fbpx

Mbështetje Teknike dhe Shërbimi

Shërbim cilësor, i qartë dhe i orientuar drejt zgjidhjes

Zbatimi dhe konfigurimi i saktë

Konfigurimi i personalizuar për aktivitetin dhe rrjedhën e punës të biznesit tuaj.

Enkriptuar nga fundi në fund

Punoni në distancë me të gjithë skedarët tuaj 100% të sigurt dhe të shpejtë.

Mbështetje Teknike 7/24

Nëse jeni klient i biznesit tim, Sistemi i mesazheve të çastit 7/24 dhe mbështetje e shpejtë përmes telefonit.

Ju nuk keni nevojë të blini më një server për biznesin tuaj! Ju pyesni pse?

Nuk ka më kosto për serverin me serverin tuaj në renë kompjuterike, qasjen në skedarë VPN, skedarin dhe serverin e aplikacionit.

Qasuni të sigurtë të gjithë skedarët dhe dokumentet tuaja, falë sistemit të tunelit VPN privat të koduar nga skaji në skaj me Shërbimin tonë të mbajtjes së skedarëve VPN VPN, në serverë fizikë realë të veçantë për biznesin tuaj ose në serverë sipas kërkesës suaj, punoni me kompjuterin tuaj, celularin Pajisja - dhe tableti sikur të punoni nga zyra juaj, nga kudo në botë, nëse dëshironi, kolegët tuaj të tjerë Krijojnë një rrjet të përbashkët me Ndani skedarët tuaj me autorizime dhe leje...

Lidhuni në mënyrë të sigurt me serverin tuaj

Jeni të lidhur me serverin tuaj të resë Microsoft VPN (Rrjeti Privat Virtual) në çdo lidhje me një rrjet virtual privat dhe në një strukturë tuneli të fshehur, kështu që kompjuteri juaj ose pajisje të tjera janë në kompjuterin tuaj ose pajisje të tjera.

Ndiqni biznesin tuaj nga të gjitha pajisjet tuaja

Shikoni, hapni, punoni dhe ruani skedarët ose dokumentet tuaja (nëse keni aplikuar) duke u lidhur me serverin tuaj Microsoft VPN Cloud me kompjuterin tuaj, pajisjen celulare (telefonat celularë) ose tabletin në çast, në çdo kohë, kudo.

Dokumentet tuaja janë të sigurta me kopje rezervë automatike

Të gjitha dosjet tuaja - Dokumentet - Dokumentet dhe aplikacionet në serverin tuaj Microsoft Cloud VPN rezervohen automatikisht çdo ditë, punoni me qetësi.

Punoni duke ndarë dokumentet tuaja me lejet dhe autorizimet

Krijoni një rrjet të përbashkët midis kolegëve tuaj, duke caktuar leje dhe autorizime për dokumentet dhe dokumentet tuaja sikur ata janë duke punuar në zyrën tuaj, (Shembull: Ky person mund ta shohë këtë skedar por nuk mund ta hapë, kurrë nuk mund ta shohë, mund ta hapë por mundet 't Change It Only Can Shih, Plotësisht i Autorizuar Mund ta shohë këtë Skedar, Hap, Modifiko dhe Ruaj) dhe Puno duke Ndarë në mënyrë të Sigurt me dhjetëra Kombinime të ndryshme Autorizimi.

Hiqni qafe koston e serverit

Punoni në mënyrë të sigurtë me serverin tuaj Microsoft Cloud VPN që i përket vetëm biznesit tuaj, duke shmangur blerjen e një serveri për biznesin tuaj dhe shërbimin teknik + mirëmbajtje + ftohje + rezervë + linjë speciale interneti me fibra + akses në pajisjet e sigurisë + kostot e licencës dhe pritjes.

Drejtoni aplikacionet tuaja nga distanca

Mund të kërkoni të instaloni një aplikacion duke hapur një Regjistrim të Mbështetjes Teknike në serverin tuaj në renë kompjuterike të Microsoft VPN, në mënyrë që të mund të hapni dhe të punoni me programet që ju nevojiten nga kudo.

