fbpx

Zgjidhjet e Virtualizimit

Me zgjidhjet e Virtualizimit të Ndërmarrjes My Business (Teknologjia e Virtualizimit), Serverët tuaj Virtualë, duke konfiguruar infrastrukturën tuaj në përputhje me qëllimet dhe nevojat e kompanisë suaj, siguron që të gjitha sistemet operative virtuale të realizohen me performancë të plotë dhe me rrjedhë të saktë të të dhënave, gjithashtu, me Firewall-in e Virtualizimit të Korporatës Zgjidhjet, Siguria e Infrastrukturës së Rrjetit Tuaj Siguron që të funksionojë në përputhje të plotë me kriteret e tij.

Mbështetje Teknike dhe Shërbimi

Shërbim cilësor, i qartë dhe i orientuar drejt zgjidhjes

Zbatimi dhe konfigurimi i saktë

Konfigurimi i personalizuar për aktivitetin dhe rrjedhën e punës të biznesit tuaj.

Licencimi

Licencimi me politikën e kostos së përballueshme me markat tona partnere.

Mbështetje Teknike 7/24

Nëse jeni klient i biznesit tim, Sistemi i mesazheve të çastit 7/24 dhe mbështetje e shpejtë përmes telefonit.

Shërbimet tona të Përgjithshme të Teknologjisë së Virtualizimit

Virtualizimi (Teknologjia e Virtualizimit). (Zgjidhjet tona të tjera të virtualizimit, na kontaktoni për informacion dhe konsultim të detajuar…)

Me shërbimet e virtualizimit të ndërmarrjes sime të biznesit, krijon shumë serverë virtualë në një server të vetëm fizik dhe ju lejon të ekzekutoni aplikacione të ndryshme në secilin server.

Me Shërbimin e Konfigurimit të Virtualizimit të Ndërmarrjes My Business, ai konfiguron serverin tuaj me teknologjinë e virtualizimit në përputhje me objektivin dhe kërkesat sistematike të biznesit tuaj,

Server virtual i dedikuar

Biznesi im u ofron klientëve të tij serverë ose serverë të dedikuar virtualë për të ulur kostot e serverit dhe aplikimit. Me serverët e dedikuar virtualë të biznesit tim, ai jo vetëm që ofron qasje në skedarët ose dosjet tuaja, por gjithashtu i lejon përdoruesit tuaj të punojnë me akses në sektorin ose komercialin tuaj software në përputhje me autorizimin dhe lejet.

Me Shërbimin e Konfigurimit të Rrjetit të Virtualizimit të Ndërmarrjes My Business, ai konfiguron serverin tuaj me Teknologjinë e Virtualizimit në përputhje me objektivin dhe kërkesat sistemike të biznesit tuaj.

Shërbimet e Virtualizimit të Ndërmarrjeve të Mia të Biznesit Krijon shumë serverë virtualë në një server fizik dhe ju lejon të ekzekutoni aplikacione të ndryshme në secilin server.

Me Shërbimin Teknik të Virtualizimit të Korporatës My Business, ai konfiguron serverin tuaj me teknologjinë e virtualizimit në përputhje me objektivin dhe kërkesat sistemike të biznesit tuaj dhe ofron të gjithë mbështetjen dhe shërbimin teknik të virtualizimit.

Serveri juaj i Dedikuar Virtual është 99.9% i sigurt

Serverë të dedikuar virtual të ofruar për biznesin tim Klientët krijohen në SERVERË REAL FIZIKË të biznesit tim (ata nuk krijohen dhe shiten në kompjuterë të zakonshëm desktop si kompanitë standarde të pritjes.) Të gjithë serverët tanë janë në strukturën e diskut RAID5 dhe të pajisur me SAS 10K-15K Përdoren disqe të fortë, procesorë Xeon me minimum 48 bërthama. Të dhënat tuaja janë gjithmonë të sigurta.

