fbpx

Siguria e të dhënave 99.9%.

Të gjitha emailet dhe skedarët që shpërndani tani janë të sigurta me Politikën e Sigurisë së Korporatës së Microsoft.

Asnjë Humbje

Asnjë e-mail, takim, kalendar dhe shënime nuk do të humbasin më. Kudo që të jeni, me ju në të gjitha punët tuaja

Mbroni reputacionin tuaj

Nuk ka më Spam me Microsoft Active Sync dhe shërbime të tjera të korporatës.
Me Përparësi të Çmimeve Shumë të Arsyeshme

Microsoft Exchange Online

Menaxhoni biznesin tuaj nga kudo
Microsoft Exchange Mail, me veçoritë e tij unike, ju lejon të menaxhoni trafikun tuaj profesional të postës nga kudo që të jeni.
Korrespondenca juaj është në të gjitha pajisjet tuaja
Ju mund të organizoni të gjithë korrespondencën tuaj të biznesit, takimet dhe projektet me Exchange dhe të keni kontroll 100% edhe kur jeni jashtë zyrës.
Microsoft Activesync
Falë veçorisë Microsoft ActiveSync, me pajisjet tuaja iPhone, Windows Mobile dhe Android; Ju mund të përdorni e-mail, kalendar, librin e adresave dhe detyrat nga kudo. Exchange Mail ju ofron komunikim të pandërprerë dhe të sigurt.
Microsoft Exchange Online Outlook - Mobile - Tablet - Ueb

Biznesi juaj nga kudo

Menaxhoni në mënyrë profesionale Mail i Microsoft Exchange Online

Është një shërbim postar profesional me hapësirë ​​të madhe ruajtjeje me llogarinë tuaj të postës Microsoft Exchange Online. Ju mund të arkivoni të gjithë korrespondencën që do të bëni për biznesin tuaj sipas dëshirës pa pasur probleme me kuotat. 

Exchange Mail mbron të gjitha adresat tuaja të postës elektronike kundër çdo humbjeje të mundshme të të dhënave me shërbimin e saj të arkivimit të përditshëm të rezervimit dhe shkëmbimit të postës elektronike.

Sinkronizuar në kohë reale

Asnjë punë nuk anashkalohet

Nuk ka Humbje E-Mail

Rritni efikasitetin e biznesit tuaj

Sistemi i plotë i sigurisë

Ndjekja e punës nga të gjitha pajisjet tuaja

Plani i Microsoft Exchange Online - Krahasoni paketat standarde, planet e Microsoft Exchange Online dhe 365 Exchange Online Plan 1, Exchange Online Plan 2 Dhe Exchange Online Plan 3

Plani i Shkëmbimit Online 1

30 Muaj / 1 Përdorues
 • Kuota e diskut të postës 50 GB
 • Arkivi i plotë i Microsoft Exchange
 • Sinkronizimi i plotë i Microsoft Exchange
 • Microsoft ActiveSync
 • Shkëmbeni Owa WebMail
 • Paneli i Menaxhimit të Uebit të Përdoruesit të Exchange Owa/ECP
 • Sinkronizimi i plotë i Android dhe IOS
 • Sinkronizimi i plotë i Windows dhe Mac
 • 150 MB SHTESË Dërgo në një kohë
 • Maksimumi ditor i dërgimit në 150 adresa emaili në të njëjtën kohë (shkëmbim, postë me shumicë, etj. Nuk mund të përdoret për qëllime reklamimi)
 • Antivirus i menjëhershëm + mbrojtje kundër spamit
 • Rikuperoni emailet e fshira aksidentalisht nga koshi i riciklimit (Mbështetje teknike falas)
 • Mbrojtja e sigurisë së lidhjes së shkëmbimit 2048 bit SSL
 • Mbështetje teknike falas për konfigurimin e Outlook
 • (Me lidhje me desktopin në distancë)
 • Mbështetje teknike falas për instalim celular
 • (Me telefon)