Ekzekutoni dhe organizoni aplikacionet tuaja në ueb

Me serverin tuaj në renë kompjuterike të Microsoft, ju mund të strehoni dhe ekzekutoni faqen tuaj të internetit PHP ose ASP ose aplikacionet e personalizuara që ekzekutoni në ueb,

Fibra e lartë dhe lidhje e pandërprerë në internet

Ndiqni dhe përfundoni të gjithë punën tuaj shpejt dhe sigurt me shpejtësinë Gigabyte Fiber dhe shpejtësinë e pandërprerë të lidhjes me serverin tuaj Microsoft Cloud.

Video e transmetuar në turqisht

Video e transmetuar në anglisht

Jeni gjithmonë një hap përpara me veçoritë e licencuara të Microsoft Cloud Server.

Personeli i Specializuar i Teknologjive të Informacionit brenda Biznesit tim ka të paktën certifikatën MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer).

Si mund të blej serverin Microsoft Cloud, skedarin dhe hostin VPN?

Ju mund të zgjidhni paketat standarde të mëposhtme për të marrë me qira një server cloud në përputhje me nevojat e biznesit tuaj, ose mund të na kontaktoni dhe të merrni një çmim për veçoritë e serverit cloud që kërkoni, klikoni për të na kontaktuar dhe për panelin tuaj të kontrollit: https://panel.mybusinessarea.com/contact.php  …Klikoni për të blerë paketat standarde të mëposhtme: Kur të përfundoni pagesën, stafi ynë teknik ekspert do t'ju kontaktojë brenda 1-2 orësh dhe do të përfundojë procesin e aktivizimit të serverit tuaj cloud brenda 30 minutave, dhe ju mund të filloni ta përdorni menjëherë…

Çfarë duhet të bëj për konfigurimin e serverit në renë kompjuterike, skedarit dhe VPN-së?

Ju nuk keni nevojë të bëni asgjë… Kur të përfundoni blerjen e Microsoft Cloud Server, File dhe VPN Hosting Service, stafi ynë teknik ekspert do t'ju kontaktojë dhe do t'ju tregojë emrat e përdoruesve që dëshironi të krijoni, lejet dhe autorizimet e dosjeve tuaja dhe dokumentet nëse i kërkoni, aplikacionet që dëshironi të përdorni, etj., Informacioni do të merret nga ju dhe institucioni juaj i Serverit në renë kompjuterike do të përfundojë proceset e aktivizimit (nëpërmjet telefonit ose lidhjes me Desktop në distancë nëse dëshironi). Këto procese zgjasin rreth 10-30 minuta, dhe kjo është e gjitha.

Tani mund të filloni të përdorni serverin dhe skedarët tuaj në renë kompjuterike në mënyrë të sigurt tani. 

Më poshtë janë paketat standarde të marrjes me qira të serverit në renë kompjuterike të licencuar nga Microsoft. Për planet e qasjes VPN të serverit privat në renë kompjuterike që dëshironi të krijoni në përputhje me nevojat e biznesit tuaj, ju lutemi identifikohuni në Panelin e Administrimit dhe krijoni biznesin tuaj në cloud dhe planet rezervë specifike për biznesin tuaj , ose duke hapur një Kërkesë për Mbështetje nëpërmjet Panelit të Menaxhimit, Paraqisni Kërkesat tuaja dhe Merrni Çmimin.

