fbpx

Mbështetje Teknike dhe Shërbimi

Shërbim cilësor, i qartë dhe i orientuar drejt zgjidhjes

Zbatimi dhe konfigurimi i saktë

Konfigurimi i personalizuar për aktivitetin dhe rrjedhën e punës të biznesit tuaj.

Licencimi

Licencimi me politikën e kostos së përballueshme me markat tona partnere.

Mbështetje Teknike 7/24

Nëse jeni klient i biznesit tim, Sistemi i mesazheve të çastit 7/24 dhe mbështetje e shpejtë përmes telefonit.

Shërbimet tona të Përgjithshme të Konsulencës së IT-së dhe Konsulenca Teknologjike

Teknologjitë e Informacionit të Korporatës, Partneri juaj për Zgjidhjen e Infrastrukturës së Sistemit IT. Partneri juaj kryesor i zgjidhjeve reale midis firmave konsulente IT.

Zgjidhjet e Serverit

Me Shërbimet e Instalimit, Konfigurimit dhe Zgjidhjes së Problemeve të Serverit My Business Enterprise, Serverin tuaj Ekzistues ose Serverin ose Serverët që do t'ju ofrojë Business My Business, dhe konfigurimin e aktiviteteve dhe rrjedhës së punës të kompanisë suaj, ofron funksionim të pandërprerë dhe korrekt të sistemit tuaj të serverit.

Zgjidhjet e Sigurisë së Sistemit

Me Shërbimin Teknik të Firewall-it të Sigurisë së Rrjetit të Biznesit dhe Shërbimet e Konsulencës, të gjithë rrjetin në sistemin tuaj, ne zgjidhim problemet e sigurisë së strukturës së rrjetit tuaj me ndërhyrje të shpejta dhe profesionale, kontrollojmë konfigurimin e sigurisë kibernetike të rrjetit tuaj, pajisjet e murit të zjarrit të rrjetit ose Nëse jo, ne ofrojmë pajisje të murit të zjarrit të rrjetit të përshtatshëm për strukturën e biznesit tuaj. Ai siguron sistemin tuaj me Marrëveshjen e Mirëmbajtjes së Sigurisë së Rrjetit Firewall.

Zgjidhje VPN (Rrjeti Privat Virtual).

Të gjithë përdoruesit jashtë zyrës qendrore janë të lidhur me qendrën duke ofruar qasje në të gjitha aplikacionet (softuerët, skedarët e përbashkët dhe bazën e të dhënave) brenda biznesit tuaj dhe brenda rrjedhës suaj të punës me kriptim të të dhënave 128 bit nga jashtë kompanisë suaj ose nga degët tuaja, gjithashtu biznesi im Korporata Me Shërbimet Cloud VPN, mund të kaloni në një sistem aksesi të sigurt pa rritur kostot tuaja të investimit VPN.

Zgjidhjet e Rrjetit

Me My Business Corporate Network Solutions, ne konfigurojmë infrastrukturën e rrjetit tuaj në përputhje me qëllimet dhe nevojat e kompanisë suaj dhe sigurojmë që lidhjet tuaja në rrjet (rrjet) të realizohen me performancë të plotë dhe rrjedhje të sakta të të dhënave,

Zgjidhjet e E-Mailit

Shërbimet e postës elektronike të korporatës My Business Ofron shërbimin e postës elektronike në renë kompjuterike të Microsoft Exchange, i cili është i vetmi shërbim i postës elektronike të korporatës, për klientët tanë të çmuar. Shkëmbimi juaj dhe e-mailet tuaja sinkronizohen menjëherë në të gjitha pajisjet tuaja, me hyrje-daljet tuaja dhe të gjitha kutitë postare, kalendarin, takimet dhe shënimet. Vjen me ju me të gjitha pajisjet që përdorni në çdo moment,. Na kontaktoni për më shumë veçori sesa Office 365 me çmime më të përballueshme dhe tranzicion të shpejtë.

Zgjidhjet e Internetit Fiber-Gshdsl-Adsl

My Business Fiber Internet - Internet Gshdsl dhe Planifikimi i Rrjetit të Internetit Adsl, ofron shërbimin më të përshtatshëm të konfigurimit në linjë. Me Internet Network Communication, ne jo vetëm që kryejmë komunikimin midis rrjetit tuaj lokal, por edhe ndërmjet dyqaneve tuaja të degëve ose përdoruesve tuaj që punojnë jashtë zyrës, ne ju mundësojmë të menaxhoni në mënyrë qendrore të gjithë sistemin tuaj dhe gjithashtu ofrojmë afatgjatë zgjidhje të qarta për problemet ekzistuese të lidhjes suaj të internetit dhe ndërprerjeve.

Ne jemi një anëtar i Departamentit të Teknologjive të Informacionit të biznesit tuaj

Mbështetja Teknike dhe Shërbimet e Shërbimit të Teknologjive të Informacionit të Korporatës Ju takojmë me zgjidhjet tona afatgjata të qarta dhe definitive që mbulojnë të gjithë sistemin e biznesit tuaj me më shumë se 17 vjet përvojë dhe perspektivë profesionale... Ne jemi bashkë... Thuaju lamtumirë gabimeve , probleme dhe ndërprerje në sistemin tuaj. Na kontaktoni për të rritur me të vërtetë rrjedhën tuaj të punës dhe efikasitetin e industrisë.