Plani i Shkëmbimit Online 2

60 Muaj / 1 Përdorues
 • Kuota e diskut të postës 150 GB
 • Arkivi i plotë i Microsoft Exchange
 • Sinkronizimi i plotë i Microsoft Exchange
 • Microsoft ActiveSync
 • Shkëmbeni Owa WebMail
 • Paneli i Menaxhimit të Uebit të Përdoruesit të Exchange Owa/ECP
 • Sinkronizimi i plotë i Android dhe IOS
 • Sinkronizimi i plotë i Windows dhe Mac
 • 200 MB SHTESË Dërgo në një kohë
 • Maksimumi ditor i dërgimit në 300 adresa emaili në të njëjtën kohë (shkëmbim, postë me shumicë, etj. Nuk mund të përdoret për qëllime reklamimi)
 • Antivirus i menjëhershëm + mbrojtje kundër spamit
 • Rikuperoni emailet e fshira aksidentalisht nga koshi i riciklimit (Mbështetje teknike falas)
 • Mbrojtja e sigurisë së lidhjes së shkëmbimit 2048 bit SSL
 • Mbështetje teknike falas për konfigurimin e Outlook
 • (Me lidhje me desktopin në distancë)
 • Mbështetje teknike falas për instalim celular
 • (Me telefon)

Plani i Shkëmbimit Online 3

130 Muaj / 1 Përdorues
 • Kuota e pakufizuar e diskut të postës
 • Arkivi i plotë i Microsoft Exchange
 • Sinkronizimi i plotë i Microsoft Exchange
 • Microsoft ActiveSync
 • Shkëmbeni Owa WebMail
 • Paneli i Menaxhimit të Uebit të Përdoruesit të Exchange Owa/ECP
 • Sinkronizimi i plotë i Android dhe IOS
 • Sinkronizimi i plotë i Windows dhe Mac
 • 250 MB SHTESË Dërgo në një kohë
 • Maksimumi ditor i dërgimit në 300 adresa emaili në të njëjtën kohë (shkëmbim, postë me shumicë, etj. Nuk mund të përdoret për qëllime reklamimi)
 • Antivirus i menjëhershëm + mbrojtje kundër spamit
 • Rikuperoni emailet e fshira aksidentalisht nga koshi i riciklimit (Mbështetje teknike falas)
 • Mbrojtja e sigurisë së lidhjes së shkëmbimit 2048 bit SSL
 • Mbështetje teknike falas për konfigurimin e Outlook
 • (Me lidhje me desktopin në distancë)
 • Mbështetje teknike falas për instalim celular
 • (Me telefon)

Përfitimet e Microsoft Exchange Online

Me Microsoft Exchange, ju mund të aksesoni emailet tuaja nga të gjitha pajisjet, të arkivoni mijëra e-mail me hapësirën e madhe të ruajtjes dhe të shpëtoni nga emailet e padëshiruara me veçorinë e tij anti-spam.

Krijimi i adresave të pakufizuara të postës elektronike
Me Exchange mail, mund të krijoni aq llogari poste sa të doni dhe të vendosni kuotën sipas kapacitetit të diskut.
Kapacitet i lartë në terren
Me postën e Microsoft Exchange me hapësirë ​​të madhe në disk, mund të arkivoni mijëra email pa probleme kuotash.
Kalendari i përbashkët dhe kontaktet
Ju mund të ndani kalendarin e punës dhe përdoruesit e regjistruar që do të krijoni për biznesin tuaj me të gjitha llogaritë e postës elektronike.
Nënshkrimi i Korporatës
Ju mund të reflektoni profesionalizmin tuaj duke shtuar nënshkrimin tuaj të korporatës në emailet që dërgoni.
Sinkronizimi 100%.
Me shërbimin e postës Microsoft Exchange, emailet tuaja sinkronizohen në të gjitha pajisjet ku është konfiguruar llogaria juaj e postës.
Përputhshmëria celulare
Ju mund të kontrolloni emailet tuaja nga të gjitha pajisjet celulare, të dërgoni e-mail dhe të organizoni takimet tuaja.
Menaxheri i përbashkët i detyrave
Me postën e Microsoft Exchange, mund të krijoni detyra individuale për menaxhimin e projektit dhe t'ua caktoni këto detyra punonjësve të tjerë.
Anti-Spam dhe Antivirus
Me mbështetjen 99,98% anti-spam dhe antivirus të Exchange Mail, ai mund të heqë qafe spam-in.
Pritja në internet e Microsoft Exchange

Ju jeni gjithmonë një hap përpara me Microsoft Exchange Online.