Plani i serverit në renë kompjuterike 1

$ 9.99 / HËNA
 • Kapaciteti 80 GB
 • 3 Numri i përdoruesve të VPN
 • Lidhje e pakufizuar 7/24
 • Bandwidth i pakufizuar
 • Sistemi i lejeve dhe autorizimit të skedarëve dhe dosjeve
 • Qasje celulare në skedarë dhe dosje
 • Qasja e kompjuterit në skedarë dhe dosje
 • Qasja e tabletit në skedarë dhe dosje
 • Aplikacioni në ekzekutim (Aplikacioni me qëllim të keq nuk disponohet)
 • Përdorimi i bazës së të dhënave MSSQL 2018
 • Përdorimi i bazës së të dhënave MYSQL
 • Duke përdorur IIS 7
 • Rezervimi automatik i përditshëm
 • Qasje e sigurt me kriptim 2048 bit
 • Ruajtja dhe hapësira e punës RAID5 10K SAS HDD
 • Antivirus i menjëhershëm + Mbrojtje nga Spyware
 • 99.9% Kohëzgjatjeje në kohë
 • Instalim falas (Instalim PC-Mobile-Tablet)
 • Mbështetje Teknike 7/24
 • 1 përdorues me blerje vjetore Dhuratë abonimi 2019-vjeçar në Microsoft Office 1 PRO!

Plani i serverit në renë kompjuterike 2

$ 18.99 / HËNA
 • Kapaciteti 160 GB
 • 6 Numri i përdoruesve të VPN
 • Lidhje e pakufizuar 7/24
 • Bandwidth i pakufizuar
 • Sistemi i lejeve të skedarëve dhe dosjeve të drejtorisë aktive
 • Qasje celulare në skedarë dhe dosje
 • Qasja e kompjuterit në skedarë dhe dosje
 • Qasja e tabletit në skedarë dhe dosje
 • Aplikacioni në ekzekutim (Aplikacioni me qëllim të keq nuk disponohet)
 • Përdorimi i bazës së të dhënave MSSQL 2018
 • Përdorimi i bazës së të dhënave MYSQL
 • Duke përdorur IIS 7
 • Rezervimi automatik i përditshëm
 • Qasje e sigurt me kriptim 2048 bit
 • Ruajtja dhe hapësira e punës RAID5 10K SAS HDD
 • Antivirus i menjëhershëm + Mbrojtje nga Spyware
 • 99.9% Kohëzgjatjeje në kohë
 • Instalim falas (Instalim PC-Mobile-Tablet)
 • Mbështetje Teknike 7/24
 • 2 përdorues me blerje vjetore Dhuratë abonimi 2019-vjeçar në Microsoft Office 1 PRO!

Plani i serverit në renë kompjuterike 3

$ 24.99 / HËNA
 • Kapaciteti 300 GB
 • 10 Numri i përdoruesve të VPN
 • Lidhje e pakufizuar 7/24
 • Bandwidth i pakufizuar
 • Sistemi i lejeve të skedarëve dhe dosjeve të drejtorisë aktive
 • Qasje celulare në skedarë dhe dosje
 • Qasja e kompjuterit në skedarë dhe dosje
 • Qasja e tabletit në skedarë dhe dosje
 • Aplikacioni në ekzekutim (Aplikacioni me qëllim të keq nuk disponohet)
 • Përdorimi i bazës së të dhënave MSSQL 2018
 • Përdorimi i bazës së të dhënave MYSQL
 • Duke përdorur IIS 7
 • Rezervimi automatik i përditshëm
 • Qasje e sigurt me kriptim 2048 bit
 • Ruajtja dhe hapësira e punës RAID5 10K SAS HDD
 • Antivirus i menjëhershëm + Mbrojtje nga Spyware
 • 99.9% Kohëzgjatjeje në kohë
 • Instalim falas (Instalim PC-Mobile-Tablet)
 • Mbështetje Teknike 7/24
 • 3 përdorues me blerje vjetore Dhuratë abonimi 2019-vjeçar në Microsoft Office 1 PRO!