3G - 4.5G -5G Internet dhe zgjidhje rrjeti

Biznesi im integron vazhdimësinë e pandërprerë të internetit dhe infrastrukturës së rrjetit të biznesit tuaj me teknologjinë 3G - 4.5G dhe 5G GSM. Gjithashtu, duke konfiguruar linjën tuaj ekzistuese të internetit me teknologjinë rezervë, ne sigurojmë që linjat e internetit dhe rrjetit tuaj të mos ndërpriten. Gjithashtu ofrojmë zgjidhje Për rajonet ku ofruesit ekzistues të internetit nuk mund të ofrojnë linjë interneti.

Biznesi në renë kompjuterike dhe zgjidhjet rezervë

My Business ju ofron akses të shpejtë dhe plotësisht të sigurt në skedarët, dosjet dhe aplikacionet tuaja në biznesin tuaj nga kudo në botë, brenda autorizimit dhe lejeve që specifikoni. Me Sigurinë e Certifikatës VPN + SSL, mund të vazhdoni të gjithë biznesin tuaj, të përdorni aplikacionet dhe skedarët tuaj dhe të kopjoni automatikisht të gjitha të dhënat tuaja me renë kompjuterike, gjithmonë 7/24 shpejt dhe në mënyrë të sigurtë, me hapësirën private të diskut vetëm për ju në serverët tanë fizikë realë .

My Business Corporate Information Technologies, IT Consulting, Technology Consulting, Firma më e Saktë e Konsulencës së Informacionit dhe Partneri i Zgjidhjeve të Infrastrukturës së Sistemit midis firmave të korporatave të IT...

Sistemi juaj është gjithmonë i pandërprerë dhe i sigurt me biznesin tim... Na kontaktoni për të marrë informacione rreth shërbimeve dhe zgjidhjeve tona të tjera të konsulencës IT...

Përgjigje dhe zgjidhje e shpejtë
Me Marrëveshjen e Mirëmbajtjes dhe Mbështetjes Teknike të Biznesit tim, sistemi juaj ndërhyhet brenda së njëjtës ditë.
Mbështetje Teknike 7/24
Nëse jeni klient i biznesit tim, Sistemi i mesazheve të çastit 7/24 dhe mbështetje e shpejtë përmes telefonit.
Nën Garanci
Klientët e mi të biznesit garantojnë funksionimin e vazhdueshëm dhe korrekt të sistemeve të tyre me një marrëveshje vjetore të mbështetjes teknike dhe mirëmbajtjes.
Stafi Teknik Ekspert
Ekipi im i biznesit ka të paktën certifikata MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) dhe CCNP (Cisco Certified Network Professional).
Zgjidhje e qartë dhe e përhershme
Biznesi im prodhon gjithmonë zgjidhje të përhershme dhe të qarta për sistemin dhe infrastrukturën e rrjetit për klientët e tij.
Shërbim cilësor
Biznesi im miraton klientët e tij si palët e tij të interesit dhe ofron shërbim cilësor.

8200

+

Shërbimet e Konsulencës IT

10100

+

Klienti ynë i ri i kontraktuar në IT

25200

+

Mbështetje Online

8000

+

Klienti ynë rinovon kontratën e konsulencës për IT

Si të filloj?

Shërbimet dhe Produktet e IT të korporatës për biznesin tim

Te zoterosh Fillo tani

01

Hyni në llogarinë tuaj My Business

Hyni në panelin tuaj të menaxhimit të lidhur me llogarinë tuaj të biznesit, nëse nuk keni një llogari, krijoni një llogari të re. (E rëndësishme: Një E-mail konfirmimi do të dërgohet në adresën tuaj të postës elektronike që keni futur gjatë regjistrimit kur krijoni një llogari të re)

02

Krijo një kërkesë për mbështetje

Krijoni një rekord të kërkesës për mbështetje për shërbimet tona teknike ose për të bërë një kontratë vjetore për mbështetje teknike dhe mirëmbajtje. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kontaktojë në mënyrën më të shpejtë dhe kërkesa juaj do të përpunohet menjëherë.

03

Për të blerë produkte të korporatës

Hyni në llogarinë tuaj dhe zgjidhni produktin e korporatës që dëshironi të blini, plotësoni pagesën me kartën tuaj të kreditit. Përfaqësuesi juaj i klientit do t'ju kthehet në lidhje me porosinë tuaj dhe integrimi i produktit ose transaksionet e licencës do të përfundojnë shpejt.

Komentet nga klientët tanë në rrjetin tonë global

Partneri juaj për zgjidhjen e teknologjive të informacionit...

Bashkohu me ne tani

do të dëshironit?

Tarifat e mëposhtme janë të vlefshme për klientët tanë që kanë mbështetje vjetore teknike IT dhe kontrata konsulence IT me My Business.

Shërbimi Teknik në të njëjtën ditë
90%
Mbështetje në internet në të njëjtën ditë
100%
Dorëzimi i zgjidhjes në të njëjtën ditë
92%

identifikimi i përdoruesit

Ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë për t'u identifikuar në llogarinë tuaj / A nuk keni ende një llogari? Klikoni në lidhjen më poshtë për të krijuar një llogari të re.

5200

+

Projekti i përfunduar