Ndarja e skedarëve me dosje publike

Mund të krijoni Dosje Publike brenda biznesit tuaj ose për departamente, mund të ruani dokumente, skedarë dhe mesazhe të rëndësishme në këto dosje publike dhe t'i ndani ato me punonjësit e kompanisë tuaj sipas zgjedhjes suaj.

Hyni në llogarinë tuaj të shkëmbimit nga kudo

Ju mund të merrni kontrollin e të gjithë punës dhe takimeve tuaja me axhendën tuaj personale. Ju mund të krijoni projekte brenda kompanisë duke krijuar një axhendë të përbashkët në dosjet publike të kompanisë.

Menaxhimi i detyrave personale dhe të përbashkëta

Me Microsoft Exchange, ju mund të merrni kontrollin e të gjithë punës dhe takimeve tuaja me axhendën tuaj personale. Ju mund të krijoni projekte brenda kompanisë duke krijuar një axhendë të përbashkët në dosjet publike të kompanisë.

Libri i adresave personale dhe të përbashkëta

Me Microsoft Exchange, ju mund të merrni kontrollin e të gjithë punës dhe takimeve tuaja me axhendën tuaj personale. Ju mund të krijoni projekte brenda kompanisë duke krijuar një axhendë të përbashkët në dosjet publike të kompanisë.

Partner Microsoft

Me biznesin tim, i gjithë sistemi juaj i postës është i pandërprerë...

Biznesi im është i regjistruar në programin Microsoft Business Partner dhe personeli i tij ekspert i teknologjive të informacionit ka të paktën certifikatën MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer). Mund të blini hosting të Microsoft Exchange me besim.

Si mund të blej postë në internet të Microsoft Exchange?

Hyni në adresën tuaj të panelit të administratorit:https://mybusinessarea.com/Microsoft-Exchange-Online-Plan-Satis-Destek   (Nëse nuk keni një llogari, krijoni një llogari të re) Në menynë e produkteve të korporatës, klikoni në lidhjen e Microsoft Exchange Mail të Korporatës. Kur të përfundoni procesin e pagesës me kartë krediti duke zgjedhur planin e duhur të Microsoft Exchange Online për ju dhe Opsioni i pagesës, Posta e Korporatës, Blerja me postë e Microsoft Exchange Përfunduar.

Çfarë duhet të bëj për instalimin e produktit të postës elektronike të Microsoft Exchange?

Kur procesi juaj i pagesës të ketë përfunduar, krijoni një rekord të mbështetjes për konfigurimin, Përfaqësuesi i Departamentit të Mbështetjes në linjë të Shitjeve dhe Shkëmbimit të Microsoft Exchange Online do t'ju kontaktojë me telefon dhe do t'ju detajojë të plotë rreth llogarive tuaja të postës në Microsoft Exchange dhe konfigurimit (Emri i serverit, llogaria e konfigurimit të postës Informacion, etj.) Do t'ju japë informacionin. Me Microsoft Exchange, shërbimin më të mirë të postës së korporatës, të gjitha informacionet e vlefshme për konfigurimin e llogarive tuaja të postës do të dërgohen në adresën e postës elektronike të regjistruar në biznesin tuaj.

Shtimi i Ligjëratës turke të llogarisë së Microsoft Exchange Online Outlook. (Kliko fotot më poshtë.)

A e instalon Biznesi im produktin e postës korporative të Microsoft Exchange Mail që kam blerë?

Po, nëse dëshironi, My Business ofron produktin e postës korporative të Microsoft Exchange, të vetmin falas midis kompanive që ofrojnë shërbimin e postës së korporatës (Lidhja me kompjuterët tuaj me softuer të desktopit në distancë), hyrje në Microsoft Mail dhe konfigurime të llogarisë së postës së Microsoft Exchange në Postën tuaj të Exchange Outlook Softueri (Për procesin e instalimit në telefonat celularë) Ofron mbështetje të plotë.)

