fbpx

Тузла / Истанбул 0850 255 18 13 support@mybusinessarea.com

Корпоративна VPN услуга

Со My Business Corporate VPN Solutions, VPN мрежата ја конфигурира вашата мрежна инфраструктура во согласност со целите и потребите на вашата компанија, осигурувајќи дека вашите мрежни VPN врски се реализираат со целосни перформанси и точен проток на податоци. Исто така, со корпоративна VPN мрежа, решенија за заштитен ѕид на Интернет и Вашата мрежна мрежна инфраструктура со Active Directory Со нејзино интегрирање, таа обезбедува пристап до вашите датотеки и споделени податоци и работи во целосна согласност со безбедносните критериуми.

Техничка поддршка и сервис

Квалитетна, јасна и ориентирана кон решенија услуга

Правилна имплементација и конфигурација

Прилагодена конфигурација за вашата деловна активност и работен тек.

Лиценцирање

Лиценцирање со политика за прифатливи трошоци со нашите партнерски брендови.

7/24 техничка поддршка

Ако сте мој деловен клиент, 7/24 систем за инстант пораки и брза поддршка по телефон.

Општи VPN (виртуелна приватна мрежа) техничка услуга и услуги за поддршка

Со обезбедување пристап до сите апликации (софтвер, споделени датотеки и база на податоци) кои постојат во вашата компанија и во вашиот работен тек, надвор од вашата компанија или од вашите филијали со 128-битна шифрирање на податоци, сите корисници надвор од седиштето исто така можат да ги извршуваат своите трансакции користејќи ја базата на податоци во центарот. (вклучувајќи ги и мобилните корисници). Можете исто така да следите кои датотеки или процеси ги користат сите корисници.

Со My Business Corporate Network Solutions Services, тој ги извршува инсталациите на мрежната инфраструктура на вашиот бизнис и исто така нуди јасни и професионални решенија на долг рок.

Со нашите услуги за конфигурација и инсталација на My Business Corporate Vpn, ние безбедно ја извршуваме вашата Vpn мрежа, мрежна конфигурација во вашиот бизнис со IPSEC или PPTP Vpn конфигурација. Дополнително, безбедноста помеѓу вашите филијали или продавници ги обезбедува критериумите на Frewall со максимална стапка.

My Business Corporate Vpn Network гарантира дека вашите вработени во сите ваши продавници или филијали можат да пристапат и да ги користат апликациите, програмите и сите датотеки на вашиот централен сервер во рамките на нивните овластувања, преку остварување на комуникацијата помеѓу нашите услуги за мрежна инсталација и вашите филијали или Продавници и инсталација на вашата Vpn мрежа на вашите сервери во главната канцеларија. За вработените кои треба да работат надвор, таа ја прави конфигурацијата како да работи на работното место во согласност со своите овластувања со целосна безбедност.

Со нашите My Business Corporate VPN услуги, ја вршиме конфигурацијата на вашата постоечка VPN мрежа или VPN конфигурацијата на вашите други гранки или продавници што сакате да ги додадете во вашата VPN мрежа.

Со техничката услуга и услугите за поддршка на My Business Corporate Vpn Cloud, ја обезбедуваме конфигурацијата на вашата Vpn мрежа со годишен договор за одржување. Во случај на ваша конфигурација на VPN или проблеми во комуникацијата со VPN, Мојот бизнис ги решава вашите проблеми за многу кратко време со брзи и професионални интервенции.

Ние професионално ги конфигурираме вашите VPN и конфигурацијата на серверот што е потребна за вашата заедничка употреба на софтвер и датотеки помеѓу нашите услуги за инсталирање на My Business корпоративни VPN и вашите други филијали или продавници.

Со нашите My Business Corporate VPN безбедносни услуги, безбедноста во вашата VPN конфигурација обезбедува соодветен избор на уред Friwall или конфигурирање на вашата постоечка конфигурација на VPN Firewall на максимално ниво за вашиот бизнис. Дополнително, ние ја гарантираме вашата безбедносна структура на VPN со нашите договори за одржување за техничка услуга и поддршка за целата ваша VPN структура.

Со Мојот бизнис Cisco VPN инсталација и услуги за технички услуги, Cisco VPN ја конфигурира инсталацијата на вашиот заштитен ѕид според вашите потреби, дополнително, Cisco VPN рутер, одржување со стручен персонал во мрежни уреди, целиот вашиот Cisco VPN систем е безбеден благодарение на My Business Договор.

Со My Business Corporate VPN Services, тој произведува мрежни и серверски решенија за Интернет на вашиот бизнис и проблеми со мрежната инфраструктура на долг рок. Покрај тоа, сите ваши прекинувачи, хабови, рутери и други уреди поврзани на вашата мрежа целосно се интегрираат со VPN систем и обезбедете точна комуникација и максимални перформанси со 99.9% SSL + со опцијата за поврзување VPN, тоа го прави да работи со сите безбедносни критериуми, целиот ваш систем е секогаш безбеден со Годишниот договор за техничка поддршка и одржување на мојот бизнис.

