• Home
  • Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

My Business  (“biz", “bizim" veya “biz") gizliliğinizi korumayı taahhüt ediyoruz. 

Bu Gizlilik Politikası, web sitemiz ve uygulamamız Olan My Business ile birlikte ilişkili alt alan ad alanları (toplu olarak “Hizmetimiz") için geçerlidir. Hizmetimize erişerek veya hizmetimizi kullanarak, kişisel bilgilerinizi bu Gizlilik Politikasında ve Hizmet Şartlarımızda açıklandığı şekilde toplama, depolama, kullanma ve ifşa etmemizi okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi gösterirsiniz.

Tanımlar ve anahtar terimler

Bu Gizlilik Politikasındaki şeylerin mümkün olduğunca açık bir şekilde açıklanmasına yardımcı olmak için, bu şartlardan herhangi birine her başvuru olduğunda, kesinlikle şu şekilde tanımlanır:

  -Çerez: bir web sitesi tarafından oluşturulan ve web tarayıcınız tarafından kaydedilen az miktarda veri. Tarayıcınızı tanımlamak, analiz sağlamak, dil tercihiniz veya giriş bilgileriniz gibi hakkınızdaki bilgileri hatırlamak için kullanılır.

  -Şirket: Bu politikada “Şirket", “biz", “biz" veya “bizim" den bahsedildiğinde, bu Gizlilik Politikası kapsamındaki bilgilerinizden sorumlu olan Benim İşim’e (Tuzla O.S.B No: 54/1 İstanbul / Türkiye) atıfta bulunur.

  -Ülke: My Business in veya My Business sahiplerinin/kurucularının bulunduğu yer, bu durumda Türkiye’dir

  -Müşteri: Tüketicileriniz veya hizmet kullanıcılarınızla ilişkileri yönetmek için My Business Hizmetini kullanmak için kaydolan şirket, kuruluş veya kişiyi ifade eder.

  -Cihaz: Telefon, tablet, bilgisayar veya My Business’i ziyaret etmek ve hizmetleri kullanmak için kullanılabilecek başka bir cihaz gibi internete bağlı herhangi bir cihaz.

  -IP adresi: İnternet’e bağlı her cihaza internet protokolü (IP) adresi olarak bilinen bir numara atanır. Bu sayılar genellikle coğrafi bloklar halinde atanır. IP adresi genellikle bir aygıtın Internet’e bağlandığı konumu tanımlamak için kullanılabilir.

  -Personel: My Business’de çalışan veya taraflardan biri adına bir hizmeti yerine getirmek üzere sözleşmeli olan kişileri ifade eder.

  -Kişisel Veriler: doğrudan, dolaylı olarak veya diğer bilgilerle bağlantılı olarak – kişisel kimlik numarası da dahil olmak üzere – gerçek bir kişinin tanımlanmasına veya tanımlanmasına izin veren herhangi bir bilgi.

  -Hizmet: My Business tarafından sağlanan hizmeti göreli terimlerle (varsa) ve bu platformda açıklandığı şekilde ifade eder.

  -Üçüncü taraf hizmeti: reklamverenleri, yarışma sponsorlarını, tanıtım ve pazarlama ortaklarını ve içeriğimizi sağlayan veya ürün veya hizmetlerinin ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz diğer kişilere atıfta bulunur.

  -Web Sitesi: benim işim."‘ bu URL üzerinden erişilebilen s" sitesi: https://mybusinessarea.com/

  -Siz: Hizmetleri kullanmak için My Business’e kayıtlı bir kişi veya kuruluş.

