fbpx

Zgjidhjet e Sigurisë së Sistemit

Me zgjidhjet e Virtualizimit të Ndërmarrjes My Business (Teknologjia e Virtualizimit), Serverët tuaj Virtualë, duke konfiguruar infrastrukturën tuaj në përputhje me qëllimet dhe nevojat e kompanisë suaj, siguron që të gjitha sistemet operative virtuale të realizohen me performancë të plotë dhe me rrjedhë të saktë të të dhënave, gjithashtu, me Firewall-in e Virtualizimit të Korporatës Zgjidhjet, Siguria e Infrastrukturës së Rrjetit Tuaj Siguron që të funksionojë në përputhje të plotë me kriteret e tij.

Mbështetje Teknike dhe Shërbimi

Shërbim cilësor, i qartë dhe i orientuar drejt zgjidhjes

Zbatimi dhe konfigurimi i saktë

Konfigurimi i personalizuar për aktivitetin dhe rrjedhën e punës të biznesit tuaj.

Licencimi

Licencimi me politikën e kostos së përballueshme me markat tona partnere.

Mbështetje Teknike 7/24

Nëse jeni klient i biznesit tim, Sistemi i mesazheve të çastit 7/24 dhe mbështetje e shpejtë përmes telefonit.

Shërbimet tona të Përgjithshme të Sigurisë së Sistemit

Shërbimet e Sigurisë së Sistemit (Zgjidhjet tona të tjera të Sigurisë së Sistemit, Na kontaktoni për informacion dhe konsultim të detajuar…)

Nuk ka bashkëngjitje DDOS

Me Shërbimet e Sigurisë së Sistemit të Korporatës My Business, bashkangjitjet DDOS nuk do të bëhen më si rezultat i ngadalësimit të lidhjeve tuaja të rrjetit dhe i varfërimit të gjerësisë së brezit për t'ju parandaluar të punoni.

Nuk ka më bashkëngjitje në internet

Me Shërbimet e Sigurisë së Sistemit të Korporatës My Business, ngadalësimi dhe humbja e lidhjes në internet (ngadalësime të papritura në shpejtësinë tuaj të internetit, megjithëse përdorimi juaj i internetit nuk rritet) tani janë shumë larg jush.

Klientët tanë, të cilët kanë arritur zgjidhje të sakta dhe të qarta të murit të zjarrit me Sistemin e Korporatës My Business dhe Shërbimet e Sigurisë së Vjedhjes së të Dhënave Personale, vazhdojnë të punojnë pa probleme në Sistemet e Serverit dhe Sistemet e Rrjetit për shumë vite.

Sistemi juaj është gjithmonë i sigurt

Me Shërbimet tona të Sigurisë së Sistemit të Korporatës "Biznesi im", e gjithë siguria e serverit ofrohet gjithmonë me siguri VPN, siguri në rrjet (rrjet) 100% dhe do të gjeni zgjidhje të sakta për këto pyetje: Si të siguroni sigurinë e të dhënave, mbrojtjen nga vjedhja e të dhënave dhe Sigurisht që të gjitha të dhënat tuaja janë gjithmonë të sigurta me sistemin tuaj.

Skedari, të dhënat tuaja janë 99.9% të sigurta

Me My Business Corporate Security Solutions, nuk do të shqetësoheni më për sigurinë e skedarëve, dosjeve ose të dhënave të aplikacionit tuaj të përbashkët (kundër vjedhjes, fshirjes, humbjes, etj.). Të dhënat tuaja janë të sigurta me biznesin tim.

Siguria e emailit

Me Shërbimet e Sigurisë së E-Mailit të Korporatës My Business, sulmet ndaj adresave tuaja të postës elektronike (Ransom Virus - Trojan dhe Vjedhja e Identitetit, etj.) Ju nuk do të përjetoni më të gjitha kërcënimet e virusit me My Business Professional Mail Security Solutions.

Me Zgjidhjet e Sigurisë së Sistemit të Biznesit My Business, Cisco Firewall - Cisco Router - Fortinet Firewall - Fortinet Router, Hp Firewall - HP Router dhe të gjitha markat dhe pajisjet e tjera të mureve të zjarrit mbështeten plotësisht.