Со својата точка-до-точка VPN инсталација и технички услуги, My Business Corporate професионално ја поставува конфигурацијата на вашиот VPN Cloud и ја конфигурира според потребите на вашата компанија, овозможувајќи ви безбедно да пристапите до сите ваши податоци.

Мојот бизнис корпоративен IPSEC професионално ја поставува конфигурацијата на вашиот VPN облак со инсталација од точка до точка VPN и технички услуги и ги елиминира вашите грижи за губење на податоци со правење на работниот тек на вашата компанија, споделените датотеки и папки 128-битна шифрирање според дозволи и овластувања и целосно безбедно Метод за безбеден пристап за пристап Овозможува негова употреба.

Со услугите за инсталација и технички услуги на My Business FortiGate VPN, FortiGate VPN ја конфигурира инсталацијата на вашиот заштитен ѕид според вашите потреби, дополнително, вашиот FortiGate VPN рутер, мрежни уреди и Договорот за My Business Informatics со својот стручен персонал, вашиот All FortiGate VPN систем е безбеден.

Мојот бизнис обезбедува комплетни решенија за вашата корпоративна мрежа и за целиот ваш систем, а со Договорот за техничка услуга и одржување, гарантира дека системите на нашите клиенти работат непречено и стабилно многу години. Ајде да склучиме долгорочен договор со нашиот договор за институционална техничка услуга и одржување, така што целата ваша мрежа, сервер, интернет и сета друга инфраструктура работи правилно и вашите податоци и сите ваши уреди се безбедни.

Секогаш сте еден чекор понапред со карактеристиките на лиценциран Cloud Server на Microsoft.

Специјалист за информатички технологии во мојот бизнис има најмалку сертификат MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer).

Како да купам Microsoft Cloud Server, датотека и VPN хостинг?

Можете да ги изберете следниве стандардни пакети за да изнајмите облак сервер во согласност со потребите на вашиот бизнис, или можете да контактирате со нас и да добиете цена за карактеристиките на серверот за облак што ги барате, кликнете за да контактирате со нас и за вашиот контролен панел: https://panel.mybusinessarea.com/contact.php  …Кликнете за да ги купите следните Стандардни пакети: Кога ќе ја завршите вашата уплата, нашиот стручен технички персонал ќе ве контактира во рок од 1-2 часа и ќе го заврши процесот на активирање на вашиот облак сервер во рок од 30 минути, а вие можете веднаш да започнете да го користите…

Што треба да направам за Microsoft Cloud Server, File и VPN Hosting Setup?

Не треба да правите ништо... Кога ќе го завршите купувањето на Microsoft Cloud Server, File и VPN Hosting Service, нашиот стручен технички персонал ќе ве контактира и ќе ви ги каже корисничките имиња што сакате да ги креирате, како сакате дозволите и овластувањата на вашите папки и документи, доколку ги побарате, апликациите што сакате да ги користите итн., Информациите ќе бидат примени од вас и вашата институција за сервер во Cloud ќе ги заврши процесите на активирање (преку телефонска или далечинска врска со работната површина доколку сакате). Овие процеси траат околу 10-30 минути, и тоа е сè.

Сега можете безбедно да започнете со користење на вашиот Cloud сервер и датотеки сега. 

Нашите услуги за изнајмување на Enterprise Cloud Server

Услуга за изнајмување на корпоративен VPN Cloud Server

Услугата VPN сервер ви овозможува да управувате со вашите апликации и датотеки како ваш сопствен сервер, тоа е сервер и резервна копија на VPN во облак каде што можете да ги инсталирате вашите апликации со овластувања за папки VPN, споделување дозволи на папки Vpn и пристап до сите датотеки и апликации на папките од каде било во светот и истовремено користете ги вашите апликации и софтвер. Контактирајте не за да ја купите нашата корпоративна VPN серверска услуга која ви припаѓа само вам (не е споделена!) или за детални информации за цената на серверот VPN и сите ваши прашања. Цена: Мојот бизнис VPN нуди услуга на Cloud Server со месечни, квартални, 3-месечни и годишни флексибилни опции за плаќање Поддршка за инсталација: Целокупно бесплатна 6/7 услуга за техничка поддршка и инсталација со клуч на рака Мојот бизнис ве тера да работите веднаш. започнете.

За повеќе информации за цените на Cloud Server и техничка поддршка Контактирајте не.

Со мојот бизнис

За изнајмување на Enterprise Cloud Server 12 причини

Изнајмувањето на корпоративен Cloud сервер со My Business ги минимизира трошоците за вашиот сервер и исто така ја обезбедува безбедноста на вашите податоци со автоматска резервна копија на вашите податоци + безбедна VPN конекција. Контактирајте не за информации и поддршка за повеќе функции, освен за нашите стандардни услуги подолу.

01

Брзина на поврзување со облак од гигабајти

Брз пристап до вашите апликации и податоци со брзина на преземање и испраќање Gigabyte Cloud

04

Бесплатна лиценца за Windows Server

За време на периодот на изнајмување на вашиот Enterprise Microsoft Windows Cloud Server, лиценцата за Microsoft Windows Server е слободно лиценцирана за вашиот оперативен систем од My Business.

