneli i menaxhimit, raportoni kërkesat tuaja dhe merrni çmimin e pritjes.

Paketa Baze - Mujore

$ 2.49 / 1 muaj
 • 7 GB hapësirë ​​në internet - LINUX
 • 500 E-mail - Postë standarde (brenda kuotës 7 GB)
 • 2 Bazat e të dhënave Mysql
 • 1 Domenet
 • Nëndomanë të pakufizuar
 • Gjerësia e pakufizuar e brezit (Trafiku)
 • Rezervimi automatik
 • Antivirus i menjëhershëm + mbrojtje kundër spamit
 • Instalimi dhe Menaxhimi Automatik i Wordpress

Paketa bronzi e korporatës

$ 99 / 1 vit
 • 15 GB hapësirë ​​në internet - LINUX
 • 10 E-Mail të Korporatës - Microsoft Exchange (domain shtesë në ueb, kuotë poste shtesë 2 GB për çdo përdorues)
 • Sinkronizimi i plotë i Microsoft Exchange
 • Microsoft ActiveSync
 • Shkëmbeni Owa WebMail
 • Paneli i Menaxhimit të Uebit të Përdoruesit të Exchange Owa/ECP
 • Sinkronizimi i plotë i Android dhe IOS
 • Sinkronizimi i plotë i Windows dhe Mac
 • 5 Bazat e të dhënave Mysql
 • 2 Domenet
 • Nëndomanë të pakufizuar
 • Gjerësia e pakufizuar e brezit (Trafiku)
 • Rezervimi automatik
 • Antivirus i menjëhershëm + mbrojtje kundër spamit
 • Instalimi dhe Menaxhimi i Automatizuar i Wordpress

Paketa fillestare

$ 19.90 / 1 vit
 • 4 GB hapësirë ​​në internet - LINUX
 • 300 E-mail - Postë standarde (brenda kuotës 4 GB)
 • 1 Bazat e të dhënave Mysql
 • 1 Domenet
 • Nëndomanë të pakufizuar
 • Gjerësia e pakufizuar e brezit (Trafiku)
 • Rezervimi automatik
 • Antivirus i menjëhershëm + mbrojtje kundër spamit
 • Instalimi dhe Menaxhimi Automatik i Wordpress

Paketa e Argjendtë e Korporatës

$ 199 / 1 vit
 • 40 GB hapësirë ​​në internet - LINUX
 • 20 E-Mail të Korporatës - Microsoft Exchange (Kuota e postës shtesë prej 4 GB për çdo përdorues përveç hapësirës në ueb)
 • Sinkronizimi i plotë i Microsoft Exchange
 • Microsoft ActiveSync
 • Shkëmbeni Owa WebMail
 • Paneli i Menaxhimit të Uebit të Përdoruesit të Exchange Owa/ECP
 • Sinkronizimi i plotë i Android dhe IOS
 • Sinkronizimi i plotë i Windows dhe Mac
 • 15 Bazat e të dhënave Mysql
 • 5 Domenet
 • Nëndomanë të pakufizuar
 • Gjerësia e pakufizuar e brezit (Trafiku)
 • Rezervimi automatik
 • Antivirus i menjëhershëm + mbrojtje kundër spamit
 • Instalimi dhe Menaxhimi Automatik i Wordpress

Paketa Bazë

$ 24.90 / 1 vit
 • 7 GB hapësirë ​​në internet - LINUX
 • 500 E-mail - Postë standarde (brenda kuotës 7 GB)
 • 2 Bazat e të dhënave Mysql
 • 1 Domenet
 • Nëndomanë të pakufizuar
 • Gjerësia e pakufizuar e brezit (Trafiku)
 • Rezervimi automatik
 • Antivirus i menjëhershëm + mbrojtje kundër spamit
 • Instalimi dhe Menaxhimi Automatik i Wordpress

Paketa e Artë e Korporatës

$ 499 / 1 vit
 • 100 GB hapësirë ​​në internet - LINUX
 • 50 E-Mail të Korporatës - Microsoft Exchange (Kuota e postës shtesë prej 10 GB për çdo përdorues përveç hapësirës në ueb)
 • Sinkronizimi i plotë i Microsoft Exchange
 • Microsoft ActiveSync
 • Shkëmbeni Owa WebMail
 • Paneli i Menaxhimit të Uebit të Përdoruesit të Exchange Owa/ECP
 • Sinkronizimi i plotë i Android dhe IOS
 • Sinkronizimi i plotë i Windows dhe Mac
 • 30 Bazat e të dhënave Mysql
 • 10 Domenet
 • Nëndomanë të pakufizuar
 • Gjerësia e pakufizuar e brezit (Trafiku)
 • Rezervimi automatik
 • Antivirus i menjëhershëm + mbrojtje kundër spamit
 • Instalimi dhe Menaxhimi Automatik i Wordpress
Shërbimet e pritjes së uebit të korporatës

Kërkoni emrin e domenit tuaj të ëndrrave tani

Personeli i Specializuar i Teknologjive të Informacionit brenda Biznesit tim ka të paktën certifikatën MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer).

Si mund të kërkoj dhe blej emrin e domenit që dua?

