fbpx

Ruajtja e sigurt e ndërmarrjes

Të gjithë skedarët dhe dosjet që ndani janë vetëm nën kontrollin tuaj.

Qasje kudo

Menaxhoni biznesin tuaj nga kudo me MyCloud Qasni plotësisht skedarët dhe aplikacionet tuaja

Vetem per ty

Hapësira e diskut me skedarët dhe aplikacionet tuaja është vetëm për ju dhe vetëm ju e përdorni atë

Ne filluam MyCloud Adventure në 2014, Ideja kryesore e MyCloud: Është ndërtuar mbi 100% arkitekturën e privatësisë dhe sigurisë së të dhënave. MyCloud aktualisht ka 62 opsione të ndryshme gjuhësore, . Numri i klientëve tanë të korporatave nga 15 vende të ndryshme ka kaluar 85000. Ndërsa këto statistika konfirmojnë se ne jemi në rrugën e duhur me MyCloud, ne gjithashtu i kushtojmë rëndësi të madhe reagimeve nga klientët tanë dhe ndërkohë që vazhdojmë të zhvillojmë MyCloud në këtë drejtim, ne ende nuk bëjmë kompromis për privatësinë dhe sigurinë e të dhënave. Faleminderit Për vëmendjen tuaj intensive, me respekt...

Tani 9 GB Hapësirë ​​Kohë e Pakufishme FALAS.

Lider në 100% privatësinë e të dhënave dhe sigurinë e të dhënave në fushën e ruajtjes në renë kompjuterike dhe rezervimin.

Biznesi dhe rezervimi më i sigurt i ruajtjes në renë kompjuterike

Ndarja e skedarëve në renë kompjuterike Tani 9 GB Hapësirë ​​Kohë e Pakufishme FALAS.

Menaxhoni biznesin tuaj nga kudo
Hyni në skedarët dhe dokumentet tuaja me 99.9% besim kudo që të jeni me MyCloud, Krijoni një rrjet të përbashkët biznesi në renë kompjuterike me punonjësit në ndërmarrjen tuaj Ndani në mënyrë të sigurt ndarjen e dosjeve publike në renë kompjuterike me autorizime dhe leje.
Rezervimi automatik
Të gjitha të dhënat tuaja rezervohen automatikisht, kështu që të gjithë skedarët dhe dosjet tuaja nuk humbasin kurrë, të gjitha të dhënat tuaja rezervohen çdo ditë nga MyCloud, kini gjithmonë paqe mendore.
Qasje e sigurt me MyCloud
Nga biznesi mund të qaseni me kriptim biznesi dhe rezervë (128 bit), qasja juaj në skedarë dhe dosje nuk mund të gjurmohet nga askush dhe sulmet në internet.
Rritni produktivitetin tuaj me MyCloud
MyCloud ka shumë veçori që do të përshpejtojnë biznesin tuaj, tani ju mund të përdorni menjëherë të gjithë skedarët dhe dosjet tuaja me një klik pa pritur dhe t'i transferoni ato te klientët tuaj të koduar.
HOSTIMI PROFESIONAL I FILEVE

Biznesi juaj nga kudo

Menaxhoni në mënyrë profesionale Mycloud

Qasja me pajisjet tuaja celulare: Hyni në të gjithë skedarët tuaj nga pajisjet tuaja celulare Android dhe IOS, punoni me skedarët dhe dokumentet tuaja, ruajeni dhe ndani me punonjës të tjerë në biznesin tuaj. Ndiqni të gjithë punën tuaj dhe punë të tjera.

Qasja me pajisjet tuaja të tabletit: Hyni në të gjithë skedarët tuaj nga pajisjet tuaja tabletë Android dhe IOS, punoni me skedarët dhe dokumentet tuaja, ruani dhe ndani me punonjës të tjerë në biznesin tuaj. Ndiqni të gjithë punën tuaj dhe punë të tjera.

Qasja me kompjuterët tuaj: Qasni të gjithë skedarët tuaj nga pajisjet tuaja Windows, Linux dhe Mac, punoni me skedarët dhe dokumentet tuaja, ruani dhe ndani me punonjës të tjerë në biznesin tuaj. Ndiqni të gjithë punën tuaj dhe punë të tjera.

