fbpx

Shërbimi VPN i Korporatës

Me My Business Corporate VPN Solutions, Rrjeti VPN konfiguron infrastrukturën e rrjetit tuaj në përputhje me qëllimet dhe nevojat e kompanisë suaj, duke siguruar që lidhjet tuaja VPN të rrjetit të realizohen me performancë të plotë dhe rrjedhje të sakta të të dhënave. Gjithashtu, me rrjetin VPN të korporatës, zgjidhjet e mureve të zjarrit në Internet dhe Infrastruktura e rrjetit tuaj të rrjetit me Active Directory Duke e integruar atë, ai siguron qasje në skedarët dhe të dhënat tuaja të përbashkëta dhe funksionon në përputhje të plotë me kriteret e sigurisë.

Mbështetje Teknike dhe Shërbimi

Shërbim cilësor, i qartë dhe i orientuar drejt zgjidhjes

Zbatimi dhe konfigurimi i saktë

Konfigurimi i personalizuar për aktivitetin dhe rrjedhën e punës të biznesit tuaj.

Licencimi

Licencimi me politikën e kostos së përballueshme me markat tona partnere.

Mbështetje Teknike 7/24

Nëse jeni klient i biznesit tim, Sistemi i mesazheve të çastit 7/24 dhe mbështetje e shpejtë përmes telefonit.

Shërbimi Teknik dhe Shërbimet Mbështetëse VPN (Rrjeti Privat Virtual).

Duke ofruar akses në të gjitha aplikacionet (softuerët, skedarët e përbashkët dhe bazën e të dhënave) që ekzistojnë brenda kompanisë tuaj dhe brenda rrjedhës suaj të punës, nga jashtë kompanisë suaj ose nga degët tuaja me enkriptim të të dhënave 128-bit, të gjithë përdoruesit jashtë zyrës qendrore mund të kryejnë gjithashtu transaksionet e tyre duke përdorur bazën e të dhënave në qendër. (përfshirë përdoruesit celularë). Ju gjithashtu mund të gjurmoni skedarët ose proceset që përdorin të gjithë përdoruesit.

Me Shërbimet e Zgjidhjeve të Rrjetit të Korporatës My Business, ai kryen instalimet e infrastrukturës së rrjetit të biznesit tuaj dhe gjithashtu ofron zgjidhje të qarta dhe profesionale në afat të gjatë.

Me shërbimet tona të konfigurimit dhe instalimit të "My Business Corporate Vpn", ne kryejmë rrjetin tuaj Vpn, konfigurimin e rrjetit në biznesin tuaj në mënyrë të sigurt me konfigurimin IPSEC ose PPTP Vpn. Përveç kësaj, siguria midis degëve ose dyqaneve tuaja ofron kriteret e Frewall me normën maksimale.

Rrjeti Vpn i Korporatës My Business u mundëson punonjësve tuaj në të gjitha dyqanet ose degët të kenë akses dhe të përdorin aplikacionet, programet dhe të gjithë skedarët në serverin tuaj qendror brenda autoritetit të tyre, duke realizuar komunikimin ndërmjet shërbimeve tona të instalimit të rrjetit dhe degëve ose dyqaneve tuaja, dhe rrjetit tuaj Vpn Instalimi në serverët tuaj në zyrën qendrore Për punonjësit që duhet të punojnë jashtë, ai e bën konfigurimin sikur është duke punuar në vendin e punës në përputhje me autoritetet e tij me siguri të plotë.

Me shërbimet tona VPN të korporatës My Business, ne kryejmë konfigurimin e rrjetit tuaj ekzistues VPN ose konfigurimin VPN të degëve ose dyqaneve tuaja të tjera që dëshironi të shtoni në rrjetin tuaj VPN.

Me Shërbimin Teknik dhe Shërbimet Mbështetëse të Vpn të Korporatës My Business Vpn, ne sigurojmë konfigurimin e rrjetit tuaj Vpn me marrëveshjen vjetore të mirëmbajtjes. Në rast të konfigurimit tuaj VPN ose problemeve të komunikimit VPN, Biznesi im i zgjidh problemet tuaja në një kohë shumë të shkurtër me ndërhyrje të shpejta dhe profesionale.

Ne konfigurojmë profesionalisht konfigurimin tuaj të VPN dhe serverit që kërkohet për përdorimin e softuerit dhe skedarit tuaj të zakonshëm midis shërbimeve të instalimit të VPN të korporatës time të biznesit dhe degëve ose dyqaneve tuaja të tjera.

Me Shërbimet tona të Sigurisë VPN të Korporatës My Business, Siguria në konfigurimin tuaj VPN siguron zgjedhjen e duhur të pajisjes Friwall ose konfigurimin e konfigurimit ekzistues të firewall-it tuaj VPN në nivelin maksimal për biznesin tuaj. Përveç kësaj, ne garantojmë strukturën tuaj të sigurisë VPN me Marrëveshjet tona të Mirëmbajtjes së Shërbimit Teknik dhe Mbështetjes për të gjithë strukturën tuaj VPN.

