fbpx

Zgjidhjet e Internetit

Me My Business Internet Connection and Security Solutions, siguron vazhdimësinë e efikasitetit që sistemet e informacionit u ofrojnë kompanive duke zbuluar problemet e mundshme të përditshme dhe të ardhshme të lidhjes, shkëputjes dhe sigurisë së internetit të biznesit tuaj dhe duke paraqitur sugjerime të ndryshme për zgjidhje.

Mbështetje Teknike dhe Shërbimi

Shërbim cilësor, i qartë dhe i orientuar drejt zgjidhjes

Zbatimi dhe konfigurimi i saktë

Konfigurimi i personalizuar për aktivitetin dhe rrjedhën e punës të biznesit tuaj.

Licencimi

Licencimi me politikën e kostos së përballueshme me markat tona partnere.

Mbështetje Teknike 7/24

Nëse jeni klient i biznesit tim, Sistemi i mesazheve të çastit 7/24 dhe mbështetje e shpejtë përmes telefonit.

Zgjidhje përfundimtare për problemet më të zakonshme të lidhjes së korporatës në internet: Ju nuk do të përballeni më me problemet dhe pyetjet e mëposhtme

Na kontaktoni për zgjidhje të sakta dhe të qarta për rrjetin tuaj tjetër VPN në internet dhe të gjitha problemet e lidhjes. My Business Corporate Information Technologies, Partneri juaj i Zgjidhjes së Infrastrukturës së Sistemit...

Shërbimi ynë i Internetit dhe Shërbimi i Zgjidhjes së Problemeve të Lidhjes.

Teknologjitë e Informacionit të Korporatës, Partneri juaj për Zgjidhjen e Infrastrukturës së Sistemit...

Zgjidhjet e lidhjes Adsl:

Biznesi im ofron zgjidhje të qarta dhe afatgjata për problemet e lidhjes me internetin Adsl që përjetoni në biznesin tuaj.

Zgjidhjet e Breakout Adsl:

Biznesi im ofron zgjidhje të qarta dhe afatgjata kundër humbjes së vazhdueshme të lidhjes me internet Adsl në biznesin tuaj.

Zgjidhjet e shpejtësisë së internetit Adsl:

Biznesi im ofron zgjidhje të qarta dhe afatgjata kundër luhatjeve të shpejtësisë në lidhjen me internetin Adsl që përjetoni në biznesin tuaj.

Zgjidhjet e lidhjes së fibrave:

Biznesi im ofron zgjidhje të qarta dhe afatgjata për problemet e lidhjes me internetin me fibra që përjetoni në biznesin tuaj.

Zgjidhje për thyerjen e fibrave:

My Business ofron zgjidhje të qarta dhe afatgjata kundër shkëputjes së vazhdueshme të lidhjes së internetit me fibra që përjetoni në biznesin tuaj.

Zgjidhjet e shpejtësisë së internetit me fibra:

Biznesi im ofron zgjidhje të qarta dhe afatgjata kundër luhatjeve të shpejtësisë në lidhjen me internetin Adsl që përjetoni në biznesin tuaj.

Zgjidhjet e lidhjes Gshdsl:

Biznesi im ofron zgjidhje të qarta dhe afatgjata për problemet e lidhjes me internetin Gshdsl që përjetoni në biznesin tuaj.

Zgjidhjet e Breakout Gshdsl:

Biznesi im ofron zgjidhje të qarta dhe afatgjata kundër humbjes së vazhdueshme të lidhjes me internetin Gshdsl në biznesin tuaj.

Zgjidhjet e shpejtësisë së internetit Gshdsl

Biznesi im ofron zgjidhje të qarta dhe afatgjata kundër luhatjeve të shpejtësisë në lidhjen e internetit Gshdsl që përjetoni në biznesin tuaj.

Teknologjitë e Informacionit të Korporatës, Partneri juaj për Zgjidhjen e Infrastrukturës së Sistemit...

Sistemi juaj është gjithmonë i pandërprerë dhe i sigurt me biznesin tim... Na kontaktoni për të marrë informacione rreth shërbimeve dhe zgjidhjeve tona të tjera të konsulencës IT...

Përgjigje dhe zgjidhje e shpejtë
Me Marrëveshjen e Mirëmbajtjes dhe Mbështetjes Teknike të Biznesit tim, sistemi juaj ndërhyhet brenda së njëjtës ditë.
Mbështetje Teknike 7/24
Nëse jeni klient i biznesit tim, Sistemi i mesazheve të çastit 7/24 dhe mbështetje e shpejtë përmes telefonit.
Nën Garanci
Klientët e mi të biznesit garantojnë funksionimin e vazhdueshëm dhe korrekt të sistemeve të tyre me një marrëveshje vjetore të mbështetjes teknike dhe mirëmbajtjes.
Stafi Teknik Ekspert
Ekipi im i biznesit ka të paktën certifikata MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) dhe CCNP (Cisco Certified Network Professional).
Zgjidhje e qartë dhe e përhershme
Biznesi im prodhon gjithmonë zgjidhje të përhershme dhe të qarta për sistemin dhe infrastrukturën e rrjetit për klientët e tij.
Shërbim cilësor
Biznesi im miraton klientët e tij si palët e tij të interesit dhe ofron shërbim cilësor.

470

+

Zgjidhet problemi i lidhjes në internet

170

+

Abonimi në internet Gshdsl

2440

+

Probleme me Internetin Mbështetje në internet

240

+

Marrëveshja e re e shërbimit teknik

Si të filloj?

Shërbimet dhe Produktet e Korporatës për Biznesin tim

Te zoterosh Fillo tani

01

Hyni në llogarinë tuaj My Business

Hyni në panelin tuaj të menaxhimit të lidhur me llogarinë tuaj të biznesit, nëse nuk keni një llogari, krijoni një llogari të re. (E rëndësishme: Një E-mail konfirmimi do të dërgohet në adresën tuaj të postës elektronike që keni futur gjatë regjistrimit kur krijoni një llogari të re)

02

Krijo një kërkesë për mbështetje

Krijoni një rekord të kërkesës për mbështetje për shërbimet tona teknike ose për të bërë një kontratë vjetore për mbështetje teknike dhe mirëmbajtje. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kontaktojë sa më shpejt që të jetë e mundur dhe kërkesa juaj do të trajtohet menjëherë dhe do t'ju caktohet personeli i specializuar i mbështetjes teknike në përputhje me kërkesën tuaj.

03

Për të blerë produkte të korporatës

Hyni në llogarinë tuaj dhe zgjidhni produktin e korporatës që dëshironi të blini, plotësoni pagesën me kartën tuaj të kreditit. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kthehet në lidhje me porosinë tuaj dhe integrimi i produktit ose transaksionet e licencës do të përfundojnë shpejt.

Komentet nga klientët tanë në rrjetin tonë global

Partneri juaj për zgjidhjen e teknologjive të informacionit...

Bashkohu me ne tani

do të dëshironit?

Tarifat e mëposhtme janë të vlefshme për klientët tanë që kanë mbështetje vjetore teknike IT dhe kontrata konsulence IT me My Business.

Shërbimi Teknik në të njëjtën ditë
90%
Mbështetje në internet në të njëjtën ditë
100%
Dorëzimi i zgjidhjes në të njëjtën ditë
92%

identifikimi i përdoruesit

Ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë për t'u identifikuar në llogarinë tuaj / A nuk keni ende një llogari? Klikoni në lidhjen më poshtë për të krijuar një llogari të re.

5200

+

Projekti i përfunduar