Otomatik olarak toplanan bilgiler-

İnternet Protokolü (IP) adresiniz ve/veya tarayıcınız ve cihaz özellikleriniz gibi bazı bilgiler platformumuzu ziyaret ettiğinizde otomatik olarak toplanır. Bu bilgiler bilgisayarınızı Internet’e bağlamak için kullanılabilir. Otomatik olarak toplanan diğer bilgiler, tarayıcı eklenti türleri ve sürümleri ve saat dilimi ayarı, işletim sistemleri ve platformları, satın alma geçmişi, (bazen diğer Kullanıcılardan gelen benzer bilgilerle toplanırız), Web Sitemize tarih ve saat içerebilecek tam Tekdüzen Kaynak Bulucu (URL) tıklama akışı gibi bir giriş, e-posta adresi, şifre, bilgisayar ve bağlantı bilgileri olabilir; çerez numarası; görüntülediğiniz veya aradığınız sitenin bölümleri; ve Müşteri Hizmetlerimizi aramak için kullandığınız telefon numarası. Ayrıca, çerezler, Flash çerezleri (Flash Yerel Paylaşılan Nesneler olarak da bilinir) veya Web Sitemizin belirli bölümlerindeki benzer veriler gibi tarayıcı verilerini dolandırıcılığı önleme ve diğer amaçlar için de kullanabiliriz. Ziyaretleriniz sırasında, sayfa yanıt süreleri, indirme hataları, belirli sayfalara yapılan ziyaretlerin uzunluğu, sayfa etkileşimi bilgileri (kaydırma, tıklamalar ve fareler gibi) ve sayfadan uzaklaşmak için kullanılan yöntemler de dahil olmak üzere oturum bilgilerini ölçmek ve toplamak için JavaScript gibi yazılım araçlarını kullanabiliriz. Ayrıca, cihazınızı dolandırıcılığı önleme ve tanılama amacıyla tanımlamamıza yardımcı olacak teknik bilgiler de toplayabiliriz.

Platformu ziyaret ettiğinizde, kullandığınızda veya gezindiğinizde belirli bilgileri otomatik olarak toplarız. Bu bilgiler belirli kimliğinizi (adınız veya iletişim bilgileriniz gibi) göstermez, ancak IP adresiniz, tarayıcınız ve cihaz özellikleriniz, işletim sisteminiz, dil tercihleriniz, yönlendiren URL’leriniz, cihaz adınız, ülkeniz, konumunuz, bizim ve diğer teknik bilgilerimizi kim ve ne zaman kullandığınızla ilgili bilgiler gibi cihaz ve kullanım bilgilerini içerebilir. Bu bilgiler öncelikle platformumuzun güvenliğini ve çalışmasını sağlamak ve iç analiz ve raporlama amaçlarımız için gereklidir.

personel

My Business çalışanı veya başvuru sahibiyseniz, gönüllü olarak bize sağladığınız bilgileri toplarız. Toplanan bilgileri, çalışanlara ve ekran başvuru sahiplerine sağlanan faydaları yönetmek için İnsan Kaynakları amacıyla kullanırız.

(1) bilgilerinizi güncellemek veya düzeltmek, (2) bizden aldığınız iletişim ve diğer bilgilerle ilgili tercihlerinizi değiştirmek veya (3) sizinle ilgili sahip olduğumuz bilgilerin kaydını almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu tür güncellemeler, düzeltmeler, değişiklikler ve silmeler, bu güncelleme, düzeltme, değişiklik veya silmeden önce bu Gizlilik Politikası uyarınca tuttuğumuz diğer bilgiler veya üçüncü taraflara sağladığımız bilgiler üzerinde hiçbir etkisi olmayacaktır.

İş Satışı

My Business in veya Kurumsal İştiraklerinin (burada tanımlandığı şekilde) veya My Business in veya Hizmetin ilişkili olduğu Kurumsal İştiraklerinin tamamının veya büyük ölçüde tamamının satışı, birleştirilmesi veya başka bir şekilde devredilması durumunda üçüncü bir tarafa bilgi aktarma hakkımızı saklı tutarız. veya üçüncü tarafın bu Gizlilik Politikasının şartlarına uymayı kabul etmesi koşuluyla, işimizi durdurmamız veya dilekçe vermemiz veya iflas, yeniden düzenleme veya benzeri işlemlerde bize karşı bir dilekçe vermiş olmamız durumunda.

Bağlı

Sizinle ilgili bilgileri (kişisel bilgiler dahil) Kurumsal İştiraklerimize açıklayabiliriz. Bu Gizlilik Politikasının amaçları doğrultusunda “Kurumsal İştirak", doğrudan veya dolaylı olarak kontrol eden, şirketim tarafından kontrol edilen veya şirketimle ortak kontrol altında olan herhangi bir kişi veya kuruluş anlamına gelir. Kurumsal İştiraklerimize sağladığımız sizinle ilgili tüm bilgiler, bu Şirket İştirakleri tarafından bu Gizlilik Politikasının koşullarına uygun olarak ele alınacaktır.