Me Instalimin My Business Cisco VPN dhe Shërbimet e Shërbimit Teknik, Cisco VPN konfiguron instalimin tuaj të murit të zjarrit sipas nevojave tuaja, përveç kësaj, ruteri Cisco VPN, mirëmbajtje me stafin ekspert në pajisjet e rrjetit, sistemi juaj i gjithë VPN i Cisco është i sigurt në sajë të My Business Marrëveshja.

Me Shërbimet VPN të Korporatës My Business, ai prodhon zgjidhje rrjeti të bazuara në rrjet dhe server për problemet afatgjata të internetit dhe infrastrukturës së rrjetit të biznesit tuaj. Për më tepër, të gjithë ndërprerësit, shpërndarësit, ruterat dhe pajisjet e tjera të lidhura me rrjetin tuaj integrohen plotësisht me Sistemi VPN dhe siguroni komunikim të saktë dhe performancë maksimale me 99.9% SSL + me opsionin e lidhjes VPN, e bën atë të funksionojë me të gjitha kriteret e sigurisë, i gjithë sistemi juaj është gjithmonë i sigurt me marrëveshjen vjetore të mbështetjes teknike dhe mirëmbajtjes së biznesit tim.

Me instalimin e tij pikë-për-pikë VPN dhe shërbimet teknike, My Business Corporate konfiguron në mënyrë profesionale konfigurimin tuaj të cloud VPN dhe e konfiguron atë sipas nevojave të kompanisë suaj, duke ju lejuar të përdorni të gjitha të dhënat tuaja në mënyrë të sigurt.

Korporata ime e biznesit IPSEC konfiguron profesionalisht konfigurimin tuaj të resë VPN me instalimin pikë-për-pikë VPN dhe shërbimet teknike dhe eliminon shqetësimet tuaja për humbjen e të dhënave duke e bërë rrjedhën e punës të kompanisë suaj, skedarët dhe dosjet e përbashkëta kriptimin 128 bit sipas lejeve dhe autorizimeve dhe plotësisht të sigurt Metoda e Aksesit të Sigurt Siguron përdorimin e saj.

Me Instalimin My Business FortiGate VPN dhe Shërbimet e Shërbimit Teknik, FortiGate VPN konfiguron instalimin tuaj të murit të zjarrit sipas nevojave tuaja, përveç kësaj, ruterin tuaj VPN FortiGate, pajisjet e rrjetit dhe Marrëveshjen për Informatikën e Biznesit My Business me stafin e tij të ekspertëve, Sistemi juaj i Gjithë FortiGate VPN është i sigurt.

Biznesi im ofron zgjidhje të plota për rrjetin tuaj të korporatës dhe të gjithë sistemin tuaj, dhe me Marrëveshjen e Shërbimit Teknik dhe Mirëmbajtjes, ai siguron që sistemet e klientëve tanë të funksionojnë pa probleme dhe të qëndrueshme për shumë vite. Le të bëjmë një marrëveshje afatgjatë me Kontratën tonë të Shërbimit Teknik dhe Mirëmbajtjes Institucionale, në mënyrë që i gjithë rrjeti, serveri, interneti dhe e gjithë infrastruktura tjetër të funksionojnë siç duhet dhe të dhënat dhe të gjitha pajisjet tuaja të jenë të sigurta.

Jeni gjithmonë një hap përpara me veçoritë e licencuara të Microsoft Cloud Server.

Personeli i Specializuar i Teknologjive të Informacionit brenda Biznesit tim ka të paktën certifikatën MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer).

Si mund të blej serverin Microsoft Cloud, skedarin dhe hostin VPN?

Ju mund të zgjidhni paketat standarde të mëposhtme për të marrë me qira një server cloud në përputhje me nevojat e biznesit tuaj, ose mund të na kontaktoni dhe të merrni një çmim për veçoritë e serverit cloud që kërkoni, klikoni për të na kontaktuar dhe për panelin tuaj të kontrollit: https://panel.mybusinessarea.com/contact.php  …Klikoni për të blerë paketat standarde të mëposhtme: Kur të përfundoni pagesën, stafi ynë teknik ekspert do t'ju kontaktojë brenda 1-2 orësh dhe do të përfundojë procesin e aktivizimit të serverit tuaj cloud brenda 30 minutave, dhe ju mund të filloni ta përdorni menjëherë…

Çfarë duhet të bëj për konfigurimin e serverit në renë kompjuterike, skedarit dhe VPN-së?

