fbpx

17 vite ekspertizë

Mbështetje profesionale

Zgjidhje të qarta dhe afatgjata me përvojën tonë në teknologjitë e informacionit.

Zgjidhjet e Përhershme të Korporatës

Sigurimi i vazhdimësisë

Dëshironi që sistemi juaj dhe e gjithë infrastruktura e rrjetit të funksionojnë pa ndërprerje?

Mbështetje Teknike 7/24

Departamenti juaj i IT

Ne ofrojmë mbështetje dhe shërbim si departamenti juaj i IT.

Mijëra klientë të lumtur

Gjithçka është në rregull me Biznesin tim

Parimi ynë kryesor është të përmbushim kërkesat e klientëve tanë të çmuar në mënyrë korrekte dhe kënaqësinë tuaj.

Partneri juaj për zgjidhjen e teknologjive të informacionit.

Të gjitha shërbimet dhe shërbimet tona

Është nën Garancinë e Biznesit tim.

Duke përdorur teknologjinë e sotme në mënyrën më efikase, My Business gjithmonë ofron shërbim afatgjatë dhe afatgjatë për klientët tanë të çmuar. Ofron zgjidhje të përhershme teknologjike.

Ne shtuam përvojën tonë duke kombinuar të menduarit analitik me stafin tonë teknik ekspert,  Asnjë problem teknik nuk është i pazgjidhshëm.

CORPORATE

Mbështetje Teknike dhe Shërbimi

Fushat tona.

Shërbimet e Konsulencës IT

Zgjidhjet Afatgjata dhe Neto.

Sherbim Konsulence Private

Për Shërbimet tona të Konsulencës IT specifike për fushat e veprimtarisë së biznesit tuaj.

Kliko

Zgjidhjet e Serverit

Për të gjithë serverët e biznesit tuaj

Konfigurimi i saktë

Për konfigurimin e plotë dhe të plotë të serverëve tuaj në përputhje me rrjedhën tuaj të punës

Kliko

Zgjidhjet e Rrjetit

Për komunikimin dhe aplikacionet tuaja të pandërprera

Nuk ka ndërprerje të përhershme të rrjetit!

Që konfigurimi i rrjetit tuaj të funksionojë pa ndërprerje dhe me efikasitet të plotë

Kliko

Shërbimet tona VPN

Qasni në mënyrë të sigurt dhe të pandërprerë të gjitha aplikacionet tuaja nga kudo në botë.

Qasje e sigurt në çdo kohë dhe kudo

Lidhja e degëve ose dyqaneve tuaja me Qendrën për qasje të sigurt në të dhënat tuaja

Kliko

Zgjidhjet e Internetit

Ju mund të vazhdoni gjithmonë biznesin tuaj me arkitekturën e duhur të rrjetit të internetit

Konfigurimi i saktë = Zgjidhje e plotë

Punoni gjithmonë pa prishje të plotë me konfigurimin e duhur të rrjetit të internetit

Kliko

Zgjidhjet e Sigurisë së Sistemit

Të gjitha pajisjet tuaja - Të dhënat tuaja janë gjithmonë të sigurta dhe të mbrojtura në mënyrë profesionale

Jo ndonjëherë, sistemi juaj është gjithmonë i sigurt

Për të mbajtur të sigurta të gjitha pajisjet dhe të dhënat tuaja për shumë vite

Kliko

Zgjidhjet tona të virtualizimit

Krijoni shumë hapësira të ndryshme pune me shumë serverë virtualë

Zgjidhje afatgjatë me Virtualizim të VËRTETË

Mos rrezikoni të gjithë sistemin tuaj për aplikacione të ndryshme, për zgjidhje virtualizimi

Kliko

Zgjidhjet e garancisë së pajisjes

Periudha e garancisë së rrjetit tuaj dhe pajisjeve të tjera të lidhura me sistemin tuaj nuk do të skadojë

Të gjitha pajisjet tuaja në biznesin tuaj janë tani nën garanci

Për garancinë e pajisjes, marrëveshjen tonë të shërbimit dhe më shumë informacion

Kliko
PËR ZBULIMIN DHE PËRGJIGJE

Ne ofrojmë zgjidhje të shpejta dhe të qarta në 5 hapa.