Kur do të jetë aktive llogaria ime e postës në internet e Microsoft Exchange?

Llogaria juaj e Microsoft Exchange Online do të jetë aktive brenda 1.5 orësh dhe mund të filloni ta përdorni menjëherë…

45720

+

Klienti ynë aktual i lumtur i shkëmbimit në internet

42300

+

Klienti ynë vjetor i rinovimit

15000

+

Mbështetje Teknike në internet

32500

+

Klienti ynë i ri i Exchange Online

Teknologjitë e Informacionit të Korporatës, Partneri juaj për Zgjidhjen e Infrastrukturës së Sistemit...

Sistemi juaj i postës elektronike është gjithmonë i pandërprerë dhe i sigurt me biznesin tim... Na kontaktoni për të marrë informacione rreth shërbimeve, zgjidhjeve dhe produkteve të korporatave tona të tjera...

Përgjigje dhe zgjidhje e shpejtë
Me Marrëveshjen e Mirëmbajtjes dhe Mbështetjes Teknike të Biznesit tim, sistemi juaj ndërhyhet brenda së njëjtës ditë.
Mbështetje Teknike 7/24
Nëse jeni klient i biznesit tim, Sistemi i mesazheve të çastit 7/24 dhe mbështetje e shpejtë përmes telefonit.
Nën Garanci
Klientët e mi të biznesit garantojnë funksionimin e vazhdueshëm dhe korrekt të sistemeve të tyre me një marrëveshje vjetore të mbështetjes teknike dhe mirëmbajtjes.
Stafi Teknik Ekspert
Ekipi im i biznesit ka të paktën certifikata MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) dhe CCNP (Cisco Certified Network Professional).
Zgjidhje e qartë dhe e përhershme
Biznesi im prodhon gjithmonë zgjidhje të përhershme dhe të qarta për sistemin dhe infrastrukturën e rrjetit për klientët e tij.
Shërbim cilësor
Biznesi im miraton klientët e tij si palët e tij të interesit dhe ofron shërbim cilësor.
Si të filloj?

Shërbimet dhe Produktet e Korporatës për Biznesin tim

Te zoterosh Fillo tani

01

Hyni në llogarinë tuaj My Business

Hyni në panelin tuaj të menaxhimit të lidhur me llogarinë tuaj të biznesit, nëse nuk keni një llogari, krijoni një llogari të re. (E rëndësishme: Një E-mail konfirmimi do të dërgohet në adresën tuaj të postës elektronike që keni futur gjatë regjistrimit kur krijoni një llogari të re)

02

Krijo një kërkesë për mbështetje

Krijoni një rekord të kërkesës për mbështetje për shërbimet tona teknike ose për të bërë një kontratë vjetore për mbështetje teknike dhe mirëmbajtje. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kontaktojë sa më shpejt që të jetë e mundur dhe kërkesa juaj do të trajtohet menjëherë dhe do t'ju caktohet personeli i specializuar i mbështetjes teknike në përputhje me kërkesën tuaj.

03

Për të blerë produkte të korporatës

Hyni në llogarinë tuaj dhe zgjidhni produktin e korporatës që dëshironi të blini, plotësoni pagesën me kartën tuaj të kreditit. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kthehet në lidhje me porosinë tuaj dhe integrimi i produktit ose transaksionet e licencës do të përfundojnë shpejt.

Komentet nga klientët tanë në rrjetin tonë global

Partneri juaj për zgjidhjen e teknologjive të informacionit...

Bashkohu me ne tani

do të dëshironit?

Tarifat e mëposhtme janë të vlefshme për klientët tanë që kanë një Marrëveshje Vjetore për Mbështetjen Teknike dhe Mirëmbajtjen me Biznesin tim ose Blini Produkte të Korporatës.

Shërbimi Teknik në të njëjtën ditë
90%
Mbështetje në internet në të njëjtën ditë
100%
Dorëzimi i zgjidhjes në të njëjtën ditë
92%

identifikimi i përdoruesit

Ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë për t'u identifikuar në llogarinë tuaj / A nuk keni ende një llogari? Klikoni në lidhjen më poshtë për të krijuar një llogari të re.

5200

+

Projekti i përfunduar