Ju nuk keni nevojë të bëni asgjë… Kur të përfundoni blerjen e Microsoft Cloud Server, File dhe VPN Hosting Service, stafi ynë teknik ekspert do t'ju kontaktojë dhe do t'ju tregojë emrat e përdoruesve që dëshironi të krijoni, lejet dhe autorizimet e dosjeve tuaja dhe dokumentet nëse i kërkoni, aplikacionet që dëshironi të përdorni, etj., Informacioni do të merret nga ju dhe institucioni juaj i Serverit në renë kompjuterike do të përfundojë proceset e aktivizimit (nëpërmjet telefonit ose lidhjes me Desktop në distancë nëse dëshironi). Këto procese zgjasin rreth 10-30 minuta, dhe kjo është e gjitha.

Tani mund të filloni të përdorni serverin dhe skedarët tuaj në renë kompjuterike në mënyrë të sigurt tani. 

Shërbimet tona me qira të serverit në renë kompjuterike të ndërmarrjes

Shërbimi i qirasë së serverit në renë kompjuterike VPN të korporatës

Shërbimi i Serverit VPN ju lejon të menaxhoni aplikacionet dhe skedarët tuaj si serveri juaj, është një server dhe shërbim rezervë VPN në renë kompjuterike ku mund të instaloni aplikacionet tuaja me Autorizimet e Dosjeve VPN, Ndarjen e Lejeve të Dosjeve Vpn dhe të përdorni të gjithë skedarët dhe aplikacionet e dosjeve nga kudo. në Botë dhe përdorni aplikacionet dhe softuerin tuaj në të njëjtën kohë. Ju lutemi na kontaktoni për të blerë shërbimin tonë të serverit VPN të korporatës që ju takon vetëm juve (jo i ndarë!) ose për informacion të detajuar rreth çmimit të serverit VPN dhe të gjitha pyetjet tuaja. Çmimi: My Business VPN ofron shërbim të serverit në renë kompjuterike me opsione pagese fleksibël mujore, tremujore, 3 mujore dhe vjetore Mbështetja e instalimit: Të gjitha instalimet dhe konfigurimet plotësisht falas 6/7 Shërbimi i mbështetjes teknike dhe instalimi me çelës në dorë Biznesi im ju bën të punoni menjëherë. filloni.

Për më shumë informacion, çmimet e serverit në renë kompjuterike dhe mbështetje teknike, na kontaktoni.

Me Biznesin tim

Për marrjen me qira të serverit në renë kompjuterike të ndërmarrjes 12 arsye

Marrja me qira e një serveri në renë kompjuterike të korporatës me My Business minimizon koston e serverit tuaj dhe gjithashtu siguron sigurinë e të dhënave tuaja me kopje rezervë automatike të të dhënave tuaja + lidhje të sigurt VPN. Na kontaktoni për informacion dhe mbështetje për më shumë veçori, përveç shërbimeve tona standarde më poshtë.

01

Shpejtësia e lidhjes në renë kompjuterike Gigabyte

Qasje e shpejtë në aplikacionet dhe të dhënat tuaja me shpejtësinë e shkarkimit dhe ngarkimit të Gigabyte Cloud

04

Licencë falas për Windows Server

Gjatë periudhës së marrjes me qira të Microsoft Windows Cloud Server-it tuaj, Licenca e Serverit të Microsoft Windows licencohet lirisht në sistemin tuaj operativ nga My Business.

07

Qasni skedarët dhe dosjet me leje

Me autorizimin e dosjeve të skedarëve, lejoni kolegët tuaj të tjerë të kenë qasje në të dhënat tuaja me autorizime dhe leje, sigurohuni të gjitha të dhënat tuaja.

10

Plesk dhe Cpanel falas për serverin Cloud Linux

Jepni me qira serverin tuaj Cloud Linux me një angazhim 1 vjeçar. Përdorni licencën falas Linux Plesk ose Cpanel të përfshirë në instalimin falas

02

99.9% Kohëzgjatjeje në kohë

Shembulli juaj ka 99.9% kohë pune 7/24

05

Të gjitha instalimet e Windows Server Falas

Gjatë periudhës së marrjes me qira të serverit tuaj në renë kompjuterike Enterprise, versionet e serverit të Microsoft Windows që dëshironi janë instaluar lirisht dhe licencohen nga My Business.

08

Licenca dhe instalimi i bazës së të dhënave Mssql falas

Instalimi i bazës së të dhënave Mssql dhe licencimi i serverit tuaj Cloud është falas nga My Business gjatë periudhës së qirasë.

11

Merrni akses të menjëhershëm nga çdo pajisje

Qasni në mënyrë të sigurt serverin, skedarët dhe dosjet tuaja në renë kompjuterike nga kudo në botë, me telefonin tuaj celular - VPN e menjëhershme për tabletin dhe kompjuterin.