Geçerli Hukuk

Bu Gizlilik Politikası, yasalar ihtilafı hükmüne bakılmaksızın Türkiye yasalarına tabidir. Gizlilik Kalkanı veya İsviçre-ABD çerçevesi kapsamında talepte bulunma hakkına sahip olabilecek kişiler dışında, bu Gizlilik Politikası kapsamındaki veya bunlarla bağlantılı olarak taraflar arasında ortaya çıkan herhangi bir eylem veya anlaşmazlıkla bağlantılı olarak mahkemelerin münhasır yargı yetkisini kabul edersiniz.

Türkiye yasaları, hukuk kuralları ihtilafları hariç olmak üzere, bu Sözleşmeyi ve web sitesini kullanımınızı yönetecektir. Web sitesini kullanımınız diğer yerel, eyalet, ulusal veya uluslararası yasalara da tabi olabilir.

My Business’i kullanarak veya doğrudan bizimle iletişime geçerek, bu Gizlilik Politikasını kabul ettiğinizi gösterirsiniz. Bu Gizlilik Politikasını kabul etmiyorsanız, web sitemizle etkileşime girmemeli veya hizmetlerimizi kullanmamalısınız. Web sitesinin sürekli kullanımı, bizimle doğrudan etkileşim veya bu Gizlilik Politikasında kişisel bilgilerinizin kullanımını veya ifşasını önemli ölçüde etkilemeyen değişikliklerin yayınlanmasını takiben, bu değişiklikleri kabul ettiğiniz anlamına gelecektir.

Onayınız

Sitemizi ziyaret ettiğinizde nelerin ayarlandığı ve nasıl kullanıldığı konusunda size tam şeffaflık sağlamak için Gizlilik Politikamızı güncelledik. Web sitemizi kullanarak, bir hesap açarak veya bir satın alma işlemi gerçekleştirerek, Gizlilik Politikamızı kabul etmiş ve şartlarını kabul etmiş olursunuz.

Diğer Web Sitelerine Bağlantılar

Bu Gizlilik Politikası yalnızca Hizmetler için geçerlidir. Hizmetler, My Business tarafından işletilip işletilip denetlenmeyen diğer web sitelerine bağlantılar içerebilir. Bu tür web sitelerinde ifade edilen içerik, doğruluk veya görüşlerden sorumlu değiliz ve bu tür web siteleri bizim açımızdan araştırılmıyor, izleniyor veya doğruluğu veya eksiksizliği kontrol edilmiyor. Hizmetlerden başka bir web sitesine gitmek için bir bağlantı kullandığınızda Gizlilik Politikamızın artık geçerli olmadığını lütfen unutmayın. Platformumuzda bağlantısı olanlar da dahil olmak üzere başka herhangi bir web sitesinde gezinmeniz ve etkileşiminiz, bu web sitesinin kendi kural ve politikalarına tabidir. Bu tür üçüncü taraflar sizin hakkınızda bilgi toplamak için kendi çerezlerini veya diğer yöntemlerini kullanabilirler.

Kurabiye

My Business, web sitemizin ziyaret ettiğiniz alanlarını belirlemek için “Çerezler" kullanır. Çerez, web tarayıcınız tarafından bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda depolanan küçük bir veri parçası. Çerezleri web sitemizin performansını ve işlevselliğini artırmak için kullanırız, ancak kullanımları için gerekli değildir. Ancak, bu çerezler olmadan, videolar gibi belirli işlevler kullanılamaz hale gelebilir veya daha önce giriş yaptığınızı hatırlayamayacağımız için web sitesini her ziyaretnizde giriş bilgilerinizi girmeniz gerekir. Çoğu web tarayıcısı Çerezlerin kullanımını devre dışı bırakmak için ayarlanabilir. Ancak, Çerezleri devre dışı bırakırsanız, web sitemizdeki işlevlere doğru veya hiç erişemeyebilirsiniz. Kişisel Olarak Tanımlanabilir Bilgileri asla Çerezlere yerleştirmeyiz.

Çerezleri ve benzer teknolojileri engelleme ve devre dışı bırakma

Nerede olursanız olun, tarayıcınızı çerezleri ve benzer teknolojileri engelleyecek şekilde de ayarlayabilirsiniz, ancak bu eylem temel çerezlerimizi engelleyebilir ve web sitemizin düzgün çalışmasını engelleyebilir ve tüm özelliklerini ve hizmetlerini tam olarak kullanamayabilirsiniz. Ayrıca, tarayıcınızda çerezleri engellerseniz bazı kayıtlı bilgileri (örneğin, kaydedilmiş giriş bilgileri, site tercihleri) de kaybedebileceğinizi bilmelisiniz. Farklı tarayıcılar farklı denetimleri sizin için kullanılabilir hale getirir. Bir çerezi veya çerez kategorisini devre dışı bırakmanız çerezi tarayıcınızdan silmez, bunu tarayıcınızın içinden kendiniz yapmanız gerekir, daha fazla bilgi için tarayıcınızın yardım menüsünü ziyaret etmelisiniz.

Yeniden Pazarlama Hizmetleri

Yeniden pazarlama hizmetlerini kullanıyoruz. Yeniden Pazarlama Nedir? Dijital pazarlamada, yeniden pazarlama (veya yeniden hedefleme), web sitenizi zaten ziyaret etmiş kişilere internet üzerinden reklam sunma uygulamasıdır. Şirketinizin en çok kullandıkları web sitelerinde ve platformlarda reklam yayınlayarak internetteki insanları “takip ediyor" gibi görünmesini sağlar.

Ödeme Ayrıntıları

Bize sağladığınız herhangi bir kredi kartı veya diğer ödeme işleme bilgileriyle ilgili olarak, bu gizli bilgilerin mümkün olan en güvenli şekilde saklanacağını taahhüt ediyoruz.

Çocukların Gizliliği

Hizmetlerimizi daha iyi yapmak için 13 yaşın altındaki çocuklardan bilgi topluyoruz. Ebeveyn veya vasi iseniz ve çocuğunuzun izniniz olmadan Bize Kişisel Veriler sağladığının farkındaysanız, lütfen Bizimle iletişime geçin. Ebeveyn onayı doğrulanmadıktan sonra 13 yaşın altındaki herhangi birinden Kişisel Veri topladığımızı fark edersek, bu bilgileri sunucularımızdan kaldırmak için adımlar atarız.

Gizlilik Politikamızdaki Değişiklikler

Hizmetimizi ve politikalarımızı değiştirebiliriz ve hizmetimizi ve politikalarımızı doğru bir şekilde yansıtmaları için bu Gizlilik Politikasında değişiklik yapmamız gerekebilir. Yasaların gerektirdiği sürece, bu Gizlilik Politikasında değişiklik yapmadan önce sizi (örneğin Hizmetimiz aracılığıyla) bilgilendireceğiz ve yürürlüğe girmeden önce bunları gözden geçirme fırsatı vereceğiz. Ardından, Hizmeti kullanmaya devam ederseniz, güncellenmiş Gizlilik Politikasına bağlı kalacaksınız. Bu veya güncellenmiş herhangi bir Gizlilik Politikasını kabul etmek istemiyorsanız hesabınızı silebilirsiniz.

Üçüncü Taraf Hizmetleri

Üçüncü taraf içeriklerini (veri, bilgi, uygulamalar ve diğer ürün hizmetleri dahil) görüntüleyebilir, dahil edebilir veya kullanıma sunabilir veya üçüncü taraf web sitelerine veya hizmetlerine bağlantılar sağlayabiliriz (“Üçüncü Taraf Hizmetleri").

My Business in doğruluğu, eksiksizliği, güncelliği, geçerliliği, telif hakkına uygunluğu, yasallığı, edep, kalitesi veya diğer yönleri de dahil olmak üzere herhangi bir Üçüncü Taraf Hizmetlerinden sorumlu olmayacağını kabul ve kabul edersiniz. My Business , herhangi bir Üçüncü Taraf Hizmeti için size veya başka bir kişi veya kuruluşa karşı herhangi bir yükümlülük veya sorumluluk kabul etmez ve olmayacaktır.