Keni nevojë për më shumë kapacitet dhe konfigurim të personalizuar? ...Për serverin tuaj në renë kompjuterike të biznesit tuaj Opsione të tjera konfigurimi Komunikoni me ne

Plani i serverit në renë kompjuterike 4

$ 39.99 / HËNA
 • Kapaciteti 500 GB
 • 15 Numri i përdoruesve të VPN
 • Lidhje e pakufizuar 7/24
 • Bandwidth i pakufizuar
 • Sistemi i lejeve të skedarëve dhe dosjeve të drejtorisë aktive
 • Qasje celulare në skedarë dhe dosje
 • Qasja e kompjuterit në skedarë dhe dosje
 • Qasja e tabletit në skedarë dhe dosje
 • Aplikacioni në ekzekutim (Aplikacioni me qëllim të keq nuk disponohet)
 • Përdorimi i bazës së të dhënave MSSQL 2018
 • Përdorimi i bazës së të dhënave MYSQL
 • Duke përdorur IIS 7
 • Rezervimi automatik i përditshëm
 • Qasje e sigurt me kriptim 2048 bit
 • Ruajtja dhe hapësira e punës RAID5 10K SAS HDD
 • Antivirus i menjëhershëm + Mbrojtje nga Spyware
 • 99.9% Kohëzgjatjeje në kohë
 • Instalim falas (Instalim PC-Mobile-Tablet)
 • Mbështetje Teknike 7/24
 • 5 përdorues me blerje vjetore Dhuratë abonimi 2019-vjeçar në Microsoft Office 1 PRO!

Plani i serverit në renë kompjuterike 5

$ 59.99 / HËNA
 • Kapaciteti 750 GB
 • 25 Numri i përdoruesve të VPN
 • Lidhje e pakufizuar VPN 7/24
 • Gjerësia e bandës së pakufizuar VPN
 • Sistemi i lejeve të skedarëve dhe dosjeve të drejtorisë aktive
 • Qasje celulare në skedarë dhe dosje
 • Qasja e kompjuterit në skedarë dhe dosje
 • Qasja e tabletit në skedarë dhe dosje
 • Aplikacioni në ekzekutim (Aplikacioni me qëllim të keq nuk disponohet)
 • Përdorimi i bazës së të dhënave MSSQL 2018
 • Përdorimi i bazës së të dhënave MYSQL
 • Duke përdorur IIS 7
 • Rezervimi automatik i përditshëm
 • Qasje e sigurt me kriptim 2048 bit
 • Ruajtja dhe hapësira e punës RAID5 10K SAS HDD
 • Antivirus i menjëhershëm + Mbrojtje nga Spyware
 • 99.9% Kohëzgjatjeje në kohë
 • Instalim falas (Instalim PC-Mobile-Tablet)
 • Mbështetje Teknike 7/24
 • 7 përdorues me blerje vjetore Dhuratë abonimi 2019-vjeçar në Microsoft Office 1 PRO!

Plani i serverit në renë kompjuterike 6

$ 79.99 / HËNA
 • Kapaciteti 1000 GB (1 TB).
 • 40 Numri i përdoruesve të VPN
 • Lidhje e pakufizuar VPN 7/24
 • Gjerësia e bandës së pakufizuar VPN
 • Sistemi i lejeve të skedarëve dhe dosjeve të drejtorisë aktive
 • Qasje celulare në skedarë dhe dosje
 • Qasja e kompjuterit në skedarë dhe dosje
 • Qasja e tabletit në skedarë dhe dosje
 • Aplikacioni në ekzekutim (Aplikacioni me qëllim të keq nuk disponohet)
 • Përdorimi i bazës së të dhënave MSSQL 2018
 • Përdorimi i bazës së të dhënave MYSQL
 • Duke përdorur IIS 7
 • Rezervimi automatik i përditshëm
 • Qasje e sigurt me kriptim 2048 bit
 • Ruajtja dhe hapësira e punës RAID5 10K SAS HDD
 • Antivirus i menjëhershëm + Mbrojtje nga Spyware
 • 99.9% Kohëzgjatjeje në kohë
 • Instalim falas (Instalim PC-Mobile-Tablet)
 • Mbështetje Teknike 7/24
 • 12 përdorues me blerje vjetore Dhuratë abonimi 2019-vjeçar në Microsoft Office 1 PRO!

