fbpx

Тузла / Истанбул 0850 255 18 13 support@mybusinessarea.com

17 години стручност

Професионална поддршка

Јасни и долгорочни решенија со нашето искуство во информатичките технологии.

Постојани корпоративни решенија

Обезбедување континуитет

Дали сакате вашиот систем и целата мрежна инфраструктура да работат непречено?

7/24 техничка поддршка

Вашиот оддел за ИТ

Ние обезбедуваме поддршка и услуги како вашиот сопствен ИТ оддел.

Илјадници среќни клиенти

Сè е во ред со мојот бизнис

Нашиот главен принцип е правилно да ги исполниме барањата на нашите ценети клиенти и вашето задоволство.

Вашиот партнер за решенија за информатички технологии.

Сите наши услуги и услуги

Тоа е под Мој бизнис гаранција.

Со користење на денешната технологија на најефикасен начин, My Business секогаш обезбедува долгорочна и долгорочна услуга за нашите ценети клиенти. Обезбедува постојани технолошки решенија.

Го додадовме нашето искуство со комбинирање на аналитичко размислување со нашиот стручен технички персонал,  Ниту еден технички проблем не е нерешлив.

КОРПОРАТИВНО

Техничка поддршка и сервис

Нашите полиња.

ИТ консултантски услуги

Долгорочни и нето решенија.

Приватен консултантски сервис

За нашите ИТ консултантски услуги специфични за областите на активност на вашиот бизнис.

Кликнете

Серверски решенија

За сите сервери на вашиот бизнис

Правилна конфигурација

За целосна и целосна конфигурација на вашите сервери во согласност со вашиот работен тек

Кликнете

Мрежни решенија

За вашата непречена комуникација и апликации

Нема постојани прекини на мрежата!

За вашата мрежна конфигурација да работи непречено и со целосна ефикасност

Кликнете

Нашите VPN услуги

Безбеден и непрекинат пристап до сите ваши апликации од каде било во светот.

Безбеден пристап во секое време на кое било место

Поврзување на вашите филијали или продавници со Центарот, за безбеден пристап до вашите податоци

Кликнете

Интернет решенија

Секогаш можете да го продолжите вашиот бизнис со вистинската архитектура на Интернет мрежата

Правилна конфигурација = Целосно решение

Секогаш работете без целосен дефект со правилна конфигурација на Интернет мрежата

Кликнете

Решенија за безбедност на системот

Сите ваши уреди - Вашите податоци се секогаш безбедни и професионално заштитени

Не понекогаш, вашиот систем е секогаш безбеден

За да ги чувате сите ваши уреди и податоци безбедни многу години

Кликнете

Нашите решенија за виртуелизација

Создадете многу различни работни простори со повеќе виртуелни сервери

Долгорочно решение со ВИСТИНСКА виртуелизација

Не ризикувајте го целиот ваш систем за различни апликации, за решение за виртуелизација

Кликнете

Решенија за гаранција на уредот

Гарантниот период на вашата мрежа и други уреди поврзани со вашиот систем нема да истече

Сите ваши уреди во вашиот бизнис сега се под гаранција

За гаранција на уредот, Договор за наш сервис и повеќе информации

Кликнете
ЗА ОТКРИВАЊЕ И ОДГОВОР

Нудиме брзи и јасни решенија во 5 чекори.

01

анализа

100% целата анализа на вашата структура на сите информации или инфраструктурата што треба да биде новоформирана.

02

известување

Резултатот од анализата е детално пријавен, потребите или проблемите се јасно утврдени.

03

апликација

Направете решавање на Интернет, мрежа или сите други проблеми и потреби според резултатот од извештајот.

04

Тест

По интервенцијата и операциите, операциите за тестирање се изведуваат додека целиот систем работи со целосно оптоварување.

05

резултат

Откако сите тестови ќе поминат успешно, системот почнува да работи правилно и непречено.

Тестамент

институционални

Секогаш сте напред со нашите производи.

Размена на Интернет

Сега сите ваши проблеми со е-пошта се завршени со корпоративната пошта на Microsoft Exchange онлајн. Добијте ја најдобрата и безбедна корпоративна пошта по пристапна цена!

Никогаш повеќе нема да имате проблеми со е-пошта

За поблизок преглед на функциите на Microsoft Exchange онлајн и нашите поволни цени.

Кликнете Сега

Облак сервер

Стартувајте ги вашите програми од далечина, работете со споделување на вашите документи со дозволи и овластувања, следете ја вашата работа од сите ваши уреди

Сите ваши онлајн трансакции во еден центар

За опциите на Cloud Server каде што можете безбедно да пристапите до вашите апликации од каде било во светот

Кликнете Сега

Облак резервна копија

Пристапете до вашите податоци 7/24 од каде било со SSL+VPN Безбедност, работа, автоматска резервна копија. Работете безбедно со вашите апликации.

Сега работете безбедно каде и да посакате

За повеќе информации за нашиот Enterprise Cloud Business и резервниот производ на системот

Кликнете

Корпоративен хостинг

Намалете ги трошоците со корпоративни пакети, веб-хостинг - хостирање на датотеки и опции за хостирање VPN со SSL заштита.

Сите ваши онлајн трансакции во еден центар

За опциите за хостирање, можете безбедно да пристапите до вашите апликации покрај веб-хостинг

Кликнете Сега

Побарајте понуда за различни количини.За компаниите Специјални месечни - квартални - 3 месечни и годишни опции за плаќање и ценовни предности.

115200

+

Среќен клиент

45720

+

Размена онлајн услуга

85400

+

Услуга за складирање и хостирање во облак

265320

+

Технички услуги и поддршка

Рифат Рич
Рифат Рич
-2022 05 21-
Хелман конструкција
Хелман конструкција
-2022 05 20-
Огужан Карабулут
Огужан Карабулут
-2022 03 24-
Почнавме да го користиме како компанија. Тие даваат повратни информации многу брзо и се многу добри во техничката поддршка.
Мело Беро
Мело Беро
-2022 02 08-
Релевантно и добро друштво. ни ги решија проблемите. Благодарност до Салих и неговиот тим.
Астекник ДООЕЛ.
Астекник ДООЕЛ.
-2022 02 07-
Добивме лиценца за техничка услуга за сервер и услуга за размена на пошта, нашите трансакции беа направени многу брзо и услугата беше обезбедена без никаков проблем. Тие се многу искусен тим и ја вршат својата работа професионално со детали без да прескокнуваат ништо. Јас дефинитивно би препорачал.
Мојот бизнис