Me telefon

Asnjë punë nuk anashkalohet

Kontrollo

Me Tablet

Rritni efikasitetin e biznesit tuaj

kurseni

Me Kompjuter

Ndjekja e punës nga të gjitha pajisjet tuaja

Shpërndaje

85400

+

Klienti ynë aktual i lumtur MyCloud

82600

+

Klienti ynë vjetor i rinovimit

11000

+

Mbështetje Teknike në internet

11250

+

Klienti ynë i ri MyCloud

Pse preferohet MyCloud?

MyCloud është ndërtuar mbi 100% privatësinë e të dhënave dhe arkitekturën e sigurisë së të dhënave.
Shumica e sistemeve Cloud që shërbejnë si në vendin tonë ashtu edhe në nivel global, ndajnë të dhënat e klientëve të tyre me palët ose kompanitë e treta dhe fitojnë shumë më shumë të ardhura se sa fitimet e tyre nga shërbimi në renë kompjuterike... Përkundrazi, klientët tanë që përdorin MyCloud e dinë se të dhënat e tyre është 3% konfidenciale, duke përfshirë punonjësit e MyBusiness. Askush nuk mund të shikojë, nuk ka qasje, MyCloud është shërbimi kryesor i resë kompjuterike në privatësi dhe siguri të plotë.
Të dhënat e të gjithëve janë konfidenciale dhe duhet të mbeten konfidenciale për jetën.
MyCloud tërësisht u jep klientëve të vet të drejtën për të përdorur të dhënat e tyre personale (Kjo është ajo që duhet të jemi.) Të dhënat e secilit janë private dhe duhet të qëndrojnë në atë mënyrë përgjithmonë.
Nuk mund të qaset në të dhënat tuaja në MyBusiness
Klientët tanë, duke përfshirë ekipin e mbështetjes së MyBusiness, nuk mund të shikojnë dhe hapin skedarë (për shkak të një vlere numerike siç u përmend më sipër)
Të dhënat tuaja nuk mund të përdoren nga persona, persona ose kompani të tretë.
Klientët tanë që përdorin MyCloud janë të sigurt se të dhënat e tyre kontrollohen dhe përdoren vetëm nga ai dhe se të dhënat e tyre nuk do të jenë në duart e të tjerëve (personave ose kompanive të treta) dhe nuk do të përdoren nga të tjerët. Ky është qëllimi i My Cloud. (3% Privatësia dhe Siguria e të Dhënave)

Mos i vendosni të dhënat tuaja në rrezik!

My Business Cloud Business and Backup System ofron Strukturë plotësisht RAID5 10K SAS HDD me hapësirë ​​ruajtëse dhe hapësirë ​​pune dhe serverë fizikë të vërtetë të markës HP për klientët e saj të vlefshëm.... Qëndroni larg atyre që krijojnë shërbimin Cloud nga kompjuterët e mbledhur të desktopit dhe përpiqen t'ju shesin Shërbimi Cloud.... RREZIKON TË DHËNAT TUAJA MOS HIDH!