My Business Serveri Microsoft Cloud, Serveri i Dedikuar Cloud, Qiraja e Serverit Cloud, Veçoritë e Serverit Cloud me firmën më të saktë të konsulencës së IT-së dhe partnerin e zgjidhjeve të infrastrukturës së sistemit...

Sistemi juaj është gjithmonë i pandërprerë dhe i sigurt me biznesin tim... Na kontaktoni për të marrë informacione rreth shërbimeve dhe zgjidhjeve tona të tjera të konsulencës IT...

Përgjigje dhe zgjidhje e shpejtë
Me Marrëveshjen e Mirëmbajtjes dhe Mbështetjes Teknike të Biznesit tim, sistemi juaj ndërhyhet brenda së njëjtës ditë.
Mbështetje Teknike 7/24
Nëse jeni klient i biznesit tim, Sistemi i mesazheve të çastit 7/24 dhe mbështetje e shpejtë përmes telefonit.
Nën Garanci
Klientët e mi të biznesit garantojnë funksionimin e vazhdueshëm dhe korrekt të sistemeve të tyre me një marrëveshje vjetore të mbështetjes teknike dhe mirëmbajtjes.
Stafi Teknik Ekspert
Ekipi im i biznesit ka të paktën certifikata MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) dhe CCNP (Cisco Certified Network Professional).
Zgjidhje e qartë dhe e përhershme
Biznesi im prodhon gjithmonë zgjidhje të përhershme dhe të qarta për sistemin dhe infrastrukturën e rrjetit për klientët e tij.
Shërbim cilësor
Biznesi im miraton klientët e tij si palët e tij të interesit dhe ofron shërbim cilësor.

8200

+

Shërbimet e Konsulencës IT

10100

+

Klienti ynë i ri i kontraktuar në IT

25200

+

Mbështetje Online

8000

+

Klienti ynë rinovon kontratën e konsulencës për IT

Si të filloj?

Shërbimet dhe Produktet e IT të korporatës për biznesin tim

Te zoterosh Fillo tani

01

Hyni në llogarinë tuaj My Business

Hyni në panelin tuaj të menaxhimit të lidhur me llogarinë tuaj të biznesit, nëse nuk keni një llogari, krijoni një llogari të re. (E rëndësishme: Një E-mail konfirmimi do të dërgohet në adresën tuaj të postës elektronike që keni futur gjatë regjistrimit kur krijoni një llogari të re)

02

Krijo një kërkesë për mbështetje

Krijoni një rekord të kërkesës për mbështetje për shërbimet tona teknike ose për të bërë një kontratë vjetore për mbështetje teknike dhe mirëmbajtje. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kontaktojë në mënyrën më të shpejtë dhe kërkesa juaj do të përpunohet menjëherë.

03

Për të blerë produkte të korporatës

Hyni në llogarinë tuaj dhe zgjidhni produktin e korporatës që dëshironi të blini, plotësoni pagesën me kartën tuaj të kreditit. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kthehet në lidhje me porosinë tuaj dhe integrimi i produktit ose transaksionet e licencës do të përfundojnë shpejt.

Partneri juaj për zgjidhjen e teknologjive të informacionit...

Bashkohu me ne tani

do të dëshironit?

Tarifat e mëposhtme janë të vlefshme për klientët tanë që kanë mbështetje vjetore teknike IT dhe kontrata konsulence IT me My Business.

Shërbimi Teknik në të njëjtën ditë
90%
Mbështetje në internet në të njëjtën ditë
100%
Dorëzimi i zgjidhjes në të njëjtën ditë
92%

identifikimi i përdoruesit

Ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë për t'u identifikuar në llogarinë tuaj / A nuk keni ende një llogari? Klikoni në lidhjen më poshtë për të krijuar një llogari të re.

5200

+

Projekti i përfunduar

%d blogger-it i pëlqeu kjo: