fbpx

Тузла / Истанбул 0850 255 18 13 support@mybusinessarea.com

Техничка поддршка и сервис

Квалитетна, јасна и ориентирана кон решенија услуга

Правилна имплементација и конфигурација

Прилагодена конфигурација за вашата деловна активност и работен тек.

Шифрирано од крај до крај

Работете од далечина со сите ваши датотеки 100% безбедно и брзо.

7/24 техничка поддршка

Ако сте мој деловен клиент, 7/24 систем за инстант пораки и брза поддршка по телефон.

Повеќе не треба да купувате сервер за вашиот бизнис! Прашувате зошто?

Нема повеќе трошоци за серверот со вашиот Cloud сервер, VPN пристап до датотеки, сервер за датотеки и апликации. Enterprise Cloud Server

Избегнувајте трошоци за лиценцирање

Мојот бизнис - Лиценците за облак сервер за претпријатија и Windows сервер, SQL и RDS (поврзување со далечинска работна површина) ќе бидат дефинирани на вашиот Cloud сервер од My Business.

Следете го вашиот бизнис од сите ваши уреди

Прегледувајте, отворете, работете и зачувајте ги вашите датотеки или документи (ако сте аплицирале) со поврзување со вашиот Microsoft VPN Cloud сервер со вашиот компјутер, мобилен уред (мобилни телефони) или таблет веднаш, во секое време, каде било.

Вашите документи се безбедни со автоматска резервна копија

Моја работа - Сите папки - Документи - Документи и апликации во вашиот корпоративен Cloud сервер автоматски се прават резервни копии дневно, Работете безбедно во секое време.

Работете со споделување на вашите документи со дозволи и овластувања

Создадете заедничка мрежа меѓу вашите колеги, работете безбедно со доделување дозволи и овластувања на вашите документи и документи како да работите во вашата канцеларија, со десетици различни комбинации на овластувања.

Ослободете се од трошоците за серверот

Работете безбедно со вашиот Cloud сервер што му припаѓа само на вашиот бизнис, избегнувајќи купување сервер за вашиот бизнис и целата техничка услуга + одржување + ладење + резервна копија + специјална интернет линија со влакна + пристап до безбедносни уреди + трошоци за лиценца и хостинг.

Стартувајте ги вашите програми од далечина

Со отворање на запис за техничка поддршка на вашиот облак сервер на Microsoft Windows, можете да побарате преземање сметководство, дизајн, секторски софтвер и друг софтвер, за да можете да ги отворите вашите потребни програми и да работите од каде било.

Стартувај и хостирајте ги твоите веб-апликации

Со вашиот Microsoft Cloud Server, можете да ја хостирате и да ја стартувате вашата веб-страница на PHP или ASP или приспособени апликации што ги извршувате на Интернет,

Високо оптички влакна и непрекината интернет конекција

Следете ја и завршете ја целата ваша работа брзо и безбедно со Gigabyte Fiber Speed ​​и непрекината брзина на поврзување со вашиот Microsoft Cloud Server.

План за Cloud Server 1

134 / МЕСЕЧИНА
 • Капацитет од 80 GB
 • Безбеден пристап за шифрирање на 2048 битни SSL
 • Безбеден пристап на VPN
 • 10 Лиценци за RDS за поврзување со далечинска работна површина
 • Лиценциран оперативен систем Windows Server
 • Систем за дозволи и овластување VPN датотеки и папки
 • VPN мобилен пристап до датотеки и папки
 • VPN компјутерски пристап до датотеки и папки
 • Пристап до таблети до датотеки и папки VPN
 • Дневна автоматска резервна копија
 • Инстант антивирус + заштита од шпионски софтвер
 • 7/24 техничка поддршка

План за Cloud Server 2

256 / МЕСЕЧИНА
 • Капацитет од 200 GB
 • Безбеден пристап за шифрирање на 2048 битни SSL
 • Безбеден пристап на VPN
 • 20 Лиценци за RDS за поврзување со далечинска работна површина
 • Лиценциран оперативен систем Windows Server
 • Систем за дозволи и овластување VPN датотеки и папки
 • VPN мобилен пристап до датотеки и папки
 • VPN компјутерски пристап до датотеки и папки
 • Пристап до таблети до датотеки и папки VPN
 • Дневна автоматска резервна копија
 • Инстант антивирус + заштита од шпионски софтвер
 • 7/24 техничка поддршка

План за Cloud Server 3

337 / МЕСЕЧИНА
 • Капацитет од 500 GB
 • Безбеден пристап за шифрирање на 2048 битни SSL
 • Безбеден пристап на VPN
 • 50 Лиценци за RDS за поврзување со далечинска работна површина
 • Лиценциран оперативен систем Windows Server
 • Систем за дозволи и овластување VPN датотеки и папки
 • VPN мобилен пристап до датотеки и папки
 • VPN компјутерски пристап до датотеки и папки
 • Пристап до таблети до датотеки и папки VPN
 • Дневна автоматска резервна копија
 • Инстант антивирус + заштита од шпионски софтвер
 • 7/24 техничка поддршка

Ви треба повеќе капацитет и приспособена конфигурација? ...За вашиот бизнис Cloud сервер Други опции за конфигурација Комуницирајте со нас

Видео раскажано на турски

Видео раскажано на англиски јазик

Секогаш сте еден чекор понапред со карактеристиките на лиценциран Cloud сервер на Microsoft и цените за изнајмување на Cloud Server.

Специјалист за информатички технологии во мојот бизнис има најмалку сертификат MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer).

Мојот бизнис - Облак сервер, како да го купам производот?

Можете да ги изберете следниве стандардни пакети за да изнајмите облак сервер во согласност со потребите на вашиот бизнис, или можете да контактирате со нас и да добиете цена за карактеристиките на серверот за облак што ги барате, кликнете за да контактирате со нас и за вашиот контролен панел: https://panel.mybusinessarea.com/contact.php  …Кликнете за да ги купите следните Стандардни пакети: Кога ќе ја завршите вашата уплата, нашиот стручен технички персонал ќе ве контактира во рок од 1-2 часа и ќе го заврши процесот на активирање на вашиот облак сервер во рок од 30 минути, а вие можете веднаш да започнете да го користите…

Моја работа - Облак сервер, што треба да направам за инсталација?

Не треба да правите ништо… Кога ќе го завршите купувањето на услугата Cloud Server, нашиот стручен технички персонал ќе ве контактира и ќе добие информации за апликациите што сакате да ги користите итн., а институцијата на вашиот Cloud Server ќе го заврши процесот на активирање ( преку телефон или поврзување со далечинска работна површина). Овие процеси траат околу 10-30 минути, и тоа е сè. Можете исто така да ги направите сите операции сами…

Сега можете да започнете да го користите вашиот Cloud сервер со самодоверба сега. 

Мојот бизнис Microsoft Cloud сервер, посветен облак сервер, изнајмување сервер во облак, карактеристики на Cloud сервер со најпрецизна ИТ консултантска фирма и партнер за системска инфраструктура за решенија...

Вашиот систем е секогаш непрекинат и безбеден со мојот бизнис... Контактирајте не за да добиете информации за нашите други ИТ консултантски услуги и решенија...

Брз одговор и решение
Со Договорот за одржување и техничка поддршка на Мојот бизнис, вашиот систем се интервенира во истиот ден.
7/24 техничка поддршка
Ако сте мој деловен клиент, 7/24 систем за инстант пораки и брза поддршка по телефон.
Под гаранција
Моите деловни клиенти гарантираат континуирано и правилно функционирање на нивните системи со годишен договор за техничка поддршка и одржување.
Стручен технички персонал
Мојот бизнис тим има најмалку сертификати MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) и CCNP (Cisco Certified Network Professional).
Јасно и трајно решение
Мојот бизнис секогаш произведува трајни и јасни решенија за системска и мрежна инфраструктура за своите клиенти.
Услуга за квалитет
Мојот бизнис ги прифаќа своите клиенти како свои засегнати страни и обезбедува квалитетна услуга.

8200

+

Нашиот клиент на Cloud Server во последната 1 година

10100

+

Нашиот моментален клиент на Cloud Server

25200

+

Онлајн поддршка

8000

+

Нашиот клиент го конфигурира приватен Cloud сервер

Како да почнам?

На мојот бизнис Корпоративни ИТ услуги и производи

Да поседува Започнете сега

01

Пристапете до вашата сметка на My Business

Пријавете се во вашиот менаџмент панел поврзан со вашата сметка на мојот бизнис, ако немате сметка, креирајте нова сметка. (Важно: Е-пошта за потврда ќе биде испратена на вашата адреса за е-пошта што ја внесовте за време на регистрацијата кога креиравте нова сметка)

02

Креирајте барање за поддршка

Направете евиденција за барање за поддршка за нашите технички услуги или за склучување годишен договор за техничка поддршка и одржување. Вашиот претставник за клиенти ќе ви одговори на најбрз начин и вашето барање ќе биде обработено веднаш.

03

За да купите корпоративни производи

Најавете се на вашата сметка и изберете го корпоративниот производ што сакате да го купите, завршете ја вашата исплата со вашата кредитна картичка. Вашиот претставник за клиенти ќе ви се врати во врска со вашата нарачка и интеграцијата на вашиот производ или трансакциите со лиценца ќе бидат завршени брзо.

Коментари од нашите клиенти во нашата глобална мрежа

Вашиот партнер за решенија за информатички технологии...

Придружете ни се сега

би сакал ли?

Следниве цени важат за нашите клиенти кои имаат годишна ИТ техничка поддршка и договори за ИТ консултантски услуги со My Business.

Техничка служба истиот ден
90%
Онлајн поддршка во истиот ден
100%
Испорака на решение истиот ден
92%

корисничко најавување

Ве молиме кликнете на врската подолу за да се најавите на вашата сметка / Дали сè уште немате сметка? Кликнете на врската подолу за да креирате нова сметка.

5200

+

Завршен проект