Qasje plotësisht e sigurt
Me My Business Cloud, ju mund të përdorni skedarët dhe dokumentet tuaja me qasje të sigurt 99.9% SSL 1024 Bit, kështu që askush nuk mund t'ju gjurmojë në internet dhe të ketë qasje në të dhënat tuaja.
Rezervimi automatik
Me MyCloud Cloud, të gjithë skedarët dhe dokumentet tuaja rezervohen automatikisht, kështu që ju mund të rivendosni skedarët tuaj të fshirë aksidentalisht duke kontaktuar mbështetjen e biznesit tim.
Shikoni paraprakisht dokumentet tuaja
Me MyCloud Cloud Working, mund të shikoni paraprakisht dhe të finalizoni Tekstin, Video, Word, Excel, të gjitha formatet e figurave dhe dokumentet Pdf.
Ngarkoni dokumentet tuaja me zvarritje dhe lëshim
Ngarkimi i dokumenteve në MyCloud Cloud është i lehtë! Ju mund t'i dërgoni të gjitha dokumentet tuaja në re me zvarritje dhe lëshim.
Përjetoni komoditetin e punës në re
Me MyCloud Cloud Business dhe Backup, mund të punoni në internet me të gjithë skedarët dhe dokumentet tuaja, të modifikoni, modifikoni dhe ruani dokumentet tuaja.
Rritni efikasitetin e biznesit tuaj
Rritni shpejtësinë e punës dhe detyrës duke ndarë skedarët ose dokumentet që keni redaktuar me punonjës të tjerë të biznesit tuaj, kështu, përdorni kohën në mënyrë më efikase duke ofruar efikasitet biznesi.
Qasja dhe ndarja në bazë të autorizimeve dhe lejeve
Caktoni autorizime dhe leje në dosjet e punës suaj në biznesin tuaj duke krijuar një rrjet partnerësh biznesi me këto autorizime dhe leje, shkëmbeni skedarë midis kolegëve tuaj dhe menaxhoni biznesin tuaj nga një pikë e vetme
Opsioni i Kërkimit të Detajuar
Me MyCloud Cloud, mund të kërkoni me shpejtësi skedarët dhe dokumentet tuaja në internet në detaje dhe t'i filtroni ato sipas rezultateve.
Ruajtja dhe hapësira e punës RAID5 10K SAS HDD në serverët e vërtetë fizikë të markës HP

Jeni gjithmonë një hap përpara me MyCloud Cloud Business dhe Backup.

Qasje me leje dhe autorizime

Ju mund të krijoni dosje dhe dokumente publike brenda biznesit tuaj ose për departamentet, dhe mund të siguroheni që këto dosje dhe dokumente publike të përdoren në përputhje me Autoritetet dhe Lejet e Punonjësve, kështu që ju mund të siguroni konfidencialitetin e të dhënave brenda biznesit tuaj.

Qasje e sigurt

Punoni me qetësi duke siguruar 128% qasje të sigurt në skedarët dhe dokumentet tuaja me kriptim 99.9 bit me MyCloud.

Qasje nga të gjitha pajisjet

Me MyCloud Cloud Business dhe kopje rezervë nga të gjitha pajisjet celulare Android dhe IOS. Mund të hyni në mënyrë të sigurt nga të gjitha pajisjet tuaja tabletë Android dhe IOS dhe të gjitha pajisjet Windows, Linux dhe Mac, dhe gjithashtu mund të punoni në linjë me shfletuesit e uebit.

Lehtë dhe shumë e dobishme

Me MyCloud Business dhe Backup, ju mund të kryeni të gjithë punën tuaj në internet në një mënyrë praktike dhe të lehtë. Përveç kësaj, me My Business Cloud Business dhe Backup, gjithmonë mund të ndani dhe ndiqni me lehtësi të gjitha dokumentet dhe dokumentet tuaja me punonjësit e tjerë të biznesit tuaj.

Biznes profesional në renë kompjuterike dhe kopje rezervë

E gjithë puna juaj është e pandërprerë me MyCloud...

Personeli i Specializuar i Teknologjive të Informacionit brenda Biznesit tim ka të paktën certifikatën MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer).

Si mund të blej biznesin dhe produktin rezervë të ruajtjes së MyCloud Cloud?

MyCloud 9000MB – Me 9 GB hapësirë ​​ruajtëse në renë kompjuterike, hapësira ruajtëse plotësisht në renë kompjuterike është falas për të gjithë. Klikoni për të përdorur hapësirën ruajtëse falas në renë kompjuterike: https://mybusinessarea.com/Mycloud-Bulut-Depolama-Veri-Privacy …Menaxhoni nëse keni nevojë për hapësirë ​​më të lartë në renë kompjuterike Paraqisni kërkesën tuaj për ruajtjen në renë kompjuterike te Ekipit tonë të Mbështetjes nga paneli juaj, ose mund të zgjidhni atë që ju nevojitet nga paketat standarde të mëposhtme. Kur procesi juaj i pagesës së hapësirës në MyCloud të përfundojë, një postë konfirmimi do të dërgohet në adresën tuaj të postës elektronike. mund të identifikohet në MyCloud, lider në privatësinë dhe sigurinë e të dhënave, dhe të fillojë ta përdorë atë.

Çfarë duhet të bëj për biznesin e ruajtjes në renë kompjuterike MyCloud dhe konfigurimin e produktit rezervë?

Nuk ka nevojë për ndonjë konfigurim për të përdorur MyCloud, mund të filloni ta përdorni menjëherë me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj. Për kërkesa të tjera për mbështetje teknike, mund të kontaktoni Mbështetjen e Biznesit tim 7/24.

kopjimi i skedarit_resë
Filloni të përdorni MyCloud Tani plotësisht falas për 9 GB hapësirë ​​në renë kompjuterike.
MyCloud tani është plotësisht falas me të gjitha veçoritë e tij për të gjithë! Klikoni për të filluar përdorimin tani
! TË GJITHA TË DHËNAT TUAJA JANË VËRTETË TË SIGURTA! Ruajtja falas në renë kompjuterike

Biznesi i ruajtjes në renë kompjuterike dhe paketat standarde rezervë

RAID5 10K SAS HDD ruajtja dhe hapësira e punës ..... Në serverët e vërtetë fizikë të markës HP, rezervimi në renë kompjuterike

Më poshtë janë "MyCloud Storage" të biznesit dhe paketat standarde rezervë. Për biznesin privat të Cloud dhe planet rezervë që dëshironi të krijoni në përputhje me nevojat e biznesit tuaj, ju lutemi identifikohuni në Panelin e Administrimit dhe krijoni Biznesin dhe Rezervimin tuaj specifik të biznesit në renë kompjuterike Planifikoni ose hapni një kërkesë për mbështetje përmes panelit të menaxhimit, dorëzoni kërkesat tuaja dhe merrni një çmim.

Paketa MyCloud Bronze

134 / VITI (1 përdorues)
 • Kuota totale e diskut 20 GB
 • Qasja në dokumente me autorizime dhe leje
 • Qasja në internet e punës në renë kompjuterike në internet
 • Qasja në celular në Cloud Work
 • Rezervimi automatik i përditshëm në renë kompjuterike
 • Lehtë për t'u përdorur me Drag and Drop
 • Pamja paraprake e dokumentit në internet në renë kompjuterike
 • Qasje e sigurt me kriptim SSL 512 Bit
 • Ruajtja dhe hapësira e punës RAID5 10K SAS HDD
 • Në serverët e vërtetë fizikë të markës HP
 • Sinkronizimi i plotë i Android dhe IOS
 • Sinkronizimi i plotë i Windows dhe Mac
 • Dërgoni dokumente të pakufizuara brenda kuotës
 • Antivirus i menjëhershëm + mbrojtje kundër spamit
 • Instalim Falas
 • Mbështetje Teknike Falas

Paketa e argjendtë e MyCloud

403 / VITI (1 përdorues)
 • Kuota totale e diskut 75 GB
 • Qasja në dokumente me autorizime dhe leje
 • Qasja në internet e punës në renë kompjuterike në internet
 • Qasja në celular në Cloud Work
 • Rezervimi automatik i përditshëm në renë kompjuterike
 • Lehtë për t'u përdorur me Drag and Drop
 • Pamja paraprake e dokumentit në internet në renë kompjuterike
 • Qasje e sigurt me kriptim SSL 512 Bit
 • Qasje e sigurt me kriptim VPN 128 bit
 • Ruajtja dhe hapësira e punës RAID5 10K SAS HDD
 • Në serverët e vërtetë fizikë të markës HP
 • Sinkronizimi i plotë i Android dhe IOS
 • Sinkronizimi i plotë i Windows dhe Mac
 • Dërgoni dokumente të pakufizuara brenda kuotës
 • Antivirus i menjëhershëm + mbrojtje kundër spamit
 • Instalim Falas
 • Mbështetje Teknike Falas

Paketa Gold MyCloud

1348 / VITI (1 përdorues)
 • Kuota totale e diskut 1000 GB
 • Qasja në dokumente me autorizime dhe leje
 • Qasja në internet e punës në renë kompjuterike në internet
 • Qasja në celular në Cloud Work
 • Qasja në internet në Cloud Working VPN
 • Rezervimi automatik i përditshëm në renë kompjuterike
 • Lehtë për t'u përdorur me Drag and Drop
 • Pamja paraprake e dokumentit në internet në renë kompjuterike
 • Qasje e sigurt me kriptim SSL 512 Bit
 • Ruajtja dhe hapësira e punës RAID5 10K SAS HDD
 • Në serverët e vërtetë fizikë të markës HP
 • Sinkronizimi i plotë i Android dhe IOS
 • Sinkronizimi i plotë i Windows dhe Mac
 • Dërgoni dokumente të pakufizuara brenda kuotës
 • Antivirus i menjëhershëm + mbrojtje kundër spamit
 • Instalim Falas
 • Mbështetje Teknike Falas