01

analizë

100% të gjitha analizat e të gjithë strukturës suaj të informacionit ose infrastrukturës që do të krijohet rishtazi.

02

raportimi

Rezultati i analizës raportohet në detaje, nevojat ose problemet janë përcaktuar qartë.

03

kërkesë

Kryeni zgjidhjen e internetit, rrjetit ose të gjitha problemeve dhe nevojave të tjera sipas rezultatit të raportit.

04

Provë

Pas ndërhyrjes dhe operacioneve, operacionet testuese kryhen ndërsa i gjithë sistemi është duke punuar me ngarkesë të plotë.

05

CEmONC

Pasi të gjitha testet të kalojnë me sukses, sistemi fillon të funksionojë saktë dhe pa ndërprerje.

dëshmi

institucionale

Ju jeni gjithmonë përpara me produktet tona.

Shkëmbim Online

Tani të gjitha problemet tuaja të postës elektronike kanë mbaruar me postën e korporatës në internet të Microsoft Exchange. Merrni postën më të mirë dhe të sigurt të korporatës me një çmim të përballueshëm!

Nuk do të keni më kurrë probleme me e-mail

Për një pamje më të afërt të veçorive të Microsoft Exchange Online dhe çmimet tona të favorshme.

Klikoni Tani

Serveri në renë kompjuterike

Drejtoni programet tuaja nga distanca, punoni duke ndarë dokumentet tuaja me lejet dhe autorizimet, gjurmoni punën tuaj nga të gjitha pajisjet tuaja

Të gjitha transaksionet tuaja në internet në një qendër

Për opsionet e serverit në renë kompjuterike ku mund të përdorni në mënyrë të sigurt aplikacionet tuaja nga kudo në botë

Klikoni Tani

Rezervimi në renë kompjuterike

Hyni në të dhënat tuaja 7/24 nga kudo me SSL+VPN Siguri, Punë, Rezervimi automatik. Punoni në mënyrë të sigurt me aplikacionet tuaja.

Tani punoni të sigurtë kudo që dëshironi

Për më shumë informacion rreth produktit tonë të biznesit në renë kompjuterike të ndërmarrjes dhe sistemit rezervë

Kliko

Pritja e Korporatës

Ulni koston tuaj me paketat e korporatave, hostimin në ueb - mbajtjen e skedarëve dhe opsionet e pritjes VPN me Mbrojtjen SSL.

Të gjitha transaksionet tuaja në internet në një qendër

Për opsionet e pritjes, ju mund të përdorni në mënyrë të sigurt aplikacionet tuaja përveç hostimit në ueb

Klikoni Tani

Kërkoni një ofertë për sasi të ndryshme.Për kompanitë Speciale Mujore - Tremujore - 3 Opsionet e Pagesave Mujore dhe Vjetore dhe Avantazhet e Çmimeve.

115200

+

Klient i lumtur

45720

+

Shkëmbim Online Shërbimi

85400

+

Shërbimi i ruajtjes dhe pritjes në renë kompjuterike

265320

+

Shërbimet dhe Mbështetja Teknike

Rifat Riç
Rifat Riç
2022-05-21
Helmann Construction
Helmann Construction
2022-05-20
Oguzhan Karabulut
Oguzhan Karabulut
2022-03-24
Ne filluam ta përdorim atë si kompani. Ata japin reagime shumë shpejt dhe janë shumë të mirë në mbështetjen teknike.
Mello Berro
Mello Berro
2022-02-08
Shoqëri përkatëse dhe e mirë. na zgjidhën problemet. Faleminderit Salihut dhe ekipit të tij.
Asteknik Ltd.
Asteknik Ltd.
2022-02-07
Ne morëm një licencë për shërbimin teknik të serverit dhe shërbimin e postës së shkëmbimit, transaksionet tona u kryen shumë shpejt dhe shërbimi u ofrua pa asnjë problem. Ata janë një ekip me shumë përvojë dhe e bëjnë punën e tyre në mënyrë profesionale me detaje pa anashkaluar asgjë. Unë patjetër do të rekomandojë.
Biznesi im