Siguria me Cisco

My Business Corporate Shërbimet e Sigurisë Cisco dhe i gjithë sistemi me Cisco Firewall - Pajisjet e ruterit me konfigurime speciale për të vazhduar punën tuaj me Cisco në mënyrë të sigurt.

Teknologjitë e Informacionit të Korporatës, Partneri juaj për Zgjidhjen e Infrastrukturës së Sistemit...

Sistemi juaj është gjithmonë i pandërprerë dhe i sigurt me biznesin tim... Na kontaktoni për të marrë informacion rreth shërbimeve dhe zgjidhjeve tona të tjera të teknologjisë së virtualizimit...

Përgjigje dhe zgjidhje e shpejtë
Me Marrëveshjen e Mirëmbajtjes dhe Mbështetjes Teknike të Biznesit tim, sistemi juaj ndërhyhet brenda së njëjtës ditë.
Mbështetje Teknike 7/24
Nëse jeni klient i biznesit tim, Sistemi i mesazheve të çastit 7/24 dhe mbështetje e shpejtë përmes telefonit.
Nën Garanci
Klientët e mi të biznesit garantojnë funksionimin e vazhdueshëm dhe korrekt të sistemeve të tyre me një marrëveshje vjetore të mbështetjes teknike dhe mirëmbajtjes.
Stafi Teknik Ekspert
Ekipi im i biznesit ka të paktën certifikata MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) dhe CCNP (Cisco Certified Network Professional).
Zgjidhje e qartë dhe e përhershme
Biznesi im prodhon gjithmonë zgjidhje të përhershme dhe të qarta për sistemin dhe infrastrukturën e rrjetit për klientët e tij.
Shërbim cilësor
Biznesi im miraton klientët e tij si palët e tij të interesit dhe ofron shërbim cilësor.

900

+

Mbështetja dhe Shërbimi i Serverit

220

+

Licencimi i serverit

6700

+

Mbështetje për serverin në internet

180

+

Klienti i ri i serverit

Si të filloj?

Shërbimet dhe Produktet e Korporatës për Biznesin tim

Te zoterosh Fillo tani

01

Hyni në llogarinë tuaj My Business

Hyni në panelin tuaj të menaxhimit të lidhur me llogarinë tuaj të biznesit, nëse nuk keni një llogari, krijoni një llogari të re. (E rëndësishme: Një E-mail konfirmimi do të dërgohet në adresën tuaj të postës elektronike që keni futur gjatë regjistrimit kur krijoni një llogari të re)

02

Krijo një kërkesë për mbështetje

Krijoni një rekord të kërkesës për mbështetje për shërbimet tona teknike ose për të bërë një kontratë vjetore për mbështetje teknike dhe mirëmbajtje. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kontaktojë sa më shpejt që të jetë e mundur dhe kërkesa juaj do të trajtohet menjëherë dhe do t'ju caktohet personeli i specializuar i mbështetjes teknike në përputhje me kërkesën tuaj.

03

Për të blerë produkte të korporatës

Hyni në llogarinë tuaj dhe zgjidhni produktin e korporatës që dëshironi të blini, plotësoni pagesën me kartën tuaj të kreditit. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kthehet në lidhje me porosinë tuaj dhe integrimi i produktit ose transaksionet e licencës do të përfundojnë shpejt.

Komentet nga klientët tanë në rrjetin tonë global

Partneri juaj për zgjidhjen e teknologjive të informacionit...

Bashkohu me ne tani

do të dëshironit?

Tarifat e mëposhtme janë të vlefshme për klientët tanë që kanë mbështetje vjetore teknike IT dhe kontrata konsulence IT me My Business.

Shërbimi Teknik në të njëjtën ditë
90%
Mbështetje në internet në të njëjtën ditë
100%
Dorëzimi i zgjidhjes në të njëjtën ditë
92%

identifikimi i përdoruesit

Ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë për t'u identifikuar në llogarinë tuaj / A nuk keni ende një llogari? Klikoni në lidhjen më poshtë për të krijuar një llogari të re.

5200

+

Projekti i përfunduar