Shërbimi i konfigurimit të rrjetit të virtualizimit të biznesit tim konfiguron serverin tuaj me teknologjinë e virtualizimit në përputhje me objektivin dhe kërkesat sistematike të biznesit tuaj

Teknologjitë e Informacionit të Korporatës, Partneri juaj për Zgjidhjen e Infrastrukturës së Sistemit...

Sistemi juaj është gjithmonë i pandërprerë dhe i sigurt me biznesin tim... Na kontaktoni për të marrë informacion rreth shërbimeve dhe zgjidhjeve tona të tjera të teknologjisë së virtualizimit...

Përgjigje dhe zgjidhje e shpejtë
Me Marrëveshjen e Mirëmbajtjes dhe Mbështetjes Teknike të Biznesit tim, sistemi juaj ndërhyhet brenda së njëjtës ditë.
Mbështetje Teknike 7/24
Nëse jeni klient i biznesit tim, Sistemi i mesazheve të çastit 7/24 dhe mbështetje e shpejtë përmes telefonit.
Nën Garanci
Klientët e mi të biznesit garantojnë funksionimin e vazhdueshëm dhe korrekt të sistemeve të tyre me një marrëveshje vjetore të mbështetjes teknike dhe mirëmbajtjes.
Stafi Teknik Ekspert
Ekipi im i biznesit ka të paktën certifikata MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) dhe CCNP (Cisco Certified Network Professional).
Zgjidhje e qartë dhe e përhershme
Biznesi im prodhon gjithmonë zgjidhje të përhershme dhe të qarta për sistemin dhe infrastrukturën e rrjetit për klientët e tij.
Shërbim cilësor
Biznesi im miraton klientët e tij si palët e tij të interesit dhe ofron shërbim cilësor.

900

+

Mbështetja dhe Shërbimi i Serverit

220

+

Licencimi i serverit

6700

+

Mbështetje për serverin në internet

180

+

Klienti i ri i serverit

Si të filloj?

Shërbimet dhe Produktet e Korporatës për Biznesin tim

Te zoterosh Fillo tani

01

Hyni në llogarinë tuaj My Business

Hyni në panelin tuaj të menaxhimit të lidhur me llogarinë tuaj të biznesit, nëse nuk keni një llogari, krijoni një llogari të re. (E rëndësishme: Një E-mail konfirmimi do të dërgohet në adresën tuaj të postës elektronike që keni futur gjatë regjistrimit kur krijoni një llogari të re)

02

Krijo një kërkesë për mbështetje

Krijoni një rekord të kërkesës për mbështetje për shërbimet tona teknike ose për të bërë një kontratë vjetore për mbështetje teknike dhe mirëmbajtje. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kontaktojë sa më shpejt që të jetë e mundur dhe kërkesa juaj do të trajtohet menjëherë dhe do t'ju caktohet personeli i specializuar i mbështetjes teknike në përputhje me kërkesën tuaj.

03

Për të blerë produkte të korporatës

Hyni në llogarinë tuaj dhe zgjidhni produktin e korporatës që dëshironi të blini, plotësoni pagesën me kartën tuaj të kreditit. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kthehet në lidhje me porosinë tuaj dhe integrimi i produktit ose transaksionet e licencës do të përfundojnë shpejt.

Komentet nga klientët tanë në rrjetin tonë global

Partneri juaj për zgjidhjen e teknologjive të informacionit...

Bashkohu me ne tani

do të dëshironit?

Tarifat e mëposhtme janë të vlefshme për klientët tanë që kanë mbështetje vjetore teknike IT dhe kontrata konsulence IT me My Business.

Shërbimi Teknik në të njëjtën ditë
90%
Mbështetje në internet në të njëjtën ditë
100%
Dorëzimi i zgjidhjes në të njëjtën ditë
92%

identifikimi i përdoruesit

Ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë për t'u identifikuar në llogarinë tuaj / A nuk keni ende një llogari? Klikoni në lidhjen më poshtë për të krijuar një llogari të re.

5200

+

Projekti i përfunduar