07

Пристап до датотеки и папки со дозволи

Со овластување за папки со датотеки, дозволете им на другите колеги да пристапат до вашите податоци со овластувања и дозволи, обезбедете ги сите ваши податоци.

10

Plesk и Cpanel бесплатно за серверот Cloud Linux

Изнајмете го вашиот Cloud Linux сервер со 1 година посветеност Користете бесплатна лиценца Linux Plesk или Cpanel вклучена во бесплатната инсталација

02

99.9% Време на работа

Вашиот пример има 99.9% време на работа 7/24

05

Сите инсталации на Windows Server бесплатни

За време на периодот на изнајмување на вашиот Enterprise Cloud Server, верзиите на Microsoft Windows Server што ги сакате се слободно инсталирани и лиценцирани од My Business.

08

Бесплатна лиценца за база на податоци Mssql и инсталација

Инсталирањето на базата на податоци Mssql и лиценцирањето на вашиот Cloud сервер е бесплатно од My Business за време на периодот на изнајмување.

11

Добијте моментален пристап од кој било уред

Безбеден пристап до вашиот Cloud сервер, датотеки и папки од каде било во светот, со вашиот мобилен телефон - таблет и компјутер Инстант VPN.

03

Инстант антивирусна заштита

Сите ваши податоци се безбедни со инстант антивирус и заштита од спам на Symantec

06

Неограничена VPN сметка

Добијте 100% безбеден пристап до вашите апликации, датотеки и папки со VPN и ајде да создадеме VPN сметка за сите ваши колеги во вашиот бизнис.

09

Бесплатна инсталација на Linux Cloud Server

За време на периодот на изнајмување на Cloud Server, кој било сервер на Linux или различен оперативен систем Linux се инсталира од My Business целосно бесплатно.

12

7/24 Техничка поддршка и сервис

Мојот бизнис знае колку се важни вашите податоци и систем за вас, нашите ценети клиенти, и дека понекогаш не може да толерира губење време, па можете да ја користите нашата техничка поддршка и услуга 7/24.

Корпоративни информациски технологии, вашиот партнер за системско инфраструктурно решение...

Вашиот систем е секогаш непрекинат и безбеден со мојот бизнис... Контактирајте не за да добиете информации за нашите други услуги и решенија за VPN...

Брз одговор и решение
Со Договорот за одржување и техничка поддршка на Мојот бизнис, вашиот систем се интервенира во истиот ден.
7/24 техничка поддршка
Ако сте мој деловен клиент, 7/24 систем за инстант пораки и брза поддршка по телефон.
Под гаранција
Моите деловни клиенти гарантираат континуирано и правилно функционирање на нивните системи со годишен договор за техничка поддршка и одржување.
Стручен технички персонал
Мојот бизнис тим има најмалку сертификати MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) и CCNP (Cisco Certified Network Professional).
Јасно и трајно решение
Мојот бизнис секогаш произведува трајни и јасни решенија за системска и мрежна инфраструктура за своите клиенти.
Услуга за квалитет
Мојот бизнис ги прифаќа своите клиенти како свои засегнати страни и обезбедува квалитетна услуга.

12500

+

Нашиот клиент на Cloud Server

53000

+

Нашата техничка услуга VPN

25000

+

Онлајн техничка поддршка

9500

+

Облак сервер Нашиот нов клиент

Како да почнам?

На мојот бизнис Корпоративни услуги и производи

Да поседува Започнете сега

01

Пристапете до вашата сметка на My Business

Пријавете се во вашиот менаџмент панел поврзан со вашата сметка на мојот бизнис, ако немате сметка, креирајте нова сметка. (Важно: Е-пошта за потврда ќе биде испратена на вашата адреса за е-пошта што ја внесовте за време на регистрацијата кога креиравте нова сметка)

02

Креирајте барање за поддршка

Направете евиденција за барање за поддршка за нашите технички услуги или за склучување годишен договор за техничка поддршка и одржување. Вашиот претставник за клиенти ќе ви одговори што е можно побрзо и вашето барање ќе биде обработено веднаш и ќе ви биде доделен специјалист за техничка поддршка во согласност со вашето барање.

03

За да купите корпоративни производи

Најавете се на вашата сметка и изберете го корпоративниот производ што сакате да го купите, завршете ја вашата исплата со вашата кредитна картичка. Вашиот претставник за клиенти ќе ви се врати во врска со вашата нарачка и интеграцијата на вашиот производ или трансакциите со лиценца ќе бидат завршени брзо.

Коментари од нашите клиенти во нашата глобална мрежа

Вашиот партнер за решенија за информатички технологии...

Придружете ни се сега

би сакал ли?

Следниве цени важат за нашите клиенти кои имаат годишна ИТ техничка поддршка и договори за ИТ консултантски услуги со My Business.

Техничка служба истиот ден
90%
Онлајн поддршка во истиот ден
100%
Испорака на решение истиот ден
92%

корисничко најавување

Ве молиме кликнете на врската подолу за да се најавите на вашата сметка / Дали сè уште немате сметка? Кликнете на врската подолу за да креирате нова сметка.

5200

+

Завршен проект