Üçüncü Taraf Hizmetleri ve bağlantıları yalnızca size kolaylık sağlamak için sağlanır ve bunlara tamamen kendi sorumluluğunuzdadır ve bu üçüncü tarafların hüküm ve koşullarına tabi olarak erişip kullanırsınız.

İzleme Teknolojileri

  -Oturumlar

  My Business, web sitemizin ziyaret ettiğiniz alanlarını belirlemek için “Oturumlar" kullanır. Oturum, web tarayıcınız tarafından bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda depolanan küçük bir veri parçası.

Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) hakkında bilgi

Avrupa Ekonomik Alanı’ndan (AEA) iseniz sizden bilgi topluyor ve kullanıyor olabiliriz ve Gizlilik Politikamızın bu bölümünde bu verilerin tam olarak nasıl ve neden toplandığını ve bu verilerin çoğaltılmasından veya yanlış şekilde kullanılmasından nasıl korunduğumuzu açıklayacağız.

GDPR nedir?

GDPR, AB sakinlerinin verilerinin şirketler tarafından nasıl korunduğunu düzenleyen ve AB sakinlerinin kişisel verileri üzerindeki kontrolünü artıran AB çapında bir gizlilik ve veri koruma yasasıdır.

GDPR, yalnızca AB merkezli işletmeler ve AB sakinleriyle değil, küresel olarak faaliyet gösteren herhangi bir şirketle ilgilidir. Müşterilerimizin verileri, bulundukları yerden bağımsız olarak önemlidir, bu nedenle GDPR kontrollerini dünya çapındaki tüm operasyonlarımız için temel standart olarak uyguladık.

Kişisel veriler nedir?

Tanımlanabilir veya tanımlanmış bir birey ile ilgili tüm veriler. GDPR, bir kişiyi tanımlamak için kendi başına veya diğer bilgi parçalarıyla birlikte kullanılabilecek geniş bir bilgi yelpazesini kapsar. Kişisel veriler bir kişinin adının veya e-posta adresinin ötesine uzanır. Bazı örnekler finansal bilgiler, siyasi görüşler, genetik veriler, biyometrik veriler, IP adresleri, fiziksel adres, cinsel yönelim ve etnik kökendir.

Veri Koruma İlkeleri aşağıdakiler gibi gereksinimleri içerir:

  -Toplanan kişisel veriler adil, hukuki ve şeffaf bir şekilde işlenmeli ve sadece bir kişinin makul bir şekilde bekleyeceği şekilde kullanılmalıdır.

  -Kişisel veriler sadece belirli bir amacı yerine getirmek için toplanmalı ve sadece bu amaç için kullanılmalıdır. Kuruluşlar, kişisel verileri toplarken neden ihtiyaç duyduklarını belirtmelidir.

  -Kişisel veriler amacını yerine getirmek için gereğinden fazla tutulmamalıdır.

  -GDPR kapsamındaki kişiler kendi kişisel verilerine erişme hakkına sahiptir. Ayrıca, verilerinin bir kopyasını ve verilerinin güncelleştirilmesini, silinmesini, kısıtlanmasını veya başka bir kuruluşa taşınmasını isteyebilirler.

GDPR neden önemlidir?

GDPR, şirketlerin bireylerin topladıkları ve işledikleri kişisel verilerini nasıl korumaları gerektiğine ilişkin bazı yeni gereksinimler ekler. Ayrıca, yaptırımı artırarak ve ihlal için daha fazla para cezası uygulayarak uyumluluk risklerini de artırıyor. Bu gerçeklerin ötesinde yapılacak en doğru şey bu. My Business olarak, veri gizliliğinizin çok önemli olduğuna inanıyoruz ve bu yeni düzenlemenin gerekliliklerinin ötesine geçen sağlam güvenlik ve gizlilik uygulamalarına zaten sahibiz.

Bireysel Veri Konusunun Hakları – Veri Erişimi, Taşınabilirlik ve Silinme

Müşterilerimizin GDPR’nin veri konusu hakları gereksinimlerini karşılamalarına yardımcı olmaya kararlıyız. İş’im, tüm kişisel verileri tamamen incelenmiş, DPA uyumlu satıcılarda işler veya saklar. Hesabınız silinmediği sürece tüm konuşma ve kişisel verileri 6 yıla kadar saklarız. Bu durumda, tüm verileri Hizmet Şartlarımıza ve Gizlilik Politikamıza uygun olarak imha ederiz, ancak 60 günden fazla tutmayız.

