fbpx

Zgjidhjet e Serverit

Me My Business Server Services, siguron vazhdimësinë e efikasitetit që sistemet e informacionit u ofrojnë kompanive duke monitoruar vazhdimisht nevojat e sistemeve të serverëve të përditshëm dhe të mundshëm të biznesit tuaj në të ardhmen, duke zbuluar problemet e zakonshme që dalin dhe duke paraqitur sugjerime të ndryshme për zgjidhje. Markat që ofrojmë Shërbimi Teknik i Serverit të Korporatës: Shërbimi Teknik i Serverit Hp - Shërbimi Teknik i Serverit DELL - Shërbimi Teknik i Serverit Lenovo - Shërbimi Teknik i Serverit Intel - Shërbimi Teknik i Serverit IBM - Shërbimi Teknik i Serverit Cisco dhe Shërbimi Teknik i Serverit Supermicro

Mbështetje Teknike dhe Shërbimi

Shërbim cilësor, i qartë dhe i orientuar drejt zgjidhjes

Zbatimi dhe konfigurimi i saktë

Konfigurimi i personalizuar për aktivitetin dhe rrjedhën e punës të biznesit tuaj.

Licencimi

Licencimi me politikën e kostos së përballueshme me markat tona partnere.

Mbështetje Teknike 7/24

Nëse jeni klient i biznesit tim, Sistemi i mesazheve të çastit 7/24 dhe mbështetje e shpejtë përmes telefonit.

Markat që ofrojmë Mbështetje Teknike për Serverin e Korporatës - Shërbimi dhe Mirëmbajtja.

Shërbimi teknik i serverit HP

Mbështetja teknike e serverit HP, Shërbimi i Hp

Shërbimi Teknik i Serverit INTEL

Mbështetje Teknike e Serverit INTEL, Shërbimi INTEL

Shërbimi Teknik i Serverit DELL

Mbështetja teknike e serverit DELL, Shërbimi Dell

Shërbimi Teknik i Serverit SUPERMICRO

Mbështetje Teknike e Serverit SUPERMICRO, Shërbimi Supermicro

Shërbimi Teknik i Serverit LENOVO

Mbështetje Teknike e Serverit LENOVO, Shërbimi Lenovo

Shërbimi Teknik i Serverit FUJITSU

Mbështetje Teknike e Serverit FUJITSU, Shërbimi FUJITSU

Shërbimi Teknik i Serverit IBM

Mbështetja Teknike e Serverit IBM, Shërbimi IBM

Shërbimi Teknik i Serverit TYAN

Mbështetja Teknike e Serverit TYAN, Shërbimi TYAN

Shërbimi ynë standard i instalimit të serverit përfshin artikujt e mëposhtëm.

Teknologjitë e Informacionit të Korporatës, Partneri juaj për Zgjidhjen e Infrastrukturës së Sistemit...

Procedurat e para-instalimit:

-Plani funksional dhe strukturor i të gjithë sistemit tuaj është përgatitur përpara instalimit. -Veçoritë e harduerit të sistemit tuaj hiqen përpara instalimit. -Të gjitha veçoritë e rrjetit hiqen përpara instalimit (Friwall – Cisco – Fortinet etj.) Përcaktohet sistemi Ip (Gateway). -Të gjitha tiparet e përshtatësit të hostit të serverit tuaj janë hequr (Raid-Scsi-Sas-Sata-Pata etj.) -Të gjitha të dhënat në serverin tuaj aktual rezervohen përpara instalimit. - Është planifikuar instalimi.

Operacionet gjatë instalimit:

-Struktura e diskut të sistemit të serverit tuaj është e ndarë sipas kërkesës. -Instalimi fillon me opsionet e softuerit të serverit të sistemit operativ Windows ose Linux. -Instalimi i sistemit operativ ka përfunduar. -Instalimi i të gjithë përshtatësve të hostit dhe drejtuesve të rrjetit ka përfunduar. -Fjalëkalimi i sistemit tuaj të ri operativ përgatitet sipas kërkesës. -Ndarja IP (Gateway) në sistemin tuaj është e përgatitur si në serverin tuaj të mëparshëm.

Operacionet pas instalimit:

-Testohet komunikimi i të gjitha pajisjeve të rrjetit në sistemin tuaj me serverin tuaj. -Testohet komunikimi i të gjithë klientëve në sistemin tuaj me serverin tuaj. -Të gjitha lidhjet ekzistuese Vpn-Remote Desktop – SSh etj. Janë testuar lidhjet në distancë. -Ka përfunduar instalimi dhe testimi i të gjitha shërbimeve në sistemin tuaj të vjetër operativ, shërbimet e skedarëve etj. -Të gjitha testet janë përfunduar pozitivisht dhe Formulari i Instalimit nënshkruhet nga përfaqësuesi përkatës i kompanisë. -Instalimi i softuerit komercial ose softuer tjetër në sistemin tuaj të vjetër operativ është i plotë (Për instalimin e softuerit komercial, kërkohen dokumente dhe kode licence të softuerit përkatës).

Konfigurimi shtesë pas instalimit:

-Konfigurimi i mëposhtëm kryhet në përputhje me kërkesën ose kërkesat e klientit. - Serveri Dns (Shërbimi që konverton IP-në në emër të domenit) - Serveri i skedarëve (Shërbimi i autorizimit të sistemit të skedarëve, kuotave dhe dosjeve - Dhcp (Shërbimi i gjenerimit dhe bashkimit automatik të IP-së) - Ndarja e skedarëve (Shërbimi i dosjeve dhe ndarjes së skedarëve) - Shërbimi i rrugëzimit dhe aksesit në distancë (Shërbimi i instalimit dhe konfigurimit të VPN dhe dial up) - IIS (Shërbimi i publikimit të aplikacioneve në internet dhe ueb) - Shërbimi i lidhjes dhe licencimit në distancë të desktopit RDP - Hyper-V Maneger (Shërbimi i Virtualizimit) Ofron Shërbimin e Virtualizimit për t'u Rritur - Shërbimet e Printimit (Instalimi i zakonshëm i printerit dhe Shërbimi i Ndarjes) - Politika e Rrjetit dhe Shërbimet e Qasjes (Rregullat e Lidhjes në Rrjet, Autorizimi dhe Shërbimi i Sigurisë) - Serveri SMTP (Shërbimi i Dërgimit të E-Mailit)

Shërbimet tona standarde të mbështetjes së serverit. (Zgjidhja e problemeve të tjera të detajuara të serverit, konfigurimi i detajuar i serverit, na kontaktoni për mbështetje dhe konsultim...)

Teknologjitë e Informacionit të Korporatës, Partneri juaj për Zgjidhjen e Infrastrukturës së Sistemit...

Biznesi im zgjidh zgjidhjen e problemeve të serverit të korporatës me më shumë se 17 vjet përvojë në 90% të njëjtën ditë, Probleme klasike të serverit të hasura, Shembull: Serveri DNS nuk përgjigjet, Gabim i serverit të kompjuterit, nuk mund ta dërgoj kompjuterin në domen, problem me rënien e domenit, mundem' t Lidhu me Dosjen Publike, Publike Ne ofrojmë zgjidhje të shpejta dhe të sakta për qindra probleme të tjera të lidhjes së rrjetit të serverëve (përfshirë probleme të lidhura me harduerin, Vpn dhe Internet).

Shërbimet e instalimit dhe konfigurimit të serverit të korporatës time të biznesit dhe serveri juaj ekzistues ose serveri i dedikuar ose serverët që biznesi im do t'ju ofrojë, dhe konfigurim specifik për aktivitetet dhe rrjedhën e punës të kompanisë suaj, për ju, klientët tanë të çmuar.

Biznesi im konfiguron konfigurimin e serverit tuaj të korporatës me sistemin e autorizimit të skedarëve dhe dosjeve për përdorimin dhe përpunimin e dokumenteve që ndani në serverin tuaj brenda autoriteteve dhe përgjegjësive të personave që specifikoni.

Shërbimi i instalimit dhe konfigurimit të serverit institucional të biznesit tim VPN dhe konfigurimi i serverit në përputhje me kërkesat dhe rrjedhën e punës sektoriale të TI-së të kompanisë suaj, duke integruar sistemin VPN Cloud dhe duke vendosur sistemin e rrjetit të rrjetit midis degëve ose dyqaneve të lidhura me zyrën qendrore. Duke ju lejuar të krijoni një mur zjarri në rrjet (firewall) midis degës dhe dyqanit Ai siguron të gjithë sigurinë e transaksionit dhe të dhënave tuaja.

Serveri My Business Enterprise Ofron Internet dhe Siguri Rrjeti të të gjithë Sistemit tuaj me Shërbimin Firewall Firewall.

Teknologjitë e Informacionit të Korporatës, Partneri juaj për Zgjidhjen e Infrastrukturës së Sistemit...

Sistemi juaj është gjithmonë i pandërprerë dhe i sigurt me biznesin tim... Na kontaktoni për të marrë informacione rreth shërbimeve dhe zgjidhjeve tona të tjera të konsulencës IT...

Përgjigje dhe zgjidhje e shpejtë
Me Marrëveshjen e Mirëmbajtjes dhe Mbështetjes Teknike të Biznesit tim, sistemi juaj ndërhyhet brenda së njëjtës ditë.
Mbështetje Teknike 7/24
Nëse jeni klient i biznesit tim, Sistemi i mesazheve të çastit 7/24 dhe mbështetje e shpejtë përmes telefonit.
Nën Garanci
Klientët e mi të biznesit garantojnë funksionimin e vazhdueshëm dhe korrekt të sistemeve të tyre me një marrëveshje vjetore të mbështetjes teknike dhe mirëmbajtjes.
Stafi Teknik Ekspert
Ekipi im i biznesit ka të paktën certifikata MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) dhe CCNP (Cisco Certified Network Professional).
Zgjidhje e qartë dhe e përhershme
Biznesi im prodhon gjithmonë zgjidhje të përhershme dhe të qarta për sistemin dhe infrastrukturën e rrjetit për klientët e tij.
Shërbim cilësor
Biznesi im miraton klientët e tij si palët e tij të interesit dhe ofron shërbim cilësor.

900

+

Mbështetja dhe Shërbimi i Serverit

220

+

Licencimi i serverit

6700

+

Mbështetje për serverin në internet

180

+

Klienti i ri i serverit

Si të filloj?

Shërbimet dhe Produktet e Korporatës për Biznesin tim

Te zoterosh Fillo tani

01

Hyni në llogarinë tuaj My Business

Hyni në panelin tuaj të menaxhimit të lidhur me llogarinë tuaj të biznesit, nëse nuk keni një llogari, krijoni një llogari të re. (E rëndësishme: Një E-mail konfirmimi do të dërgohet në adresën tuaj të postës elektronike që keni futur gjatë regjistrimit kur krijoni një llogari të re)

02

Krijo një kërkesë për mbështetje

Krijoni një rekord të kërkesës për mbështetje për shërbimet tona teknike ose për të bërë një kontratë vjetore për mbështetje teknike dhe mirëmbajtje. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kontaktojë sa më shpejt që të jetë e mundur dhe kërkesa juaj do të trajtohet menjëherë dhe do t'ju caktohet personeli i specializuar i mbështetjes teknike në përputhje me kërkesën tuaj.

03

Për të blerë produkte të korporatës

Hyni në llogarinë tuaj dhe zgjidhni produktin e korporatës që dëshironi të blini, plotësoni pagesën me kartën tuaj të kreditit. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kthehet në lidhje me porosinë tuaj dhe integrimi i produktit ose transaksionet e licencës do të përfundojnë shpejt.

Komentet nga klientët tanë në rrjetin tonë global

Partneri juaj për zgjidhjen e teknologjive të informacionit...

Bashkohu me ne tani

do të dëshironit?

Tarifat e mëposhtme janë të vlefshme për klientët tanë që kanë mbështetje vjetore teknike IT dhe kontrata konsulence IT me My Business.

Shërbimi Teknik në të njëjtën ditë
90%
Mbështetje në internet në të njëjtën ditë
100%
Dorëzimi i zgjidhjes në të njëjtën ditë
92%

identifikimi i përdoruesit

Ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë për t'u identifikuar në llogarinë tuaj / A nuk keni ende një llogari? Klikoni në lidhjen më poshtë për të krijuar një llogari të re.

5200

+

Projekti i përfunduar