Teknologjitë e Informacionit të Korporatës, Partneri juaj për Zgjidhjen e Infrastrukturës së Sistemit...

Sistemi juaj i postës elektronike është gjithmonë i pandërprerë dhe i sigurt me biznesin tim... Na kontaktoni për të marrë informacione rreth shërbimeve, zgjidhjeve dhe produkteve të korporatave tona të tjera...

Përgjigje dhe zgjidhje e shpejtë
Me Marrëveshjen e Mirëmbajtjes dhe Mbështetjes Teknike të Biznesit tim, sistemi juaj ndërhyhet brenda së njëjtës ditë.
Mbështetje Teknike 7/24
Nëse jeni klient i biznesit tim, Sistemi i mesazheve të çastit 7/24 dhe mbështetje e shpejtë përmes telefonit.
Nën Garanci
Klientët e mi të biznesit garantojnë funksionimin e vazhdueshëm dhe korrekt të sistemeve të tyre me një marrëveshje vjetore të mbështetjes teknike dhe mirëmbajtjes.
Stafi Teknik Ekspert
Ekipi im i biznesit ka të paktën certifikata MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) dhe CCNP (Cisco Certified Network Professional).
Zgjidhje e qartë dhe e përhershme
Biznesi im prodhon gjithmonë zgjidhje të përhershme dhe të qarta për sistemin dhe infrastrukturën e rrjetit për klientët e tij.
Shërbim cilësor
Biznesi im miraton klientët e tij si palët e tij të interesit dhe ofron shërbim cilësor.
Si të filloj?

Shërbimet dhe Produktet e Korporatës për Biznesin tim

Te zoterosh Fillo tani

01

Hyni në llogarinë tuaj My Business

Hyni në panelin tuaj të menaxhimit të lidhur me llogarinë tuaj të biznesit, nëse nuk keni një llogari, krijoni një llogari të re. (E rëndësishme: Një E-mail konfirmimi do të dërgohet në adresën tuaj të postës elektronike që keni futur gjatë regjistrimit kur krijoni një llogari të re)

02

Krijo një kërkesë për mbështetje

Krijoni një rekord të kërkesës për mbështetje për shërbimet tona teknike ose për të bërë një kontratë vjetore për mbështetje teknike dhe mirëmbajtje. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kontaktojë sa më shpejt që të jetë e mundur dhe kërkesa juaj do të trajtohet menjëherë dhe do t'ju caktohet personeli i specializuar i mbështetjes teknike në përputhje me kërkesën tuaj.

03

Për të blerë produkte të korporatës

Hyni në llogarinë tuaj dhe zgjidhni produktin e korporatës që dëshironi të blini, plotësoni pagesën me kartën tuaj të kreditit. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kthehet në lidhje me porosinë tuaj dhe integrimi i produktit ose transaksionet e licencës do të përfundojnë shpejt.

Komentet nga klientët tanë në rrjetin tonë global

Partneri juaj për zgjidhjen e teknologjive të informacionit...

Bashkohu me ne tani

do të dëshironit?

Tarifat e mëposhtme janë të vlefshme për klientët tanë që kanë një Marrëveshje Vjetore për Mbështetjen Teknike dhe Mirëmbajtjen me Biznesin tim ose Blini Produkte të Korporatës.

Shërbimi Teknik në të njëjtën ditë
90%
Mbështetje në internet në të njëjtën ditë
100%
Dorëzimi i zgjidhjes në të njëjtën ditë
92%

identifikimi i përdoruesit

Ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë për t'u identifikuar në llogarinë tuaj / A nuk keni ende një llogari? Klikoni në lidhjen më poshtë për të krijuar një llogari të re.

5200

+

Projekti i përfunduar