03

Mbrojtje e menjëhershme antivirus

Të gjitha të dhënat tuaja janë të sigurta me Symantec Instant Antivirus dhe Antispam

06

Llogari VPN e pakufizuar

Merrni akses 100% të sigurt në aplikacionet, skedarët dhe dosjet tuaja me VPN dhe Le të krijojmë një llogari VPN për të gjithë kolegët tuaj në biznesin tuaj.

09

Instalimi falas i serverit Linux Cloud

Gjatë periudhës së marrjes me qira të serverit në renë kompjuterike, çdo server Linux ose një sistem operativ i ndryshëm Linux instalohet nga My Business plotësisht pa pagesë.

12

Mbështetje Teknike dhe Shërbimi 7/24

Biznesi im e di se sa të rëndësishme janë të dhënat dhe sistemi juaj për ju, klientët tanë të çmuar, dhe se ndonjëherë nuk mund të tolerojë humbjen e kohës, kështu që ju mund të përdorni mbështetjen dhe shërbimin tonë teknik 7/24.

Teknologjitë e Informacionit të Korporatës, Partneri juaj për Zgjidhjen e Infrastrukturës së Sistemit...

Sistemi juaj është gjithmonë i pandërprerë dhe i sigurt me biznesin tim... Na kontaktoni për të marrë informacion rreth shërbimeve dhe zgjidhjeve tona të tjera VPN...

Përgjigje dhe zgjidhje e shpejtë
Me Marrëveshjen e Mirëmbajtjes dhe Mbështetjes Teknike të Biznesit tim, sistemi juaj ndërhyhet brenda së njëjtës ditë.
Mbështetje Teknike 7/24
Nëse jeni klient i biznesit tim, Sistemi i mesazheve të çastit 7/24 dhe mbështetje e shpejtë përmes telefonit.
Nën Garanci
Klientët e mi të biznesit garantojnë funksionimin e vazhdueshëm dhe korrekt të sistemeve të tyre me një marrëveshje vjetore të mbështetjes teknike dhe mirëmbajtjes.
Stafi Teknik Ekspert
Ekipi im i biznesit ka të paktën certifikata MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) dhe CCNP (Cisco Certified Network Professional).
Zgjidhje e qartë dhe e përhershme
Biznesi im prodhon gjithmonë zgjidhje të përhershme dhe të qarta për sistemin dhe infrastrukturën e rrjetit për klientët e tij.
Shërbim cilësor
Biznesi im miraton klientët e tij si palët e tij të interesit dhe ofron shërbim cilësor.

12500

+

Klienti ynë i serverit në renë kompjuterike

53000

+

Shërbimi ynë teknik VPN

25000

+

Mbështetje Teknike në internet

9500

+

Serveri në renë kompjuterike Klienti ynë i ri

Si të filloj?

Shërbimet dhe Produktet e Korporatës për Biznesin tim

Te zoterosh Fillo tani

01

Hyni në llogarinë tuaj My Business

Hyni në panelin tuaj të menaxhimit të lidhur me llogarinë tuaj të biznesit, nëse nuk keni një llogari, krijoni një llogari të re. (E rëndësishme: Një E-mail konfirmimi do të dërgohet në adresën tuaj të postës elektronike që keni futur gjatë regjistrimit kur krijoni një llogari të re)

02

Krijo një kërkesë për mbështetje

Krijoni një rekord të kërkesës për mbështetje për shërbimet tona teknike ose për të bërë një kontratë vjetore për mbështetje teknike dhe mirëmbajtje. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kontaktojë sa më shpejt që të jetë e mundur dhe kërkesa juaj do të trajtohet menjëherë dhe do t'ju caktohet personeli i specializuar i mbështetjes teknike në përputhje me kërkesën tuaj.

03

Për të blerë produkte të korporatës

Hyni në llogarinë tuaj dhe zgjidhni produktin e korporatës që dëshironi të blini, plotësoni pagesën me kartën tuaj të kreditit. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kthehet në lidhje me porosinë tuaj dhe integrimi i produktit ose transaksionet e licencës do të përfundojnë shpejt.

Komentet nga klientët tanë në rrjetin tonë global

Partneri juaj për zgjidhjen e teknologjive të informacionit...

Bashkohu me ne tani

do të dëshironit?

Tarifat e mëposhtme janë të vlefshme për klientët tanë që kanë mbështetje vjetore teknike IT dhe kontrata konsulence IT me My Business.

Shërbimi Teknik në të njëjtën ditë
90%
Mbështetje në internet në të njëjtën ditë
100%
Dorëzimi i zgjidhjes në të njëjtën ditë
92%

identifikimi i përdoruesit

Ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë për t'u identifikuar në llogarinë tuaj / A nuk keni ende një llogari? Klikoni në lidhjen më poshtë për të krijuar një llogari të re.

5200

+

Projekti i përfunduar