Ju mund të kërkoni emrin e domenit tuaj në qindra shtesa të personalizuara të domenit nga Paneli i Administrimit të Biznesit tim dhe mund ta blini atë tani. KLIKONI KËTU PËR TË PYETUR DHE TË BLINI NJË EMËR DOMAIN: https://panel.mybusinessarea.com/cart.php?a=add&domain=register/

Si i krijoj planet e pritjes që dua dhe si mund të blej një paketë pritëse?

Ju mund të blini paketat e mësipërme të Web Hosting tani, ose nëse dëshironi, klikoni për të na kontaktuar për të krijuar dhe blerë paketa speciale të pritjes të përshtatshme për biznesin tuaj: https://panel.mybusinessarea.com/index.php?rp=/store/kurumsal-web-hosting

Si mund ta konfiguroj e-mailin e Microsoft Exchange në paketën e pritjes që bleva?

Nëse ka opsion Microsoft Exchange - Corporate Mail në paketën e mbajtjes së uebit që keni krijuar ose zgjedhur, plotësoni blerjen dhe na dërgoni atë duke zgjedhur Kërkesën për Mbështetje të titulluar të Microsoft Exchange nëpërmjet Panelit të klientit të biznesit tim. Gjatë orarit të punës, Stafi ynë Ekspert i Çertifikuar i Microsoft do t'ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur dhe do t'ju dërgojë informacionin për konfigurimin dhe serverin tuaj të Microsoft Exchange. Përveç kësaj, të gjitha informacionet e konfigurimit të e-mail-it do të dërgohen në adresën tuaj të postës elektronike të regjistruar në biznesin tim.

Teknologjitë e Informacionit të Korporatës, Partneri juaj për Zgjidhjen e Infrastrukturës së Sistemit...

Sistemi juaj i postës elektronike është gjithmonë i pandërprerë dhe i sigurt me biznesin tim... Na kontaktoni për të marrë informacione rreth shërbimeve, zgjidhjeve dhe produkteve të korporatave tona të tjera...

Përgjigje dhe zgjidhje e shpejtë
Me Marrëveshjen e Mirëmbajtjes dhe Mbështetjes Teknike të Biznesit tim, sistemi juaj ndërhyhet brenda së njëjtës ditë.
Mbështetje Teknike 7/24
Nëse jeni klient i biznesit tim, Sistemi i mesazheve të çastit 7/24 dhe mbështetje e shpejtë përmes telefonit.
Nën Garanci
Klientët e mi të biznesit garantojnë funksionimin e vazhdueshëm dhe korrekt të sistemeve të tyre me një marrëveshje vjetore të mbështetjes teknike dhe mirëmbajtjes.
Stafi Teknik Ekspert
Ekipi im i biznesit ka të paktën certifikata MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) dhe CCNP (Cisco Certified Network Professional).
Zgjidhje e qartë dhe e përhershme
Biznesi im prodhon gjithmonë zgjidhje të përhershme dhe të qarta për sistemin dhe infrastrukturën e rrjetit për klientët e tij.
Shërbim cilësor
Biznesi im miraton klientët e tij si palët e tij të interesit dhe ofron shërbim cilësor.
Si të filloj?

Shërbimet dhe Produktet e Korporatës për Biznesin tim

Te zoterosh Fillo tani

01

Hyni në llogarinë tuaj My Business

Hyni në panelin tuaj të menaxhimit të lidhur me llogarinë tuaj të biznesit, nëse nuk keni një llogari, krijoni një llogari të re. (E rëndësishme: Një E-mail konfirmimi do të dërgohet në adresën tuaj të postës elektronike që keni futur gjatë regjistrimit kur krijoni një llogari të re)

02

Krijo një kërkesë për mbështetje

Krijoni një rekord të kërkesës për mbështetje për shërbimet tona teknike ose për të bërë një kontratë vjetore për mbështetje teknike dhe mirëmbajtje. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kontaktojë sa më shpejt që të jetë e mundur dhe kërkesa juaj do të trajtohet menjëherë dhe do t'ju caktohet personeli i specializuar i mbështetjes teknike në përputhje me kërkesën tuaj.

03

Për të blerë produkte të korporatës

Hyni në llogarinë tuaj dhe zgjidhni produktin e korporatës që dëshironi të blini, plotësoni pagesën me kartën tuaj të kreditit. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kthehet në lidhje me porosinë tuaj dhe integrimi i produktit ose transaksionet e licencës do të përfundojnë shpejt.

Partneri juaj për zgjidhjen e teknologjive të informacionit...

Bashkohu me ne tani

do të dëshironit?

Tarifat e mëposhtme janë të vlefshme për klientët tanë që kanë një Marrëveshje Vjetore për Mbështetjen Teknike dhe Mirëmbajtjen me Biznesin tim ose Blini Produkte të Korporatës.

Shërbimi Teknik në të njëjtën ditë
90%
Mbështetje në internet në të njëjtën ditë
100%
Dorëzimi i zgjidhjes në të njëjtën ditë
92%

identifikimi i përdoruesit

Ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë për t'u identifikuar në llogarinë tuaj / A nuk keni ende një llogari? Klikoni në lidhjen më poshtë për të krijuar një llogari të re.

5200

+

Projekti i përfunduar

%d blogger-it i pëlqeu kjo: