fbpx

Zgjidhjet e Rrjetit (Rrjeti) - Jeni në adresën ku do të gjeni të gjitha pyetjet dhe zgjidhjet e rrjetit.

Me My Business Corporate Network Solutions, ju ofron juve, klientët tanë të çmuar, të konfiguroni infrastrukturën e rrjetit tuaj në përputhje me qëllimet dhe nevojat e kompanisë suaj, duke siguruar që lidhjet tuaja në rrjet të realizohen me performancë të plotë dhe me rrjedhën e duhur të të dhënave. Gjithashtu , me Zgjidhjet e Firewall-it të Rrjetit të Korporatës, siguron që infrastruktura e rrjetit tuaj të funksionojë në përputhje të plotë me kriteret e sigurisë.

Mbështetje Teknike dhe Shërbimi

Shërbim cilësor, i qartë dhe i orientuar drejt zgjidhjes

Zbatimi dhe konfigurimi i saktë

Konfigurimi i personalizuar për aktivitetin dhe rrjedhën e punës të biznesit tuaj.

Licencimi

Licencimi me politikën e kostos së përballueshme me markat tona partnere.

Mbështetje Teknike 7/24

Nëse jeni klient i biznesit tim, Sistemi i mesazheve të çastit 7/24 dhe mbështetje e shpejtë përmes telefonit.

Rrjeti i përgjithshëm Shërbimet tona të rrjetit

Zgjidhjet e Rrjetit të Ndërmarrjeve. (Zgjidhjet tona të tjera të rrjetit, na kontaktoni për informacion dhe konsultim të detajuar…)

Me Shërbimin e Zgjidhjeve të Rrjetit të Korporatës My Business, Projekton dhe ndërton në mënyrë profesionale komunikimin e rrjetit ndërmjet selisë qendrore të kompanisë suaj - degëve ose dyqaneve me infrastrukturën e rrjetit tuaj, gjithashtu me shërbimet e infrastrukturës së rrjetit të korporatave, zgjidhje të planifikuara, të qarta dhe afatgjata për të gjitha problemet tuaja të infrastrukturës Sistemi i rrjetit, në përputhje me fushat tuaja të aktivitetit që prodhon.

Me Shërbimin e Zgjidhjeve të Instalimit të Rrjetit të Korporatës My Business, ai planifikon, dizajnon dhe instalon Instalimin e Rrjetit të Ri ose Infrastrukturën aktuale të Rrjetit të biznesit tuaj, specifik për rrjedhën tuaj të punës, aplikacionet ose programet që përdorni, në mënyrë që rrjedha juaj e punës dhe parimet e punës të bëjnë nuk ndryshon, funksionon i sigurt, i qëndrueshëm dhe nuk do të shkaktojë probleme për shumë vite.Megjithëse Pasja e infrastrukturës së rrjetit, prishja ose komunikimi i pabalancuar në lidhjet e rrjetit të strukturës suaj të përgjithshme të rrjetit është eliminuar.

My Business Corporate ridizajnon, krijon dhe konfiguron infrastrukturën e rrjetit të biznesit tuaj me Cisco, Fortinet, Hp, Dell, Ibm, Huawei dhe të gjitha markat e tjera dhe zgjidhjet e infrastrukturës së rrjetit. Gjithashtu, ai trajton problemet në infrastrukturën tuaj ekzistuese të rrjetit në rrjet dhe Rrjeti strukturor afatgjatë, rrjeti logjik dhe ofron zgjidhje të sigurta rrjeti në mënyrë profesionale.

Me Shërbimin e Zgjidhjeve të Firewall-it të Sigurisë së Rrjetit të Korporatës My Business, ai zbulon dobësitë në infrastrukturën e rrjetit të biznesit tuaj dhe eliminon dobësitë e mundshme të sigurisë në sistemin tuaj me softuerin e sigurisë dhe pajisjet specifike për sistemin tuaj të rrjetit, dhe gjithashtu ju lejon të monitoroni në çast statusin e sigurisë së të gjithë sistemit tuaj.

Me Shërbimin e Mbështetjes Teknike të Rrjetit të Korporatës My Business, ai analizon konfigurimin ekzistues të rrjetit në biznesin tuaj dhe përcakton statusin e shpejtësisë së të dhënave, shpejtësisë së lidhjes dhe kritereve të aplikimit të rrjetit të lidhjeve të rrjetit tuaj të rrjetit në sistemin tuaj dhe ofron mbështetje teknike të rrjetit dhe Shërbim kundër problemeve në infrastrukturën e rrjetit të kompanisë suaj dhe prodhon zgjidhje afatgjata.

Me Shërbimin e Instalimit të Infrastrukturës së Rrjetit të Korporatës My Business, ai ridizajnon, ndërton dhe konfiguron infrastrukturën e rrjetit të biznesit tuaj. Gjithashtu ofron zgjidhje profesionale të qarta dhe afatgjata për problemet në infrastrukturën tuaj ekzistuese të rrjetit me internetin, pajisjet e ndërveprimit me rrjetin dhe plotësisht Forcon strukturën tuaj ekzistuese të rrjetit (rrjetit).

Me My Business Enterprise Cloud Solutions, Nevoja e Biznesit Tuaj për Sistemet Cloud në Rrjetin e Qasjes dhe Zgjidhjet e Infrastrukturës Cloud ju prezantohet juve, klientëve tanë të çmuar.

Me Mbështetjen Teknike dhe Shërbimet e Shërbimit të Infrastrukturës së Rrjetit të Korporatës, My Business garanton të gjithë infrastrukturën e rrjetit tuaj. Rrjeti ynë ekzistues, problemet e infrastrukturës së rrjetit dhe siguria e re kibernetike, rrjeti i murit të zjarrit dhe instalimet e infrastrukturës janë nën garanci.

Me Zgjidhjet e Rrjetit My Business, ofron zgjidhje të qarta dhe afatgjata për problemet e përgjithshme të rrjetit të sistemit tuaj, problemet e rrjetit dhe problemet e lidhjes me internetin (Adsl - Vdsl Fiber - Gshdsl) dhe kompaktori.

Me Shërbimin e Zgjidhjeve të Rrjetit, Sistemi i Biznesit tim planifikon tapologjinë e rrjetit në sistemin tuaj, kështu, ai siguron hierarkinë e lidhjes së rrjetit që ju nevojitet, rrjetin tuaj ekzistues ose rrjetin e ri të rrjetit që do të krijohet në afat të gjatë dhe siguron rrjetin Infrastruktura e biznesit tuaj për të punuar pa probleme dhe i gjithë sistemi juaj është i sigurt. Për më tepër, Rrjeti My Business siguron funksionim të qëndrueshëm dhe pa probleme të sistemit tuaj për shumë vite me marrëveshje për mbështetje teknike dhe mirëmbajtje.

Me Shërbimin e Instalimit të Serverit të Infrastrukturës së Rrjetit të Korporatës, konfigurimin e rrjetit të serverëve tuaj të lidhur me infrastrukturën e rrjetit tuaj Gjithashtu, serveri i biznesit tim siguron sistemin tuaj me shërbimet e mbështetjes teknike të instalimit të rrjetit.

Shërbimet e mbështetjes teknike dhe të shërbimit të rrjetit të korporatës konfigurojnë në mënyrë profesionale infrastrukturën dhe konfigurimin e rrjetit të rrjetit tuaj provincial dhe ofron 1 vit garanci për biznesin tim. Biznesi im është përgjegjës për të gjithë konfigurimin dhe konfigurimin për 1 vit.

Me Shërbimin e Zgjidhjeve të Rrjetit të Korporatës My Business, ai zgjidh problemet e rrjetit tuaj në sistemin (rrjetin) tuaj me ndërhyrje të shpejta dhe profesionale dhe siguron funksionim të qëndrueshëm dhe pa probleme të sistemit tuaj për shumë vite me marrëveshjet e mbështetjes teknike dhe mirëmbajtjes.

Biznesi im ofron zgjidhje të plota për rrjetin tuaj të korporatës dhe të gjithë sistemin tuaj, dhe me Marrëveshjen e Shërbimit Teknik dhe Mirëmbajtjes, ai siguron që sistemet e klientëve tanë të funksionojnë pa probleme dhe të qëndrueshme për shumë vite. Le të bëjmë një marrëveshje afatgjatë me Kontratën tonë të Shërbimit Teknik dhe Mirëmbajtjes Institucionale, në mënyrë që i gjithë rrjeti, serveri, interneti dhe e gjithë infrastruktura tjetër të funksionojnë siç duhet dhe të dhënat dhe të gjitha pajisjet tuaja të jenë të sigurta.

Teknologjitë e Informacionit të Korporatës, Partneri juaj për Zgjidhjen e Infrastrukturës së Sistemit...

Sistemi juaj është gjithmonë i pandërprerë dhe i sigurt me biznesin tim... Na kontaktoni për të marrë informacione rreth shërbimeve dhe zgjidhjeve tona të tjera të konsulencës IT...

Përgjigje dhe zgjidhje e shpejtë
Me Marrëveshjen e Mirëmbajtjes dhe Mbështetjes Teknike të Biznesit tim, sistemi juaj ndërhyhet brenda së njëjtës ditë.
Mbështetje Teknike 7/24
Nëse jeni klient i biznesit tim, Sistemi i mesazheve të çastit 7/24 dhe mbështetje e shpejtë përmes telefonit.
Nën Garanci
Klientët e mi të biznesit garantojnë funksionimin e vazhdueshëm dhe korrekt të kontratës dhe sistemeve të tyre të konsulencës në IT.
Stafi Teknik Ekspert
Ekipi im i biznesit ka të paktën certifikata MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) dhe CCNP (Cisco Certified Network Professional).
Zgjidhje e qartë dhe e përhershme
Biznesi im prodhon gjithmonë zgjidhje të përhershme dhe të qarta për sistemin dhe infrastrukturën e rrjetit për klientët e tij.
Shërbim cilësor
Biznesi im miraton klientët e tij si palët e tij të interesit dhe ofron shërbim cilësor.

16700

+

Shërbimi ynë i Mbështetjes së Rrjetit dhe VPN

22500

+

Shërbimi ynë i ruterit dhe licencimit

35000

+

Mbështetje në internet e rrjetit të rrjetit

13400

+

Kërkesë për shërbim dhe mbështetje të re në rrjet

Si të filloj?

Shërbimet dhe Produktet e Korporatës për Biznesin tim

Te zoterosh Fillo tani

01

Hyni në llogarinë tuaj My Business

Hyni në panelin tuaj të menaxhimit të lidhur me llogarinë tuaj të biznesit, nëse nuk keni një llogari, krijoni një llogari të re. (E rëndësishme: Një E-mail konfirmimi do të dërgohet në adresën tuaj të postës elektronike që keni futur gjatë regjistrimit kur krijoni një llogari të re)

02

Krijo një kërkesë për mbështetje

Krijoni një rekord të kërkesës për mbështetje për shërbimet tona teknike ose për të bërë një kontratë vjetore për mbështetje teknike dhe mirëmbajtje. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kontaktojë sa më shpejt që të jetë e mundur dhe kërkesa juaj do të trajtohet menjëherë dhe do t'ju caktohet personeli i specializuar i mbështetjes teknike në përputhje me kërkesën tuaj.

03

Për të blerë produkte të korporatës

Hyni në llogarinë tuaj dhe zgjidhni produktin e korporatës që dëshironi të blini, plotësoni pagesën me kartën tuaj të kreditit. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kthehet në lidhje me porosinë tuaj dhe integrimi i produktit ose transaksionet e licencës do të përfundojnë shpejt.

Komentet nga klientët tanë në rrjetin tonë global

Partneri juaj për zgjidhjen e teknologjive të informacionit...

Bashkohu me ne tani

do të dëshironit?

Tarifat e mëposhtme janë të vlefshme për klientët tanë që kanë mbështetje vjetore teknike IT dhe kontrata konsulence IT me My Business.

Shërbimi Teknik në të njëjtën ditë
90%
Mbështetje në internet në të njëjtën ditë
100%
Dorëzimi i zgjidhjes në të njëjtën ditë
92%

identifikimi i përdoruesit

Ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë për t'u identifikuar në llogarinë tuaj / A nuk keni ende një llogari? Klikoni në lidhjen më poshtë për të krijuar një llogari të re.

5200

+

Projekti i përfunduar