AB müşterileri ile çalışıyorsanız, onlara kişisel verilere erişme, güncelleme, alma ve kaldırma olanağı sağlayabilmeniz gerektiğinin farkındayız. Seni yakaladık! En başından beri self servis olarak kurulduk ve verilerinize ve müşterilerinize her zaman erişmenizi sağlamak zorundayız. Müşteri destek ekibimiz, API ile çalışmayla ilgili sorularınız için burada.

Kaliforniya Sakinleri

Kaliforniya Tüketici Gizliliği Yasası (CCPA), topladığımız Kişisel Bilgi kategorilerini ve bunları nasıl kullandığımızı, Kişisel Bilgileri topladığımız kaynakların kategorilerini ve yukarıda açıkladığımız üçüncü tarafları açıklamamızı gerektirir.

Ayrıca Kaliforniya sakinlerinin Kaliforniya yasalarına göre sahip oldukları haklar hakkında bilgi vermemiz gerekmektedir. Aşağıdaki hakları kullanabilirsiniz:

  -Bilme ve Erişim Hakkı. Aşağıdakilerle ilgili olarak doğrulanabilir bir bilgi talebi gönderebilirsiniz: (1) topladığımız, kullandığımız veya paylaştığımız Kişisel Bilgi kategorileri; (2) Kişisel Bilgi kategorilerinin bizim hakkımızda toplandığı veya kullanıldığı amaçlar; (3) Kişisel Bilgi topladığımız kaynak kategorileri; ve (4) hakkınızda topladığımız belirli Kişisel Bilgiler.

  -Eşit Hizmet Hakkı. Gizlilik haklarınızı kullanmanız durumunda size karşı ayrımcılık yapmayaceğiz.

  -Silme Hakkı. Hesabınızı kapatmak için doğrulanabilir bir istek gönderebilirsiniz ve hakkınızda topladığımız Kişisel Bilgileri sileriz.

  -Tüketicinin kişisel verilerini satan değil, satan bir işletmenin talep edin.

Bir talepte bulunmanız halinde, size cevap vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

Kullanıcılarımızın Kişisel Bilgilerini satmıyoruz.

Bu haklar hakkında daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

Kaliforniya Çevrimiçi Gizliliğini Koruma Yasası (CalOPPA)

CalOPPA, topladığımız Kişisel Bilgi kategorilerini ve nasıl kullandığımızı, Kişisel Bilgileri topladığımız kaynak kategorilerini ve yukarıda açıkladığımız üçüncü tarafları açıklamamızı gerektirir.

CalOPPA kullanıcıları aşağıdaki haklara sahiptir:

  -Bilme ve Erişim Hakkı. Aşağıdakilerle ilgili olarak doğrulanabilir bir bilgi talebi gönderebilirsiniz: (1) topladığımız, kullandığımız veya paylaştığımız Kişisel Bilgi kategorileri; (2) Kişisel Bilgi kategorilerinin bizim hakkımızda toplandığı veya kullanıldığı amaçlar; (3) Kişisel Bilgi topladığımız kaynak kategorileri; ve (4) hakkınızda topladığımız belirli Kişisel Bilgiler.

  -Eşit Hizmet Hakkı. Gizlilik haklarınızı kullanmanız durumunda size karşı ayrımcılık yapmayaceğiz.

  -Silme Hakkı. Hesabınızı kapatmak için doğrulanabilir bir istek gönderebilirsiniz ve hakkınızda topladığımız Kişisel Bilgileri sileriz.

  -Tüketicinin kişisel verilerini satan değil, satan bir işletmenin talep etme hakkı.

Bir talepte bulunmanız halinde, size cevap vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

Kullanıcılarımızın Kişisel Bilgilerini satmıyoruz.

Bu haklar hakkında daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

Bize Ulaşın

Herhangi bir sorunuz varsa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

 -E-posta yoluyla: support@mybusinessarea.com

 -Bu Link üzerinden: https://mybusinessarea.com/iletisim-contact/